A może by tak popisać o czymś ciekawym np o pogodzie lub czy już wymieniliście zimówki na letnie? (4) coraz poważniej myslę o wymianie zimówek, kolce trochę dzwięczą. A teraz po... miszcz miszczów chyba mi padło (43) chyba mi padło na rozum, psycha siadła, 12 raz dzisiaj już tego słucham... Tomek Srzedaja sie za 10 zł ! szok (6) To niewiarygodne co dzieje sie w gdansku na Oruni, młode i jeszcze... redaktor naczelny pisma Kwas
Czy jestem sama? (32) Wszystko pięknie. Czuję się częścią i bliżej Źródła. Odrzucam utopię dążenia... wesoła zosia Szukam nie drogiego hotelu/pensjonatu na jedną noc (2) Witam , znacie może jakiś nie drogie pokoje w hotelach /pensjonatach ? Teraz... W potrzebie Słomkowy kapelusz (3) Witam, czy ktoś wie gdzie można takie cudo dostać? autor Lekarz Gdynia/Gdańsk/Sopot (4) Witam mam pytanie , Chce zostać kierowca kat b ale potrzebuje badań... Kamilo Dla odmiany... (5) ... zerknijmy na inne niż Policja służby. Jak wygląda procedura... wesoła zosia Polityka władz Gdańska (1) Ceny biletów wysokie (szczególnie jednorazowe) a na Stogi Po torach wraki... Darek The voice of Forum;] (4) W zasadzie to uzupełnienie starego wątku Chi-Chi. Pobuszowałem troszkę po... sa∂yl Czy wiesz, że być może Twoje dziecko właśnie zostaje złodziejem...? (9) Spotkało mnie dziś coś, co w pierwszej chwili wywołało moją złość, potem... Ruda Zołza Są już wyniki egzaminu szóstoklasisty jak kogoś to interesuje.... (5) .... na stronie oke gdańsk życzliwy - czasem ;P Zgadywanka filmowa (116) Czuje pewien sentyment do starych polskich filmów. Przypomina mi się wówczas... wacpanna Bezpłatna porada prawna (2) Czy wie ktoś gdzie mogę uzyskać szybko poradę prawną z zakresu odszkodowania... sylvusiax Powrót z koncertu - Rod Stewart (1) Hej wszystkim :) Wracam po koncercie Roda z Łodzi do Gdańska autem i mam dwa... Monika Najlepsze chłopaki w polskim internecie (1) https://www.youtube.com/watch?v=NmJB_iM1b78&index=1&list=PLzLsc7rNyQ9zxqaEZGs... Natinaforum Iberystyka i Filologia Romańska na UG (11) Hej, zapisałam się w tym roku na oba te kierunki i mam pytanie do już... bubcia1234 Komunia (35) Mam dylemat, chociaż w sumie nie ja. Po prostu ciekawa jestem Waszych opinii.... Ilona- Eurowizja. Jakieś wizje ? (22) Wiecie co ? Ta nuta https://www.youtube.com/watch?v=B-rnM-MwRHY, wpadła mi w... Wilczyca24 Spalinowe odkurzacze (6) Witam, czy kogoś jeszcze denerwuje dmuchanie spalinowymi dmuchawami: kurzu,... lk6409