Tomasz - opinia (1) Profesjonalna pomoc i obsługa. Polecam zdecydowanie Tomasz polecam, jest ok (1) polecam, jest ok. Pan Piotr był ze mną przy podpisaniu umowy pożyczki a to... radosław wszystko ok (1) Umiejętności w załatwianiu, szybkość i sprawność oraz kultura osobista to... radosław
Szczerze polecam (1) Polecam Pana Piotra. Pomógł mi w uzyskaniu finansowania na spłatę moich... Władek Nie polecam pana Piotra Tańskiego ... (3) Pierwszy kontakt w marcu tego roku. Zdecydowałam się na współpracę. Po kilku... aga polecam (1) ofertę pożyczek uważam za bardzo dobrą. Zaciągnąłem pożyczkę oddłużeniową i... Marek S Dziękuje za pomoc w pożyczce (1) Chciałem się podzielić moją opinią na temat pomocy ze strony pana Piotra i... Marek S Zawiedziona - opinia (1) Jednym słowem masakra... Zero pomocy,,, jeżeli żyje Pan z tego, że daje... Zawiedziona Zadowolony klient (3) Skorzystałem i muszę powiedzieć, że mimo długiego okresu oczekiwania w końcu... Krzysztof Wdzięczny za pomoc (1) Czytając te niepochlebne opinie odnoszę wrażenie, że pan Piotr musi mieć... Krzysztof Katarzyna - opinia (3) Witam Mąż starał się o kredyt w tej tzw. firmie. Niestety mimo licznych... Katarzyna Nie polecam tego pana!! (2) Pan Piotr przyjechał obiecywał że jest w stanie załatwić nam kredyt wręcz... Rafał !!! Jestem bardzo zadowolony (4) Skorzystałem z usług doradztwa finansowego pana Piotr na początku roku i... Adam Nowacki Tragedia (2) Obiecanki cacanki, wodzenie klienta przez ponad miesiac, co chwilka Pan Piotr... zawiedziony klient Porażka (1) Dołączam się do opinii już wydanych, gdyby były zera w ocenie miałby same... Paweł Najlepszy doradca w Trójmieście! (1) Polecam szczerze tego doradcę! Nachodziłem się po wszystkich biurach... Paweł Koziński !!!!!!Polecam tego doradcę (5) Mi ten Pan załatwił bardzo korzystny kredyt hipoteczny. Nie brał żadnych... Wojciech S. I udało się! (1) Całe szczęście, że udało się załatwić ten kredyt. Bank co prawda żądał coraz... Paweł Uszka