Rekomendacja (1) Świetny fachowiec. Profesjonalna obsługa. Jeśli ktoś ma pomysł na swój film... Jacek Niedałtowski szczerze polecam!!!! (1) Naprawdę polecam hp video foto studio, są profesjonalni, znają się na rzeczy,... Karolina i Grzesiek BARDZO POLECAMY (1) W TAK WAŻNYM DNIU JAK ŚLUB, WARTO WYBRAĆ PROFESJONALISTÓW. MY POSTAWILIŚMY NA... Edyta & Michał
Gorąco polecam! :) (1) Jeśli szukacie profesjonalnej usługi fotografii ślubnej oraz pełnej pasji... Joanna profesjonaliści (1) Zarówno moja żona jak i ja nie nawidzimy oglądać się żadnych reportarzach(na... Jakub J Fotografia Wojciech Walder (1) Chciałam serdecznie polecić wszystkim mało widocznego na forum, ale w pełni... wronka Kamerzysta godny polecenia (1) Film ślubny, którego twórcą był Pan Hubert (hp video foto studio), jest... Dorota i Damian polecamy! (1) Szczerze polecamy! Wszystko odbyło się zgodnie z umową. Film przeróśł nasze... Dorota i Rafał Polecamy! (1) Serdecznie dziękujemy całej ekipie HPStudio. Na nasze wesele zamówilyśmy... Beata Fotografie ślubne (3) Nie polecam tej firmy. Wykupiliśmy na ślub pakiet zdjęć za 1500zł.... Agnieszka Warsztat/Uczciwość/Pomysłowość (1) Moi Drodzy, Hubert i Hania nie zawiedli nas w żadnym aspekcie. Od początku... Remigiusz Polecam!!! (1) Serdecznie polecam uslugi hp video foto studio.film z wesela zmontowany na... honia Profesjonaliści (1) Na wstępie raz jeszcze chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować całemu... Maciej Polecamy naprawde (1) Polecamy wszystkim, mamy piękne zdjęcia oraz film na bluray w naprawde super... Marcin i Eliza Profesjonalizm od A do Z (1) Goraco polecamy!!!!! Profesjonalizm i wielkie doswiadczenie Huberta sprawiaja... Gosia i Grzegorz Profesjonalizm godny polecenia! (1) Mieliśmy przyjemność skorzystać z usług p. Huberta. Rewelacyjny człowiek, z... Ola i Roman HP Video Foto Studio - Wideofilmowanie oraz Fotografowanie (1) Po długich poszukiwaniach obsługi Video naszej uroczystości weselnej oraz... Magda & Marcin PROFESJONALIŚCI (1) Do upamiętnienia naszego dnia wybraliśmy jedną kamerę razem z dodatkami +... Agnieszka i Piotr Pełen profesjonalizm (1) Z czystym sumieniem wraz z żoną możemy polecić wideofilmowanie. Kamerzysta,... Monika & Piotr Super!! (1) Polecam naprawdę tą firmę.Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi... Patti