Niepubliczny Punkt Przedszkolny Hula Hop

Przedszkola

Gdańsk, Piotra Michałowskiego 37

Ola - opinia (1) Wspaniałe, wyjątkowe miejsce dla wszystkich dzieci. Panie z uwaga,... Ola Maria - opinia (2) Przedszkole Hula-Hop, to miejsce, które prowadzone jest z miłością ,... Maria Bogna - opinia (2) Bardzo fajne miejsce. Atmosfera rodzinna, dzieci codziennie wychodzą na... Bogna
Gosia - opinia (2) Myślę że ciężko o lepsze przedszkole. Bardzo oddane Panie, które dbają o... Gosia Mama L.C. - opinia (2) Cudowny punkt przedszkolny, gdzie dzieci czują się jak w domu. Cenimy w tym... Mama L.C. Ula - opinia (2) Starszy syn skończył przedszkole Hula Hop 5 lat temu, a dwa lata temu bez... Ula i. - opinia (2) Do przedszkola Hula Hop chodziły obie moje córki. Wspaniałe miejsce.... i. Tomek - opinia (2) Same pozytywne wspomnienia. Dwoje dzieci już ukończyło Hula-Hop, kolejne jak... Tomek To przedszkole to strzał w 10!!! (1) Długo szukaliśmy przedszkola dla naszego syna w Trójmieście. Nie zależało nam... MonikaiTomek wspaniale miejsce (1) Przedszkole Hula Hop jest wspaniałym miejscem, do ktorego dzieci przychodzą z... Ewelina polecam (1) „Wychowanie jest sztuką. Nauczyciel, artysta sztuki, jest drogowskazem... mama Miejsce, w który dziecko wspaniale się rozwija. (1) Panie przedszkolanki są doświadczonymi pedagogami, mądrymi osobami i... Alina Kochane przedszkole (1) Moja córka uczęszczała do Hula-Hop przez trzy lata. Ciocie są rzeczowe,... Dorota wspaniałe przedszkolne lata (1) Hula Hop to przedszkole, któr każdemu polecaamy, najlepsze na świecie. Nasz... Kasia i darek Sikorscy Wyjątkowe miejsce (1) Cieszę się, że istnieją jeszcze taka miejsca na ziemi jak przedszkole HULA... Aleksandra Rybkowska Polecamy (1) W przedszkolu panuje mila, wręcz rodzinna atmosfera. Panie bardzo... Agnieszka Agata Trenkner - opinia (1) PRZEDSZKOLE JEST WSPANIAŁE! NAJWAŻNIEJSZE JEST TO, ŻE CIOCIE-OPIEKUNKI... Agata Trenkner Przedszkole Hula Hop (-: (1) Przedszkole Hula Hop to naprawdę wyjątkowe miejsce.Ja bardzo się cieszę,że... Anna Niski polecam! (1) Kameralne przedszkole z bardzo dobrą opieką. Przyjazna atmosfera.... mama przedszkolaka Polecam :))) (1) Super miejsce dla dzieci, pełne radości i rodzinnej atmosfery. Panie są... Aleksandra