Nygusy i pracusie (1) Niestrudzonemu łowcy absurdów pojawiła się oto na forum konkurencja w postaci... łowca absurdów bezdotykowa sztuka walki (12) tak se wklejam ,majac nadzieje ,ze choc jednego fascynata kryje to forum... isztar Zrozumieć faceta (195) Jest tu kilku inteligentnych, wiec proszę wytłumaczcie mi co jest z Wami nie... Asia34
Eksterioryzacje i projekcje czyli wygibasy komentatorów na forum (14) Człowiek tylko w 5% świadomie kontroluje swoje zachowania, w pozostałych... łowca absurdów Poczta otwarta w nd. Gdańsk (10) Hej czy gdzieś w GD. Jest poczta otwarta w nd? Oprócz poczty w Gdańsku głównym. Ewa Opinia na temat DEMPTOWA. (3) Jesteśmy studentkami I roku gospodarki przestrzennej. W planie studiów mamy... StudentkaUG Gdzie się podziewają chłopcy radarowcy? (7) W czasie stanu wojennego... stop, dygresja: proszę nie myśleć, że będę mówił... łowca absurdów wzorem c, zakładam swój kącik, tylko filmowy (123) i będę tu sobie wrzucać rzeczy, które mi wpadły w oko. 1. Hitler... Stvoriczko Wniosek o usunięcie z forum łowcy absurdów (28) Jak w tytule. Uzasadnienie : jest zawodowym trollem na usługach pis.Treści... jaq Orwell i głos obywatelski (23) Zachwycił mnie, ze względów ściśle analitycznych, bo z innych nie, głos... łowca absurdów Horoskop satyryczny (9) W trakcie trwania Kongresu Wróżek i Wróżbitów Polskich odbywały się panele... łowca absurdów Lokalna mafia (3) Parę lat temu pisałem o sprawie tego księdza, którego w sprawę podefilską... łowca absurdów Muzyka do restauracji (2) Szukam dobrych muzyków do restauracji na wieczorki dla klienteli VIP.... michos Świat seriali (56) Żaden film nie pokazał z taką dosadnością i uświadomił nam, ile kosztowała... łowca absurdów Adminie, gdzie się podział mój wątek "od pedofilii do gerontofilii" ? (41) Myślałem, że coś schrzaniłem przy wklepywaniu wątku, ale okazało się, że przy... łowca absurdów O czym wróble ćwierkają... (22) Już nawet wróble ćwierkają na parapecie, a gołębie na dachu potwierdzają... łowca absurdów Godząć się na kłamstwo, nie dziwcie się, że jesteście okłamywani (40) Zachowania internautów, którzy z upodobaniem młócą polityczną słomę, są... łowca absurdów Co się w głowie nie mieści czyli jak dziala umysł (5) Znają Państwo zapewne zwrot "To się w głowie nie mieści" ? Pewnie... łowca absurdów Praca w niedziele ? (182) Proszę zwrócić uwagę na charakterystyczne przekłamania w dyskusji nad pracą w... łowca absurdów Portret konsumpcjonisty z forum Hydeparku (18) "Ponieważ ludzka forma życia jest formą bardzo kooperatywną, to wizerunek... łowca absurdów