Hotel dla psow

Temat dostępny też na forum: Wesele
Dziewczyny moze znacie jakis dobry hotel dla zwierzat bo nie mam co zrobic z moim psiakiem na czas wesela a nie zamkne go w domu na 2 dni bo sie chyba zapłacze albo poniszczy mi wszytko

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel dla psow

Szpital Weterynaryjny Krzemińskiego - lek. wet. Marcin Krzemiński, lek. wet. Daria Malocha, lek. wet. Michał Szopa
80-769 Gdańsk, ul. Łąkowa 35/38, tel. 301 39 09 (umawianie wizyt);
Czynny od powiedziałku do piątku w godzinach 8.00 - 19.00, w sobotę 9.00 - 16.00.
Szczepienia, leczenie, intensywna terapia, hospitalizacja, badania laboratoryjne, RTG, akupunktura, kąpanie, hotelowanie - psy, koty, ptaki, zwierzęta egzotyczne.

warunki dla zwierzaków mają super :) - tanio to tam niestety nie jest.......................................................................................................

na łakowej to moj piesior ma ram karte i cokolwiek mus ie dzieje to tam jezdzimy bo obsluga jest rewelacja chociaz tani nie sa ale wlasnie niejestem pewna czy maja tez hotel moze cos wiesz??

te kropki to niechcący mi się zrobiły :)
to strona internetowa tego miejsca

http://www.szpital-weterynaryjny.com/index.html

znam szpital tylko chcialabym tez poznac opinie kogos kto juz im "oddal" psiaka na pare dni i jak to wyglada

albo jakies inne miejsce godne polecania

Ponoć jest tam też hotel,ale ja nigdy swojego psiaka oddac tam nie musiałam i nie znam nikogo kto korzystał z takich usług.

znalazłam jeszcze te adresy

HOTEL DLA ZWIERZĄT
ul. Kartuska 249
80-125 GDAŃSK
(058) 302 00 02

LECZNICA I HOTEL DLA ZWIERZĄT
ul. Cechowa 11
GDYNIA OBŁUŻE
(058) 625-35-08

LECZNICA I HOTEL DLA ZWIERZĄT
ul. Stryjska 25
GDYNIA REDŁOWO

dzieki Ci Ola poczekam jeszcze moze ktos sie odezwie kto sam oddawal i powie co i jak z doswiadczenia a jak nie to podzwonie.zal mi serce sciska jak mam go oddac ale nie ma kto z nim zostac a samego na 2 dni nie zostawie

A jakiego masz pieska,duzego czy malego??Moze lepiej zostawic go jakies osobie?ja bym sie nime chetnie zajela,tylko nie wiem kiedy potrzebujesz opieki,sama mialam psa.
Pozd.

miikka, a na kiedy? ja ten weekend mam wolny, więc byłby pod opieką i na spacerki też by biegał...

23,24 wrzesnia jamnik z tym ze bywa bardzo wredny i nie wiem czy podołacie ;)).zobaczymy narazie szukam hotelu ale dzieki Dziewczyny za checi :)

oj nie, 23 nas nie będzie... szkoda...

ja mam coś takiego w sobie, że psy i dzieci lgną do mnie z sympatią :)

moja sasiadka tez ma jamniczka :) czasami wredne ale slodkie :) ja tez chcetnie pomoge jak coś

tylko nie ten na Kartuskiej... mój piesio był tam 1,5 doby i powiem Wam ze o 1,5 doby za długo. jak odbierałam mojego wilczurka oddali mi jakby nie mojego psa...pytałam czy jadl czy był wyprowadzany..oczywiscie odpowiedzi twierdzące ale prawda była inna... szok.. nie polecam !! no chyba ze sie cos tam zmienilo. ja oddawalam go 3 lata temu

z lecznicy na kartuskiej tez nie jestem zadowolona ale to az szkoda pisac...

no ja kartuskiej nie polecam - w hotelu psa tam nie trzymałam,ale bylam raz alarmowo u weterynarza - masakra!

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?