Gdzie to jest w Gdyni (1) Zagadka: gdzie można znalezc taki detal architektoniczny w Gdyni?... Marek Inka i Zagończyk nieobecni w Trójmiasto.pl (17) Tego się nie spodziewałem. Wstyd!! Polak zawału dostanę (5) Dobrze będzie pozostać po stronie "Rider" a "Ghost" odpuścić...... randall
Niech żyją stringi! (37) Przyjemnie jest mieć przyjemność, nieprawda? Kto nie lubi przyjemności ?... łowca absurdów Młody i zadłużony (13) Witam, na imię mam Piotr, mam 28 lat i mieszkam w Gdańsku. Jak wiadomo... 3355 Pozdrowionka od wesołej kelnerki ze Skwerku :-) (18) I znowu dałam się wkręcić w kelnerowanie..... ale sezon sobie mija... ...Otoja... Pozdrowienia (5) Pozdrowienia dla stałych bywalców mniej i bardziej lubianych ;-) od dawnej... Niulka Dobry trójmiejski kryminał (2) Właściwie pomorski, choć akcja częściowo dzieje się w Gdańsku, głównie jednak... rivaldo Czy istnieją prawa natury ? (214) Poniższy tekst był już gotowy, gdy zajrzałem do świeżej, dzisiejszej prasy i... łowca absurdów Co to jest czas ? (20) Co to jest czas i czy w ogóle coś takiego jak czas istnieje ? Już słyszę ten... łowca absurdów Bóg - ...istnieje, albo nie istnieje... - wątek nie dla fanatyków. (107) Wychodząc na przeciw potrzebie części forumowiczów ;) w tym wątku odpowiemy... wdr Dlaczego cwaniak nie lubi czlowieka porządnego (64) Wyrażnie chcą mnie niektórzy sprowokować do napisania tekstu o tym dlaczego... łowca absurdów Jak pozbawić człowieka wolnej woli (3) Jak wielokrotnie podkreślałem w notkach, człowiek ma naturę dwoistą jest... łowca absurdów Dlaczego polscy faceci to mięczaki (35) Olimpiada w Rio potwierdziła moje tezy o facetach w Polsce. Na 11 zdobytych... łowca absurdów Pojemniki PCK na uzywaną odzież. Czyżby ściema? (6) Najpierw im się przyjrzałem. Efekt jest tutaj:... RobertJuan takie cos znalazlem... (14) takie cos znalazlem... zxc Trauma (5) Zastanawiałam się czy o tym pisać ale może ktoś zastanowi się przeczytawszy... inka-inka Wiocha i wiochmeni (87) Za wsią przepadam, od dziecka, mam na wsi wspaniałych znajomych a zapach... łowca absurdów Skąd się biorą ludzie źli ? (50) Skąd biorą się ludzie źli, cwaniacy i przestępcy ? Proszę zwrócić uwagę na... łowca absurdów Kościół Katolicki w awangardzie ? (10) Kościół Katolicki propaguje wizję "żyjesz dla innych". Przeciętny zjadacz... łowca absurdów