bezdotykowa sztuka walki (12) tak se wklejam ,majac nadzieje ,ze choc jednego fascynata kryje to forum... isztar Zrozumieć faceta (195) Jest tu kilku inteligentnych, wiec proszę wytłumaczcie mi co jest z Wami nie... Asia34 Eksterioryzacje i projekcje czyli wygibasy komentatorów na forum (14) Człowiek tylko w 5% świadomie kontroluje swoje zachowania, w pozostałych... łowca absurdów
Poczta otwarta w nd. Gdańsk (10) Hej czy gdzieś w GD. Jest poczta otwarta w nd? Oprócz poczty w Gdańsku głównym. Ewa Opinia na temat DEMPTOWA. (3) Jesteśmy studentkami I roku gospodarki przestrzennej. W planie studiów mamy... StudentkaUG Gdzie się podziewają chłopcy radarowcy? (7) W czasie stanu wojennego... stop, dygresja: proszę nie myśleć, że będę mówił... łowca absurdów wzorem c, zakładam swój kącik, tylko filmowy (123) i będę tu sobie wrzucać rzeczy, które mi wpadły w oko. 1. Hitler... Stvoriczko Wniosek o usunięcie z forum łowcy absurdów (28) Jak w tytule. Uzasadnienie : jest zawodowym trollem na usługach pis.Treści... jaq Orwell i głos obywatelski (23) Zachwycił mnie, ze względów ściśle analitycznych, bo z innych nie, głos... łowca absurdów Horoskop satyryczny (9) W trakcie trwania Kongresu Wróżek i Wróżbitów Polskich odbywały się panele... łowca absurdów Lokalna mafia (3) Parę lat temu pisałem o sprawie tego księdza, którego w sprawę podefilską... łowca absurdów Muzyka do restauracji (2) Szukam dobrych muzyków do restauracji na wieczorki dla klienteli VIP.... michos Świat seriali (56) Żaden film nie pokazał z taką dosadnością i uświadomił nam, ile kosztowała... łowca absurdów Adminie, gdzie się podział mój wątek "od pedofilii do gerontofilii" ? (41) Myślałem, że coś schrzaniłem przy wklepywaniu wątku, ale okazało się, że przy... łowca absurdów O czym wróble ćwierkają... (22) Już nawet wróble ćwierkają na parapecie, a gołębie na dachu potwierdzają... łowca absurdów Godząć się na kłamstwo, nie dziwcie się, że jesteście okłamywani (40) Zachowania internautów, którzy z upodobaniem młócą polityczną słomę, są... łowca absurdów Co się w głowie nie mieści czyli jak dziala umysł (5) Znają Państwo zapewne zwrot "To się w głowie nie mieści" ? Pewnie... łowca absurdów Praca w niedziele ? (182) Proszę zwrócić uwagę na charakterystyczne przekłamania w dyskusji nad pracą w... łowca absurdów Portret konsumpcjonisty z forum Hydeparku (18) "Ponieważ ludzka forma życia jest formą bardzo kooperatywną, to wizerunek... łowca absurdów Rozwód (33) Cześć.Nie wiem czy dział odpowiedni , ale innego lepszego nie widziałam.... Kobieta