Przyjme (68) Chce ktoś może oddać działkę?chętnie się zaopiekuję X-man naturystka - poszukiwana... (3) witam ! Posiadam własny transport , poznam Panią , naturystkę , aby... jahuuu LAIBACH ...chapeau bas (3) Nie wiem, jak na to trafiłem.... ale nie nadaje się do żadnego innego wątku.... sa∂yl
Zgubiona karta pamięci (3) 6-7 lipca bylem w Gdansku turystycznie. Gdzieś zgubiłem karte pamięci ze... pkos Szczyt w Stolycy (1) Wczoraj orange, od tygodnia inne częstotliwości... Mam nadzieję, że wyrobicie... wesoła zosia Kociewie i jego WOW. (25) A dokładnie co warto Kociewskiego turystycznie poznać, zobaczyć. Okolice... Skowroniasta w co nie powinien ubierac sie samiec alfa (62) http://www.harpersbazaar.pl/moda/640/tydzien-mody-meskiej-w-paryzu-jesien-zim... isztar Grzech myślozbrodni (1) Rzeczą pasjonującą jest śledzenie meandrów myślenia niektórych komentatorów.... łowca absurdów Automaty biletowe (12) Kto byłby za wprowadzeniem mobilnych automatów w pojazdach komunikacji... Darek Orzeczenia sądowe jako źródło wiedzy o prawie (2) Zapewne na Państwa forum pojawiają się co jakiś czas pytania prawne. Oprócz... SOWatchdogPolska Nieletni(a)... (37) Pewien osobnik zwrócił mi pośrednio uwagę na pewien fakt, którego świadom do... wdr Gotowy produkt z niespodzianką (3) Dziś ja popłaczę... z rozczarowania. "Pożalę się"... Z różnych względów,... wesoła zosia Sklep monopolowy (13) Witam noszę się z zamiarem otwrcia sklepu monopolowego nie koniecznie 24/7... Patryk Kantor Przemiany ... (1) czy coś podobnego może się przyjąć w realu czy tylko w necie ? Przemiany jak... lesi Portreciści na starówce (3) Gdzie podziali się portreciści z gdańskiej starówki? Od lat ich nie widuję,... Darek Krzyczeć mi się chce.. (40) 10 lat temu wydawało mi się że uciekam... Taka byłam głupia... A teraz chce... Dysonans Kłopoty ze zrzumieniem ludzkiej natury ? (42) Ludzie mają kłopoty ze zrozumieniem związku natury ludzkiej z organizacją... łowca absurdów Ble ble ble (5) sobota wieczór w domu i tyle w temacie. To może ktoś rzuci jakiś fajny... wesoła Marny was los, kłamczuchy (31) Najpierw może warto byłoby zastanowić się skąd się wzięło kłamstwo i... łowca absurdów praca dla obcokrajowca w Trojmiescie (5) Drodzy Forumowicze, Domyslam sie ze temat byl juz drazony nieraz, ale... AP