Prawdziwi faceci wracają do gry (37) Faceci mają odmienną od kobiet konstrukcję biologiczną, ukształtowaną przez... łowca absurdów przesadził czy nie? (17) http://kobieta.wp.pl/mleczko-znowu-prowokuje-i-zbiera-ciegi-normalne-bydle-ha... isztar Antygona wśród jaskiniowców (26) Jeśli ktoś ma wątpliwości co do sensowności ekshumacji ciał ofiar katastrofy... łowca absurdów
Dobry rok (16) Po PR-owskim haśle 'dobra zmiana' czy 'dobra szkoła' mamy teraz 'dobry rok',... Skydiver Lucyfer S02E08 Online Lektor PL (4) Nieszczęśliwy i znudzony swoim bytem Lucyfer Morningstar porzuca funkcję... Wojtek spojrz na ksiezyc (7) jak w tytule--otworz okno..balkon wyjdz i podziwiaj isztar Internet bez nicków? Jestem za. (91) Tyle się mówi o zdziczeniu obyczajów, jakie można w internecie zaobserwować,... łowca absurdów Fajny koncert (3) Hej! Wybiera się ktoś może w grudniu w Gdańsku na koncert zespołu Spare... Marek Mody, trendy i ewolucja (12) Media pełne są od jakiegoś czasu obrazów z rozmaitych biegów, maratonów i... łowca absurdów Podaż mężczyzn (26) http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Trojmiasto-w-czolowce-miast-z-najwieksza-... Mikronezja Z deszczu pod rynnę (2) Rozwijając zróżnicowaną strukturę społeczną opartą na różnorodnych formach... łowca absurdów Muj borze (28) Dzień jak co dzień w biurze. Szum ksera, odgłos klikania, ściszone rozmowy... Nigeryjski Książę Horda Lorda Vadera (80) Opisując pewne marginalne grupy społeczne pod kątem popkultury i aksjologii... łowca absurdów Co wyczyniają c*otka Wiki i kuzyn Facebook (5) Nie mam za wiele zaufania do internetu, c*otka Wiki nie jest z mojej rodziny,... łowca absurdów nie pożadaj żony bliżniego swego- (50) ani zadnej rzeczy,która jego jest! jaciepie..nie zwróciłam uwagi na to... koza o imieniu Isztar sciezka rowerowa Gdansk Jana Pawla 2 (1) Zastanawiam się nad sensem wydanych pieniędzy na modernizacje ul Jana Pawla... wielebny Odwrócić wyrok o alimenty (5) Mam zasądzone 700zł na córkę , a była żona ,,w pozostałej części " , z tym że... Robert Fan klub poparcia dla Łowcy absurdow! (15) Łowca absurdow jest DeBesciak !!! Fan Lowcy absurdow Znaczenie dnia powszedniego (2) To co robisz ty, ja i inni ludzie tacy jak my jest dużo ważniejsze dla... Remes Lekcje od Wszystkich Świętych (3) Wielu protestantów do Dnia Wszystkich Świętych podchodzi podejrzliwie. Myślę,... Remes