Może jestem niekumaty, może jestem starej daty... (7) Może jestem niekumaty może jestem starej daty może ktoś mi tu wyjaśni, bo... łowca absurdów Pomysły na wieczór (40) Z przymrużeniem oka i ciekawością zapytuję jak sobie planujecie wieczory po... Gosia Gdynia ul. Poli Gojawiczyńskiej (2) Może ktoś pomoże :) Jak dojechać na ul. Poli Gojawiczyńskiej w Gdyni ze... Podróżniczka
Co zrobić z dzieckiem w wakacje? (30) macie jakieś pomysły? My do roboty, świetlica nie działa a dzieciak za mały,... MILF_34 Blokowanie etatów przez emerytów (27) Nie wiem jak u was, ale u mnie w urzędzie jest kilka osób z nabytymi prawami... rules z przymrużeniem oka;) (1) https://www.youtube.com/watch?v=o5njhqlSjoc wspaniałe stulecie Cześć! (1) Hej :) Mam wielką prośbę proszę Was o wypełnienie mojej ankiety do pracy... StXXJenny Piłowanie paznokci w pracy (31) Czy uważacie że piłowanie paznokci w pracy, przy biurku, przy innych osobach... facet Komunikacja miejska - jaki bilet wybrać (5) Witam Jestem studentem i z miłą chęcią przyjadę z początkiem lipca na... Tomek J nasza Flaga Narodowa... (9) Witam! Czy Wy też tak jak ja oburzacie się na widok flagi , na której... jahuuu jutro świeto ... (1) Świętowit Letni- 15 czerwca..., "Wznoszenie modłów do Świętowita o obfite plony" Ankieta dla mieszkańców Trójmiasta (3) Witam serdecznie Jestem studentem Uniwersytetu Gdańskiego. Aktualnie piszę... Michal29shs Angelika prosi o pomoc !!! (5) Mam nadzieję że znajdą się jacyś prawdziwi altruiści na tym forum (nie tacy... wdr Pomóżcie w konkursie fotograficznym (4) Dziewczyny i chłopaki, potrzebuje małego waszego wsparcia w konkursie foto.... gosis Ankieta dla mieszkańców Sopotu (5) Witam, mieszkam w Świnoujściu i piszę pracę mgr - porównuję Ś-cie, Kołobrzeg... Agnieszka_So Sopocianie, pomóżcie studentce :) (1) Witam, mieszkam w Świnoujściu i piszę pracę mgr - porównuję Ś-cie, Kołobrzeg... Agnieszka_So proste zasady życiowe (36) muzyka, wino, śpiew ? - jakie wyznajecie proste zasady życiowe b-b Twoja Praca- cofnij sie o 30 lat (22) Witam, gdybyście mogli cofnąć sie do lat studenta, i zmienić swoje zycie... Pawcio Gratulacje (6) Niesamowity!... Dczn76 A może by tak popisać o czymś ciekawym np o pogodzie lub czy już wymieniliście zimówki na letnie? (4) coraz poważniej myslę o wymianie zimówek, kolce trochę dzwięczą. A teraz po... miszcz miszczów