Portret konsumpcjonisty z forum Hydeparku (18) "Ponieważ ludzka forma życia jest formą bardzo kooperatywną, to wizerunek... łowca absurdów Rozwód (33) Cześć.Nie wiem czy dział odpowiedni , ale innego lepszego nie widziałam.... Kobieta Niech żyje konsumpcjonizm (2) Konsumpcjonizm jest systemem perfidnym z tego względu, że spotykają się w... łowca absurdów
Kto kogo do psychiatryka wysyła (6) W pewnych środowiskach, gdy w dyskusji brak im amunicji, sięgają po... łowca absurdów Czy można zaufać tego rodzaju agencji pracy? (3) Cześć, myślę nad wyjazdem do Niemiec. Chciałabym podjąć zatrudnienie w... aniamroz79 Dobrze jest dużo wiedzieć lub nic nie wiedzieć, niedobrze jest trochę wiedzieć (21) Jest takie powiedzenie, które głosi, że dobrze jest dużo wiedzić albo nic nie... łowca absurdów Dlaczego Gdańsk jest dumny ze swojego prezydenta (21) W Gdańsku odbywa się konferencja z okazji 30-lecia Trybunału... Skydiver Ewolucja, mózg, religia (19) Kora nowa to cienka, wierzchnia warstwa w naszym mózgu, pod którą leżą... łowca absurdów Czy umiemy się rozliczać ? (46) Jedna z wypowiedzi na forum zainspirowała mnie do rozliczeń. Wydaje się,że... łowca absurdów Horror święconej wody (1) Co jest takiego w święconej wodzie, że wzbudza aż takie emocje i to wśród... łowca absurdów Wszystkiemu są winne krasnoludki (4) Spora część ludzi żyje tak naprawdę w medialnym i propagandowym matriksie,... łowca absurdów Palec Boży ? (48) Nie wpadłbym sam na taki pomysł, który pokazał jak zachowują się ludzie i jak... łowca absurdów Krótkie opowiadanie o.... fundamencie nauki... (41) Krótkie opowiadanie dla tych... ...których omamili że religia to fundament... wdr Umysł między drzewem a lasem (7) Pojawiają się na forum marudy tkwiące między drzewem a lasem. Marudy... łowca absurdów A fontanna na zbiorniku już nie działa (2) Stało się......hucznie i tłumnie otwierana za brubą miejska....patrz nasza... Gronkowiec Pies ogrodnika (7) Pojawiają się na forum labidzenia, że tyle tych wpisów i tak często, jak by... łowca absurdów Czy to jeszcze akwarium czy zupa ? (21) Zastanawia mnie czy Polska jest jeszcze akwarium czy już zupą. Bo z akwarium... łowca absurdów Segregacja odpadów (12) Jak to wygląda w praktyce? Segregujecie? W waszych śmietnikach jest, jak być... Antyspołeczny Księga Pamiątkowa 03-10-2016 Czarny Protest - skan dostępny na Facebook'u (1) W poniedziałek 3 października podczas protestów w Gdańsku została... Dziękujemy za wpisy, rozmowy i u Wolność !? Wolność !? Jaka wolność !? (27) Tyle się słyszy ostatnio o wolności, jednak problem w tym, że wiele się o... łowca absurdów