Twoje dziecko przed obiektywem (7) witam, poszukuję rodziców z Gdańska z dzieckiem, chłopcem w wieku ok 8-10... tegieer KRYZYS- JAK GAJUSZ JULIUSZ CEZAR : (1) Jeśli chcesz być znany to też bądź populistą, który za pięć minut sławy-... Grzegorz Rymopis Henryk Jankowski agentem SB. (3) A na głównej stronie jeszcze nic nie napisali.... rez/brawojasiu@o2.pl
Fryzjerki Monika i Agnieszka z salonu D.Degowski........ (1) Można teraz znaleźć w salonie Alternative na Al.Grunwaldzkiej 471. w centrum... Monia i Aga TO KRYZYS- MNOŻY SIŁY (1) Z bólu podobno można się cieszyć, i nie chcieć nic zmieniać, bo -... Grzegorz Rymopis ŚWIADOMOŚĆ : (1) Trzeba uświadomić Panie, że miłość to jest- dawanie.... Grzegorz Rymopis ŚWIADOMOŚĆ : (1) Trzeba uświadomić Panie, że miłość to jest- dawanie.... Grzegorz Rymopis sprzedam komputer (2) Sprzedam Komputer PC 325 speed Pronox A 2*7750 + monitor 19' ASUS VK193D... piotr CZĘSTOCHOWSKI PRUSZCZ (1) Przed Tobą otworem stoi cały Pruszcz, więc weź no się rusz, (niedługo... Grzegorz Rymopis LIMERYKOWERSY : (1) Pierwszy i drugi przedstawia głównego bohatera i pokazuje problem który mu... Grzegorz Rymopis PLANOWANE POZWOLENIE NA BROŃ : (1) Czy do powstrzymania przemocy nie starczy prawo posiadania procy ? O... Grzegorz Rymopis Jaki tu spokój...nanananaaaaa......... (7) Może dynamit? Choć ostatnio siekierki są w modzie;) *Kropeczka rozwaliło mnie to :) (4) http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=16926... ćma barowa ŚNIEŻNY BIEG (1) Tutaj  nie ma ciemności i nie myśl też o jakości . W pełnym biegu po... Grzegorz Rymopis Gdański Areopag - salon wolności (1) Gdański areopag znowu aktywny, tym razem w temacie wolności.... marioo JEŻOSTRUŚ (1) Jeż to nigdy nie wychodzi z ogrodu, bo tylko tam czuje się jak w domu. W... Grzegorz Rymopis Czego nie dowiesz się z mediów ? (1) Główne media, TVN24, POLSAT, TVP i inne cenzurują wiadomości oraz pomijają... NWOPL Podaruj 1% swojego serca dzieciom z Fundacji Agnieszka (1) Podaruj 1% swojego serca dzieciom z Fundacji "Agnieszka" W 2009 roku... aljawor ech... :) (1) http://www.allegro.pl/item583016651_dzwonek_od_rowera.html ja wiem, że... ćma barowa WIDOK NA MOSKWICZA (1) Cóż gdy patrzę to za szybą jest ulica, nooo- obecnie to nie ma się... Grzegorz Rymopis