Kościół Katolicki w awangardzie ? (10) Kościół Katolicki propaguje wizję "żyjesz dla innych". Przeciętny zjadacz... łowca absurdów Drugie życie klinkierowego, burego kota. (1) (Klinkierowy kot jest w dobrym stanie, tylko uszka ma obtłuczone. Może ma za... goigiog Dziewczyna - masochistka? (10) Właśnie jestem w jednym z kurortów nad naszym morzem. Pogoda niestety... xyz
Nowe Budynki (3) I bedziemy mieli nowe budynki na Przymorzu. 6 nowych bloków powstanie przy... marcoo Jaki gryzka dla pas ? (7) Witam serdecznie wszystkich! No więc tak, mam bernardyna i duży problem z... kowalik Otmuchów (3) Witam co można zwiedzić w okolicy Otmuchowa? elenia100 Plaż wychodek dla piesków (25) Przez nieprzemyślane decyzje plaża stała się wychodkiem dla piesków cierpią... wódz reżyser teatru w Krakowie // ktoś próbował studiować? (1) ja wiem, że to pewnie złe forum, ale jedyne, które czytam :) czy któraś z... Ale Kittens klub- otwarty?? (1) Ktoś wie?? Xxx Jak wyglądały wieczne prawa ekonomii (7) Jak ja uwielbiam te ignoranckie, zakompleksione, czołobitne hołdy godne... łowca absurdów Oszuści parkingowi na Lotnisku (3) Słabe - Złe oznakowane parkingów przy lotnisku powoduje ,ze osoba... Michał B Szukam psychologa w okolicach Gdyni (8) Tak jak w temacie. Szukam dobrego psychologa w Gdyni lub okolicach. Nie musi... graweras Jaki jest wynik ? (159) Jaki jest wynik tego działlania matematycznego ? 2 x 5 + 3 = ? I proszę... łowca absurdów Jak wygląda konfabulacja - tekst na zamówienie @sadyla (20) Chciałbym wskazać na ogromny potencjał intelektualny drzemiący w pojęciu... łowca absurdów Jestem wkur...ona!!! (53) Temat stary, wałkowany również tutaj, na forum. Opinie skrajnie różne i... wesoła zosia pranie-mózg (126) obrzydliwe katolicki ludzkie śmieci!... Dczn76 KULTURA W PECIE I PIWIE (4) PYTAM DLACZEGO BRAK REAKCJI I ZAINTERESOWANIA ODPOWIEDNICH SŁUŻB , OSÓB Z... ELSEK ruda (2) Witam.poszukuje dobrego adwokata od rozwodów może ktos kogoś polecić.rozwód z... czarna Helikopter nad Gdynią (2) Co to za baran lata nad Gdynią? Już mnie szlag trafia. Ja Badziewie komentatorskie (9) Jest taka zabawna reklama telewizyjna: do miksera ładujemy kartę płatniczą,... łowca absurdów