To dopiero jaja

Czy to nie jest zabawne, że jednostki, które uważają się za ludzi, zgłaszają naweet swoiste aspiracje, nie mają pojęcia, zielonego nawet pojęcia, o mechanizmach, które uczyniły ich ludźmi, ani o mechanizmach, które nimi sterują ? Toż to jaja, jak berety.

A tu na forum znalazłoby się ich sporo, mam wymienić ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: To dopiero jaja

Ludzie, dodam jedno jeszcze - wy się ogarnijcie, bo to kompromitacja, nawet pod nickiem. Internet jest do informacji a nie do wentylowania swoich kompleksów.

>Internet jest do informacji a nie do wentylowania swoich kompleksów.

A teraz spójrz w lustro i powiedz te słowa głośno do siebie.

49 wątków na HP w tym roku, na Polityce liczyć nie będę.
Ponad 30 przez ostatnie 2 miesiące, czyli średnio co drugi dzień wrzucasz nowy... I coraz bardziej tracisz cierpliwość do rozmówców, bo rzekomo cię nie rozumieją. Hmm, w zasadzie to chyba nikt cię nie rozumie. Nie dało ci to jeszcze do myślenia?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cicho, to wariat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ Mikronezja

Tu na Hydeparku mam problem z ludźmi, którzy właściwie nie wiedzą po co się wypowiadają na forum. Nie rozumie facet, niech się nie wtrąca, jeśli coś kwestionuje merytorycznie nich rozpocznie dyskusję. A to jest przecież kompletna żenada czasami. A głupotę trzeba zawsze nazwać głupotą i tu zdania nie zmienię.

Dyskusję to tu wywołuje jedynie tyłek lub fryzura jakiejś Dody.

Na szczęście są inne fora, gdzie można liczyć na więcej.

Jakoś nie trafiłam na temat dotyczący fryzury Dody ;P
A o tyłku sam kiedyś pisałeś.

@ Mikronezja

O wielu rzeczach pisałem, ale to nie są kwestie domnujące w moich tekstach czy komentarzach.

Czy Ty uważasz, że mozna pleść w internecie cokolwiek komu ślina na język przyniesie i że można takich rzeczy jakie wcześniej wymieniłem nie wiedzieć ?
W normalnym towarzystwie taki człowiek traci zdolność honorową czyli twarz.

Mam wrażenie, Łowco, że z Ciebie taki "dinozaur", który nie potrafi przyjąć, że czasy się zmieniają i ludzie też. Może Ci się to nie podobać, ale walka z tym, to jak walka z wiatrakami, nie sądzisz?

@ Mikronezja

Zawsze czasy się zmieniają i zawsze ludzie się zmieniają, więc jaką nową a więc istotną informację chcesz w takim przekazie podać ? Przecież ten przekaz jest pusty.

Problem polega na czym innym, na tym, że ludzie uznali, że ich nie obowiązują reguły gry, że ich nie obowiązują prawa natury i kultury i że ewolucja im odpuści,

Nie odpuści i to widać już namacalnie w Zachodniej Europie, więc trzeba się wziąć w garść.

> Przecież ten przekaz jest pusty.

Widzisz w nim to, co chcesz zobaczyć.

@ Mikronezja

Nie próbuj się ślizgać. Dokładnie wiadomo, co jest informacją a co nie jest. Przekaz jest informacją o ile zawiera opis nowego stanu rzeczy.
Twój nie zawierał - bo zmienność jest STAŁĄ cechą rzeczywistości.

Pokazłem ci, na twoim własnym przykladzie, typowy fałsz intenetowych dyskusji.

> O wielu rzeczach pisałem, ale to nie są kwestie domnujące w moich tekstach czy komentarzach.

Polemizowałabym... Nawet wątek poświęciłeś tej kwestii ;P

http://forum.trojmiasto.pl/Niech-zyja-stringi-t694184,1,30.html

@ Mikronezja

Znowu jaja ? Czy napradę nie wyłapałaś o co chodziło w tekście o stringach ?

A jak wyglądają dyskusje w Polsce, to tu widać w tym linku:

http://wpolityce.pl/polityka/310716-tylko-u-nas-gontarczyk-odpowiada-gawlowskiemu-jest-pewien-poziom-intelektualny-ponizej-ktorego-nie-chcialbym-sie-znizac

Straszny sztywniak z Ciebie...

@ Mikronezja

Taki mam akurat dzień, że sporo siedzę w internecie i wprost zgrozą wieje. Trudno mi o dobry humor, bo człowiek ma taką naturę, że zależy bardziej od tego co na zewnątrz niż od tego co wewnątrz.

Ja myślę, że ogarnęła Cię frustracja. Za dużo siedzisz przed komputerem, a zwłaszcza na forum. Piszesz nerwowo, robisz "literówki". Obrażasz, wytykasz błędy. Naprawdę czas na URLOP. Wyjdź z domu, przewietrz głowę, pogoda sprzyja ;)

Jakiś nick Ci sie nie podoba? ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nick to nie jest znak rzeczywistej tożsamości, a więc jest fałszywą konwencją.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...