Antygona wśród jaskiniowców (26) Jeśli ktoś ma wątpliwości co do sensowności ekshumacji ciał ofiar katastrofy... łowca absurdów Dobry rok (16) Po PR-owskim haśle 'dobra zmiana' czy 'dobra szkoła' mamy teraz 'dobry rok',... Skydiver Lucyfer S02E08 Online Lektor PL (4) Nieszczęśliwy i znudzony swoim bytem Lucyfer Morningstar porzuca funkcję... Wojtek
spojrz na ksiezyc (7) jak w tytule--otworz okno..balkon wyjdz i podziwiaj isztar Internet bez nicków? Jestem za. (91) Tyle się mówi o zdziczeniu obyczajów, jakie można w internecie zaobserwować,... łowca absurdów Fajny koncert (3) Hej! Wybiera się ktoś może w grudniu w Gdańsku na koncert zespołu Spare... Marek Mody, trendy i ewolucja (12) Media pełne są od jakiegoś czasu obrazów z rozmaitych biegów, maratonów i... łowca absurdów Podaż mężczyzn (26) http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Trojmiasto-w-czolowce-miast-z-najwieksza-... Mikronezja Z deszczu pod rynnę (2) Rozwijając zróżnicowaną strukturę społeczną opartą na różnorodnych formach... łowca absurdów Muj borze (28) Dzień jak co dzień w biurze. Szum ksera, odgłos klikania, ściszone rozmowy... Nigeryjski Książę Horda Lorda Vadera (80) Opisując pewne marginalne grupy społeczne pod kątem popkultury i aksjologii... łowca absurdów Co wyczyniają c*otka Wiki i kuzyn Facebook (5) Nie mam za wiele zaufania do internetu, c*otka Wiki nie jest z mojej rodziny,... łowca absurdów nie pożadaj żony bliżniego swego- (50) ani zadnej rzeczy,która jego jest! jaciepie..nie zwróciłam uwagi na to... koza o imieniu Isztar sciezka rowerowa Gdansk Jana Pawla 2 (1) Zastanawiam się nad sensem wydanych pieniędzy na modernizacje ul Jana Pawla... wielebny Odwrócić wyrok o alimenty (5) Mam zasądzone 700zł na córkę , a była żona ,,w pozostałej części " , z tym że... Robert Fan klub poparcia dla Łowcy absurdow! (15) Łowca absurdow jest DeBesciak !!! Fan Lowcy absurdow Znaczenie dnia powszedniego (2) To co robisz ty, ja i inni ludzie tacy jak my jest dużo ważniejsze dla... Remes Lekcje od Wszystkich Świętych (3) Wielu protestantów do Dnia Wszystkich Świętych podchodzi podejrzliwie. Myślę,... Remes Ręce opadają (8) Ignorancja nam rozkwita. Zadziwiające i paradosalne to zjawisko, nieprawda ?... łowca absurdów Nygusy i pracusie (1) Niestrudzonemu łowcy absurdów pojawiła się oto na forum konkurencja w postaci... łowca absurdów