Młody i zadłużony
Witam, na imię mam Piotr, mam 28 lat i mieszkam w Gdańsku. Jak wiadomo człowiek popełnia błędy, przez co wpakowałem się w duży problem z finansami. Ale wiadomo większość mądre dopiero po błędach niż przed. Przejdźmy do konkretów, mam 3 kredyty bankowe, 1 kartę kredytową, kilka chwilówek i pożyczkę w providencie. Opóźnienie na jednym kredycie wynikające z tego iż rata jest do 5, a pensję mam 10. Potrzebuje pomocy, konsolidacji lub innego pomysłu. Kwota to 75-80 tyś., z w miarę przystępną ratą. Na banki nie mam co liczyć, powiedzą brak zdolności z uwagi na zarobek. Nieruchomości nie mam by zastawić. Większość kwoty na spłatę zobowiązań. Część przeznaczył bym na leczenie stomatologiczne, tak przez finanse też to zadbałem i mam dużo do zrobienia, a jak wiadomo na nasz kochany NFZ nie można liczyć.
W ten sposób też więcej szczegółów można się będzie dowiedzieć i odpowiem na wszelkie pytania. Wierzę, że znajdzie się ktoś kto pomoże. Jestem uczciwy, chcę po prostu wyprostować swoje finanse. Na koniec dodam tylko iż oszustą z przedpłatami czy jak to teraz nazywają wkładem własnym mówię stanowcze nie dziękuję.
Po prostu proszę o pomoc.
W ten sposób też więcej szczegółów można się będzie dowiedzieć i odpowiem na wszelkie pytania. Wierzę, że znajdzie się ktoś kto pomoże. Jestem uczciwy, chcę po prostu wyprostować swoje finanse. Na koniec dodam tylko iż oszustą z przedpłatami czy jak to teraz nazywają wkładem własnym mówię stanowcze nie dziękuję.
Po prostu proszę o pomoc.