Husak Pizza

Pizzerie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 28/2

Olek - ocena (1) niecodzienna pizza, składniki premium, to nie jest konkurecja dla kebaba, to... Olek Hs - ocena (1) Mała, skromna i dobra. A nawet bardzo dobra! Nawet nie gorsza a moze i lepsza... Hs Agata - ocena (1) Przepyszna pizza neapolitańska w najlepszym wydaniu. Cudnie wyrośnięte i... Agata
Ada - ocena (1) Nie rozumiem zachwytów. Pizza poprawna, smaczna. Jak na napoletanę to za... Ada Jaro - ocena (1) A wszystko przez obsługę a w sumie jej brak a dowidzieć się coś o składnikach Jaro JR - ocena (1) Moim zdaniem niedocenione miejsce i zdecydowanie numer 1 w Gdańsku! Smaki... JR Maciej - opinia (1) Najlepsza pizza w całym Trójmieście! Maciej glineusz - opinia (1) Moim zdaniem najlepsza pizza w Trójmieście i okolicach, Pera a gorgonzola to... glineusz Tomasz - opinia (1) Bezsprzecznie najlepsze miejsce do zjedzenia właśnie takiej pizzy! Smak, czas... Tomasz Cycu - opinia (1) Rewelacyjna pizza wykona z sercem z dobrych jakościowo składników !... Cycu Bart - opinia (1) Jak w Neapolu! Duża temperatura na piecu i dobre składniki. Pyszna! Polecam! Bart Maria - opinia (1) Odkryłam to miejsce w zeszłym roku i muszę przyznać, że na długo przestałam... Maria Miko - opinia (1) Bajka, po prostu uwielbiam: ciasto, składniki klimat :) Miko Jakub - opinia (1) Pizza stella to cudo. Desery też rewelacyjne! Jakub Ola - opinia (1) Najlepsza w Trójmieście Polecam️ Ola Joanna - opinia (1) Najlepsza pizza Neapolitańska! Rewelacja! Po pierwszym razie w tej pizzerii... Joanna Michał - opinia (1) To nie jest pizza, to pewnego rodzaju doświadczenie. Bez konkurencji! Michał KJ - opinia (1) Według mnie najlepszy lokal i najlepsza pizza w Trójmieście. Bardzo... KJ zdzisław kręcina - opinia (1) super miejsce, super jedzenie, super obsługa zdzisław kręcina Filip - opinia (1) Najlepsza pizza neapolitańska w trojmiescie Filip