Spontan na dzisiaj dla dziewczyn (37) Właśnie stwierdziłam że można by było znowu się spotkać. Dziewczyny jak tam u... b-b Awaria (16) Baśka, jesteś tam ? Wyjrzyj no przez okno, bo mi się chyba znowu internet... łowca absurdów Piwo, Biblia, edukacja, polityka (2) Zapraszam na spotkanie dyskusyjne w pubie pt. Piwo, Biblia, edukacja,... Remes
Krytykować może każdy głupiec. I wielu z nich tak robi. (17) Zauważyliście, że na forum jest kilka osób, które w absolutnie każdej jednej... Aradash Nowe nazwy nie całkiem nowych miejsc;) (50) Mieszkam tu zbyt krótko, ale Wy... co myślicie o takim powrocie do korzeni?... Squirrel-lka Co doradzicie ?? (12) Mam 25 lat i pracuje za granica. Chce wrocic za miesiac i realizowac swoje... artur Mam dłuższego (45) Proszę na wszelki wypadek czytać uważnie, żeby uniknąć samoośmieszenia się,... łowca absurdów A ja dziś odkryłem (735) dlaczego obywatel pan Manson czcił św. Patryka!!! Otóż najwyraźniej gdzieś w... c co jest wolnością.. (93) a co ..raczej nie? wydaje sie nam czasem ,ze jestesmy ludzmi wolnymi,bo... isztar Cuda nie wida (91) Na nic się nie zda wklepywanie do internetu hasła "odśnieżać". Nie sprawi... łowca absurdów Parada infamisów (22) Pojawiają się w mediach nawoływania by nie obciążać dzieci odpowiedzialnością... łowca absurdów Gratulacje... (5) Serdeczne gratulacje dla portalu za zablokowanie mojego wczorajszego wątku o... Squirrel-lka Zasilek dla bezrobotnych Gdańsk. Kiedy wpływa na konto? (3) Hej, pierwszy raz bede korzystała z pomocy z pup .. Czyli zasiłek :( i mam... Anna Co się dziś działo w LOTOS KOLEJ? (1) Jakieś wieści? kolejorz Czy czeka nas świat męskich frustratów ? (216) Po raz pierwszy w III RP współczynnik bezrobocia wśród kobiet (6%) spadł... Skydiver Freud ojciec psychoanalizy czy oszust (5) http://www.tonieprzejdzie.pl/2012/12/21/zygmunt-oszust-freud-psychoanaliza-ob... isztar NGOsy vs TVP... a sprawa (nie)polska (16) Po raz pierwszy od nie wiem jak dawna obejrzałam TVP zaintrygowana wzmiankami... Squirrel-lka Facebookowi należą się baty (34) Pamiętacie Państwo jak Tusk groził historykom zajmującym się Lechem Wałęsą i... łowca absurdów Dramatyczna prośba (5) To, co piszę, nie ma żadnego sensu. Ale próbuję już wszystkiego. Mam... dd.mark kaszubski no jak , kaszubski (2) CHCIAŁBYM wyrazic swoje wewnetrzne odczucia ,bez urazy---------Jak juz... biszg