klientka - opinia (2) Pani obsługująca bardzo niemiła. Nie chciała poinformować w jakiej cenie jest... klientka beta - opinia (1) Nie znalam wczesniej tego sklepu.rozczarowalam sie obsluga,jak tez wysokimi... beta Maria K - opinia (1) Bardzo miłe i serdeczne panie!! Zawsze jestem zadowolona z zakupionych ubrań!... Maria K
Andzelika - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Masakra. Andzelika Bogna - opinia (1) Lubię ten sklep, robię tam zakupy prawie co tydzień wybierając teraz 2-3... Bogna Polecam (2) Bardzo lubię tam przychodzić dużo miejsca można wypatrzec fajne perełki ceny... Weronika Green Luck (1) Nowy adres hurtowni w sopocie !!! startujemy od 13.02.2016 ul.... Green Luck SUPER TOWAR i PROMOCJE (1) Towar bardzo dobrej jakości, poza kilkoma wpadkami. Przede wszystkim super... Julianna Tesso okay! (2) Korzystam, działamy razem i jest super, tylko tak dalej. U nas to wcale nie... brunetwieczorowąporą Bardzo dobry Towar (1) Towar bardzo dobrej jakości i bezproblemowy kontakt do tego Pan Piotruś... Natalia Nie polecam (3) Nie wiem czemu nie ma komentarzy pod hutrowniami. Towar słaby, nawet bardzo... Monika Polecam (1) Polecam bardzo ladny towar Malgosia Świetna współpraca z Tesso (1) Tesso to duża firma z jasno ustalonymi zasadami, klarownie i uczciwie,... Agnieszka Popsuło się w tej hurtowni! (1) Kiedyś worki można było kupować w ciemno, a teraz strasznie pogorszyła się... Ewa Maskara (1) Nie polecam nikomu,towar nie nadaje się do sprzedaży na wagę,połowa na... Anita dobry towarek (7) Mozna powiedziec ze towar dobry choc miks dziecko słaby i bluzy sportwe ale... magda m. towar green Luck (2) odzież całkiem, całkiem dla mnie ważne ze dziecko osobno. jak na odzież... niuniusia green luck opinie (1) brałam towar pare juz razy i uważam że towar jest dobry, a lux i lux dziecko... Justyna Marzena - opinia (1) Jedynka i cream bardzo dobrej jakości (szkoda, że Pan przechodzi na... Marzena dość dodra jakość (1) Miła obsługa. Tylko niektóre opakowania za duże (25kg), czasem wystarczą... gigi