GROM Z JASNEGO NIEBA (1) Zawsze kiedy Bóg się gniewa - to rzuca grom z jasnego nieba. Już raz... Grzegorz Rymopis drugi (3) Dla Tej, której słowo „grawitacja” z niczym się nie wiąże dla... incubus Łez potok (1) Samotność ogarnia mnie, gdy piszę. Łez potok spływa na kartkę. Wszystko... *Kropeczka
bilet na trasę zkm - pomóżcie ;) (18) Cześć mieszkam na Piastowskiej i chcę tramwajem dojeżdzać na PG ;) Planowałem... funnyz Cały styczeń dałem radę (1) bez fajek, ale dziś jest już 3 dzień miesiąca lutego i stwierdziłem, że to... ~~c~~ tchehehe hehe (14) Właśnie wróciłem z zakupów ze stacji benzynowej i żałuję, że nie zabrałem... ~~c~~ Co za chora noc (7) Nie ma dokąd pójść. Czy to normalne, aby w nocy tyle spać? Żeby chociaż muzea... ~~c~~ :) (1) właśnie się dowiedziałam, że mój kumpel wrócił z elefantentreffen :) w... ćma barowa Nowe Forum (1) Witam, Jestem administratorem nowo powstałego serwisu. Forum to dopiero co... radek350 BEZ PYTAŃ NIE MA PORÓWNAŃ”- (3) „Bez pytań nie ma porównań”- -w lot chwytam, że zbliżam się... Grzegorz Rymopis PARTII WIZERUNEK NADAJĄ LIDERZY (3) Partii wizerunek nadają liderzy- których obraz się zmienił. Zaczynali... Grzegorz Rymopis „PIS” NOWY WIZERUNEK ZGŁASZA (2) „PIS” nowy wizerunek zgłasza, fałszywy jak- pocałunek... Grzegorz Rymopis karawana (1) "psy szczekają, karawana poszła dalej", to angielskie przysłowie... w.w Gdzie jestr MEWA (3) witam, zakładam ten temat celu ułatwienia wszystkim brania udziału w... Filippo Intercyza- gdzie i za ile (4) Witam, chciałabym podpisać rozdzielność majątkową. Czy ktoś zna w miarę... mareneu ... (4) http://surykaat.wrzuta.pl/audio/DJ0iTe2Wpt/dzem_-_ballada_o_dziwnym_malarzu ~~c~~ www.zwidzenia.pl (2) takie tam gofno jak nasza-klasa... jak ktos sie nudzi! www.zwidzenia.pl CUD GOSPODARCZY : (1) Teraz to dla wszystkich musi starczyć, bo Premier obiecał- Tusk... Grzegorz Rymopis rozstanie (1) powiedz mi gdzie jesteś kiedy zamykam za sobą drzwi przymykam powieki... *Kropeczka Pomoc dla zwierzat. (1) pomocdlazwierzat.fora.pl Ax