Z życia filistra i buractwa (4) Buractwo w zasadzie nie posługuje się kodem etycznym, bo bytując głównie w... łowca absurdów Gdzie kupić grzańca w Gdańsku? (3) Wiecie gdzie można kupić w rozsądnej cenie Grzańca Galicyjskiego na terenie... iheartwine Wydarzenie, które poruszyło świat (1) No nie, nie przeboleję tego co straciłem a Państwo razem ze mną. Wchodzę na... łowca absurdów
Firma windykacyjna VEX (7) czy ktoś z Was drodzy forumowicze dostaje dziwne smsy i telefony z nr... Sylwia Wyskrobać wszystkich... (78) Polska to bękart traktatu wersalskiego, jak twierdzili niektórzy w Europie po... łowca absurdów Coś dla pań, choć nie tylko, w odcinkach (18) Muszę się tu uciec do wybiegu edytorskiego, bo całośći mi nie przyjmuje. No,... łowca kiczu To dopiero jaja (18) Czy to nie jest zabawne, że jednostki, które uważają się za ludzi, zgłaszają... łowca absurdów Do admina (4) Zróbcie coś z edytorem by nie kasował mi cudzysłowów oraz innych niezbędnych... łowca absurdów Racjonalność ? Wolne żarty, gdzie tu racjonalność ? (2) Usłyszałem z pewnych ust, że trzeba uwzględnić racje jednej i drugiej... łowca absurdów Krwiodawcy i krwiopijcy (6) Czyli Miasto '44 kontra czerwono-czarne wampiry. Widzieliście Państwo Miasto... łowca absurdów Fajnie (10) Fajnie założyć jakiś nowy wątek ;P http://www.youtube.com/watch?v=qRGcRUTicuw wdr Czy siekiera jest obiektem materialnym ? (98) Siekierę da się dotknąć, a nawet wziąć do ręki. Ale nie tylko na tym polega... łowca absurdów Jak zrobiono was w bambuko (13) Moje teksty poświecone są w większości spsobom wykrywania form manipulacji... łowca absurdów Z mody męskiej - kariera pewnego płaszcza (4) Kiedyś pewnemu fircykowi spodobał się trencz eleganckiego faceta i zwrócił... łowca absurdów Kiedy ogon macha psem (8) Na forum pojawiają się rozmaici ignoranci, święcie przekonani, że ich... łowca absurdów Bezpłatny Kurs "Projekt Prawda" (6) Zapraszam na ekumeniczne spotkanie grupy domowej w Baninie pod Gdańskiem pt.... Remes Katastrofa w wykonaniu Legii Warszawa (11) Sport wymaga ludzi o odpowiednim charakterze. Polacy mają dość słabe... łowca absurdów Aparat Instax - gdzie wypożyczyć? (1) Czy ktos wie gdzie wypozyczyc aparat instax? Potrzebuje na sobotnia impreze... Zu Bilety na środki komunikacji miejskiej (5) Witam społeczność trójmiasto.pl Dopiero co przeprowadziłem się do Sopotu.... DarkLuki Tak okrada ludzi PKP Intercity (1) Normalna sytuacja, kupuję bilet na 1 miejsce w pociągu, w tym bilet na rower.... inek