Tak okrada ludzi PKP Intercity (1) Normalna sytuacja, kupuję bilet na 1 miejsce w pociągu, w tym bilet na rower.... inek Budżet Obywatelski 2017 (2) Podziękowania dla Gdańszczan, którym chciało się poświęcić czas i środki do... jaq Ktoś wie coś o salonie Citroena ? (6) Gdzieś chyba wyparował z Gdańska salon Citroena. Ktoś może coś wie, bo... łowca absurdów
Gra pozorów (64) Powinienem, bo taki miałem pierwotny zamiar, wrzucić to do swojego wątku pod... sa∂yl Ktoś nam ukradł przyszłość ? (17) W czasach mojej młodośc, pomimo siermiężnego komunizmu, wyobraźnię społeczną... łowca absurdów Weź Snickersa, nie jesteś sobą (9) "Weź Snickersa, nie jesteś sobą." Pamiętacie Państwo tę reklamę? Sprytna,... łowca absurdów nie starzeje się (1) https://youtu.be/zj52FbQcVs0 randall Poszukujemy osób oszukanych przez Monikę Pelisiak (1) Poszukujemy osób do pozwu zbiorowego. Kontakt --->... Katarzyna "Bądź sobą" (30) Proszę zwrócić uwagę na dawkę absurdu zawartą w tej radzie. Radzimy komuś... łowca absurdów Hydepark (10) "Nieskrępowane rozmowy" napradwę? Dot Wyimki z komentatorskiego magla (42) Wadliwe zawieszenie sprawia, że samochód ściąga czy to w lewo czy to w prawo.... łowca absurdów Dentysta Wejherowo (10) Mam do was ogromną prośbę. Potrzebuję namiar na dobrego dentystę w Wejherowie... Szczerbinka z przymusu Czy to jest kapitalizm ? (84) Niektórzy forumowicze ujawniają tu ciągoty materialistyczne, dziwaczne dla... łowca absurdów Jak wybudować dom poczynając od dymu z komina (27) Gdyby kogoś zapytać czy da się wybudować dom poczynając od dymu z komina, to... łowca absurdów Zagadka @_@ (16) CO to jest?? o_O http://img832.imageshack.us/img832/3864/25234462.jpg Halewicz Nocne ujadanie psów (9) Wieś, dzicz, w normalnych warunkach cisza kompletna... Drugą noc, z rzędu, po... randall Ulubione markety? (13) Macie swoje ulubione markety w których lubicie robić zakupy? Ja lubię... Mozajka oszukana przez miasto (3) Zwracam sie z prosba do uzytkownikow wieczystych, ktorzy bedac uzytkownikami... ewa Jak rozpoznać matoła ? (47) W przestrzeni publicznej prezentują swoje opinie ludzie, którzy nie mają do... łowca absurdów praca w niemczech (1) pracowal ktos? ja się zastanawiam nad wyjazdem do niemiec z link2usedom, bo... klimatyczka