Hotel merkury?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
w straszynie.
czy ktoś może miał tam wesele lub był u kogoś na weselu
właśnie tam zarezerwowałam sale i nie wiem od kogo coś się dowiedzieć?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel merkury?

halo...

nikt nic nie wie?

Użyj wyszukiwarki... Jest pełno starych wątków...

Ogólnie - jak już wszyscy są tak znieczuleni, ze nie widzą "urody" tego miejsca, to są zadowoleni z organizacji, jedzenia itd.

własnie nie mogę znaleźc takiego wątku

martwię sie tylko co znaczy "uroda tego miejsca"?

http://forum.trojmiasto.pl/search.php?f=11&search=Merkury&globalsearch=0&match=1&date=1800&fldsubject=1&fldbody=1

Mnie się to miejsce nie podoba. Jak szukaliśmy miejsca na wesele, to weszliśmy tam, zakręciliśmy na pięcie i wyszliśmy, zanim jeszcze poszedł ktoś z obsługi.

Pospolita buda z żarciem uzbrojona na potrzeby marketingowe w gwiezdną nazwę. Niczym szczególnym się nie wyróżnia. I przy odrobinie szczęścia poczujesz woń pobliskiego wysypiska śmieci. Jednym słowem miód. Teraz cytat - zabezpieczenie: "ale to tylko moja opinia i możesz się z nią nie zgodzić".

ja tam bylam na weselu nie polecam

a gdzie miałas wesele Madziulka?

mogę przeczytałam juz stare wątki i opinie są różne

najbardziej zastanawia mnie ciemna galareta ktorą jest pokryte jedzenie
tak myślę co to może być i czy jest na kazdym jedzeniu:))

suma sumarum umowy jeszcze nie podpisałam wiec moge zmienic zdanie

w takim razie czy polecacie jakies miejsce w gdansku tak na 80-90 osób?

bylam tam na weselu u znajomych

a ja mialam wesele w szemudzie

a my mamy tam wesele niedługo, na razie jest wszystko ok, teraz właśnie malują salę, babka jest konkretna, i mam nadzieję że wszystko będzie tak jak zaplanowaliśmy,
A co do tej galarety, to jest to pewnie schab w maladze, też mamy go w menu, i to ma własnie miec taki kolor, ale jak komuś nie pasuje to przecież tego nie musi wybierać

Pracuję w pobliżu hotelu Merkury, nie byłam co prawda w środku budynku, ale na zewnątrz wygląda raczej nie za ciekawie i mało przekonująco... Słyszałam kiedyś na przystanku rozmowę pań tam pracujących - miejscem tym zachwycone nie były ;)

HEJ !
Ja miałam, tam wesele i poprawiny w lipcu i jestem zadowolona. Zapłaciliśmy 130 zł za os i mieliśmy kupe jedzenie oczywiście jescze zostało i zabraliśmy do domu. wesele było na 76 os wszyscy zadowoleni , obsługa była dobra i dbała o czyste tależyki. Dostaliśmy pokój dla Pary młodej Fakt nie był to luksusy ale najważniejsze że mmożna było się wykąpać i przespać bo balu do 5 rano.
Potem przed poprawinami dostaliśmy herbate w restauracji no i obiad o 14 (poprawiny) Jedyny minus to to ze WC jest na dole(schody w dół) ale dla Pary młodej WC było otwarte obok pokoju:) Także Ja osobiście jestem zadowolona z tego miejsca, Goście z Trójmiasta nie mieli problemu aby dojechać (obwodnica jest blisko). Zdecydowaliśmy się na to miejsce bo blisko do kościoła mieliśmy , do domu, no i nie drogo. Pozatym opinie znajomych, były pozytywne co do tego miejsca.
Moim zdaniem trzeba mieć niewiadomo jakie wymagania zeby zrezygnować z tego miejsca:) POLECAM !!!!

Moim zdaniem, choć możesz się z nim nie zgadzać...Lubię ten tekst. Ani tam dobrego jedzenia (nie mylić z ilością jedzenia) ani lokalizacja super. Bo to nie mieszkanie do wynajęcia, gdzie decyduje dogodny dojazd. Wymagania trzeba mieć zwyczajne, żeby się nie skusić. A!!! Jest plus!!! Jak wódki zabraknie, to można spacerkiem podejść na stację benzynową i dokupić. Dla mnie to pospolita świetlica osiedlowa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czesc ja mam wesele 29 wrzesnia właśnie w hotelu markury. Jak słyszę jak inne dziewczyny piszą różne rzeczy to niedobrze mi się robi!!!!!!!!!!!!
Jak szukałam sali w styczniu to też naczytałam się wiele opinii na temet markry i co wygrało właśnie markury. Jestem ciekawa jakbym poszła na wesele do innych dziewczyn to czy miłoby im miło jakbym wypisywała przeróżne rzeczy na temat miejsca gdzie one robiły swoje wesel i robią. Były dobre opinie na temat jakos tam pod lipami i co to miejsce to cała lipa, szczególnie obsługa a ona jest ważna. Zamawiając ciasta w pruszczu dziewczyna z cukierni powiedziała, że a merkurym nikt nic nie wyniósł bez pozwolenia a gdzie indziej mówi, że po przywiezieniu ciasta na stołach było o wiele mniej niz zamówionych w rzeczywistosci. Podoba i mi sie duża sala pokoje, gdzie inni mówili, ze są okropne. Ogłądałam kilka i są ok. Szefowa bardzo fajna kobietka właśnie jadę w czwartek, bo prosiła o 3 spotkania z rodziacmi i młodymi, żeby pokazac jak zachowac się na wejściu bo nie każdy wie. Alkohol bedzie wydawany tylko mojemu tacie bo tak sam zdecydował nic nie ma prawa zniknąc. J jestem za!!!!!!!!!!!!!!
Takie straszne rzeczy były na temat lanetti a ja szyje tam suknie i jest przepiękna po pierwszej przymiarce. NIGDY NIKOMU NIEDOGODZISZ TAKA PRAWDA. Jak sala Ci się podoba to ją rezerwuj. Gdyby ludzie byli niezadowolenie to kobieta nie robiłaby co tydzień wesel
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

raz trafisz dobrze raz trafisz zle normalka przeciez

ja tam bylam na weselu i nigdy nie polece tego miejsca

to mnie trochę ucieszyłyście
rzeczywiście ile osob tyle opinii nikomu nie dogodzisz

Jak się same nie przekonacie to nie bedziecie wiedziały !
Trzeba samemu tam pojechac i zobaczyć!
Ja jak szukałam miejsca na wesele to w jednym lokalu kobieta nawet kazała mieć swoje kieliszki do stłuczenia przez młodą pare"bo ona ma komplet i nie chce byc stratna"
Smiechu Warte. !!!

obok Merkurego jest chata myśliwska pod sokołem. Ja polecam w 100%.

słyszłam o tej stodole , że jest fajnie

Lizzied, mów sobie co chcesz, nawet, że jest tam cudnie i elegancko. My się możemy z tym nie zgadzać...

ja miałam tam swoje wesele w sierpniu 2007 ! i rewelacyjnie było! wiadomo każdemu nie dogodzisz, ale wszystko było ok !!

Inne tematy z forum

Silva (9 odpowiedzi)

W bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Silva, które powstaje w Straszynie u zbiegu ulic Bocznej i...