Hotel-sopot

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
własnie wróciłam z Hotelu - Sopot może ktoś miał tam wesele bedzie mógł opowiedzieć swoje wrażenia, chodzi mi o jedzenie wystrój stołów obsługę wiem że wątek tego hotelu juz był opisany ale brak szczegółów które mnie interesują opinie, wrazenia innych osób sa bardzo ważne i pewnie nie jednej osobie która ma ten sam problem(wybór sali) moze sie przydac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel-sopot

Witaj,
Też byłam ogladać tą sale jest ciekawa, wiem że meg1 miała tam wesele i obiecała za 3 tyg zdać relacje, teraz chyba wyjechała. Ja czekam z niecierpliwościa na szczegóły.

Jeżeli jest to hotel przy jednym z akademików uniwersytetu to dalsza opinia jest o nim.

Hotel Sopot miał bardzo złą opinię w gazecie wyborczej. Jeden z niemieckich gości opisywał jak działa obsługa i jakie są bardzo fajne pokoje. Pościel i firanki brudne, zasłonki podziurawione, Ogólnie syf.
Ja byłam tam w sprawie pracy. Moje wrażenia są bardzo jasne. Syfiasta i dziurawa kanapa na, której siedziałam, śmierdząco. Uciekłam z tamtąd po godzinie czekania na rozmowę z szefem, który akurat miał pochlej party i nie raczył się pokazać. Same dziewczyny z recepcji powiedziały żeby się nie pchać w bagno. Poza tym jest to hotelik typu na szybki numerek. Aktualnie konczę studia turystyki i hotelarswa i wiem, ze ten hotel nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę. Nawet akademiki we Wrzeszczu są czystrze i ładniejsze. To moja opinia ale każdy wybiera to co jemu odpowiada. Osobiście nie radzę.SYF I TIRÓWKI :)

a ja byłam zadowolna- jest to hotel (pokoje) klasy turystycznej, wszystkie pokoje sa powolutku remontowane- mozna zaznaczyc aby na nocleg zostałay wynajete pokoje odremontowane- ale trzeba to kontrolować!!!!

jedzonko pyszne, obsługa miła- było pięknie!!!

a kierownictwo juz dawno sie zmieniło- te z gazety Wyborczej,
a Panie z recepcji- no cóż, bez komentarza...

ja też nie mam za dobrej opini na temat tego hotelu. mój znajomy zabiera tam swoje "damy" ma dwie, trzy godziny i generelanie obsługa o tym wie. ale cóż biznes to biznes!!!!

w kazdym hotelu to sie odbywa, a ja do swojego przyjęcia nie mam zastrzezen, było super...

mnie nie było stac na noclegi dla gosci w hotelu na 100zl, acena jaka mi w tym hotelu zaoferowano było ok...