Sny, świadome śnienie (4) iSen - http://i-sen.pl - jest to forum o snach, LD (lucid dream - świadome... Śniący POZYTYWNE NASTAWIENIE DO MIŚA KORALGOLA - DEPRESANTY (2) Świat przedstawiony w Colargolu, "we" wiadomościach i w ogłoszeniach... Cezar Dlatego (1) Być jak pięć palców jednej dłoni... aurorra
instruktor nauki jazdy poszukiwany (3) Witam, poszukuje namiaru na jakiegos sprawdzonego instruktora nauki jazdy..... Oliwka91 Jak idota rozmawia z normalnym (11) Miałem już okazję wypowiadać się na temat wywiadów przeprowadzanych z Izu... łowca absurdów Kto mi umyje naczynia (5) Szukam kogoś kto mi umyje naczynia. Mam ciepłą wodę i płyn do mycia naczyń,... miszcz miszczów Kim jesteś, lemingu ? (9) Najcelniejszą charakterystykę i opis genezy zjawiska leminga, z jakimi... łowca absurdów Biuro projektowe wnętrz (6) Szukam biura projektowego do wnętrza (przebudowa mieszkania) - możecie coś... Marvec Namiot na letnią imprezę.... (3) Mam pomysł na zorganizowanie dla dobrego przyjaciela i jego żony imprezy...... Dominik Porachunki z czarownicą (36) Siedzi Baba Jaga nad kotłem Pod pachą trzyma miotłę I mruczy coś pod nosem I... łowca absurdów Kogo by tu pomiziać czyli wiosenne dyywagacje (12) Hasać po parkiecie w tanecznym duecie Czy na boso po łące gonić za zającem?... łowca absurdów Porwij Mnie (18) https://www.youtube.com/watch?v=pYWmFs8_o2s Daga Władze Gdańska chcą przyjmować uchodźców wbrew woli Mieszkańców (19) drogie 3miasto, a gdzie jest artukuł o tym hę? "Gdańsk chce być miastem,... Gdańszczanin z krwi i kości Leming w krainie bizonów (5) Czy zdarzyło się ci oglądać westerny? Tak, westerny. W dawnych czasach,... łowca absurdów Yyyy są już grzyby (419) takie zjadliwe jak podgrzybki, prawdziwki, kozaki siwe i czerwone, maślaki skowroniasta Zbierali na karabin maszynowy... i uzbierali (7) Ciekawe rzeczy się dzieją w Trójmieście. W dzisiejszym Dzienniku Bałtyckim:... MadPenguin Czy racjonaliści są racjonalni ? (5) Czy racjonaliści są racjonalni ? Przekonamy się po komentarzach do wiadomości... łowca absurdów Potrzebne wsparcie (2) Mam za sobą ustawkę z podrzuconymi kartonami i ustawkę z podrzuconą do... randall targ staroci sobota 9 i niedziela 10 (7) -nie reklamuje ,a informuje ... stadion polonii marynarki polskiej ,reszte... mmm cześć! (2) Hej :) Mam wielką prośbę proszę Was o wypełnienie mojej ankiety do pracy mgr... StXXJenny