Polecamy!!! (1) Witamy.Choć mineło od ślubu już ponad 2 mce to ogądając film z wesela na nowo... Ż&G Coś pięknego nie wiem nawet czy nie najpiękniejszego ;-) (1) Cóż mam napisać, skoro to, co dla nas zrobił Hubert jest nie do... Daria & Karol Opinia. (1) Korzystaliśmy z usług firmy hp (zarówno foto jak i wideo) na naszym weselu i... Angelika I Wojtek
polecamy :) (1) mój mąż miał nieco wątpliwości do całej idei filmowania wesela, ale jak się... Daria & Niall ważne wydarzenie w życiu cudnie uwiecznione:) (1) Byłam sceptycznie nastawiona na filmowanie slubu, ale teraz absolutnie tego... Lucyna Wiedziałem ,że będzie dobrze ale nie myślałem że aż tak... (1) Witamy serdecznie.. Jakość zdjęć i filmu przeszła moje oczekiwania...:)... A.R.ST. Z całym przekonaniem polecam usługi HP VIDEO FOTO STUDIO (1) Piszę to z całym przekonaniem. Jeśli nie chcecie, by Wasz film z wesela był... AZ HP Video - Solidność, kreatywność, finezja, pełny profesjonalizm !! (1) Firma, mimo nie niskiej ceny za swoje usługi w relacji do konkurencji, warta... Łukasz Ch. Haplo - opinia (2) Na pewno jest to solidna firma. Nagranie z naszego wesela cechuje wysoka... Haplo super! (1) Podejście i zaangażowanie operatora z HP podczas filmowania naszych... L.M.J Godny polecenia (1) Nie trzeba jakoś wiele dopisywać po tym co już zostało tu zamieszczone :).... Ewa i Przemek Pełen profesjonalizm. (1) Nasz Ślub, oraz Weselicho odbyło się 5 marca 2011. Ślub odbył się w Jastarni,... Bartłomiej Dettlaff PROFESJONALNIE (1) Jeżeli ktoś chce mieć film z wesela, którego nikt nie będzie oglądał "na... Marta i Tomek B. Rewelacja! (1) Długo szukaliśmy kamerzysty, zdecydowaliśmy się na Huberta z HP VIDEO i to... Ania i Łukasz Wideofilmowanie (1) Dziękujemy za wspłópracę z nami.Szczególnie dzięki Panu Hubertowi i jego... Magda i Daniel Profesjonalna obsługa (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnie wykonanej usługi. Rewelacyjny... Sylwia i Adam ...Dobry wybór... (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z efetów pracy firmy HP video foto studio.... Alicja i Marcin Kwoczko Profesjonalna i przyjemna obsluga (1) Caly serwis od poczatku do konca na najwyzszym poziomie. Produkt koncowy... bartos pełen profesjonalizm (1) Korzystaliśmy z wideofilmowania w wykonaniu pana Huberta na naszym ślubie i... Kamila marcin marlena - opinia (1) kreatywni wykonuja prace z pelnym poswieceniem pozdrowki dla was marcin marlena