WYNIKI KONKURSU "CHOINKOWO"!! (14) Witajcie ponownie. Po burzliwej naradzie Jury podjęło decyzję o tym,... admin137 olejcie Hobbita - mordercy zwierząt! (25) 27 zwierząt zabitych na palnie. Nigdy nie obejrze tego filmu!... stop jak zgrać sciągnięty film z torenty (1) jak zgrać na pendrive sciągnięty film z torenty? na torentach nic nie ma ;/ pp
piekne traktowanie przyjezdnych przez straż miejską (15) Witam, mam 24 lata, pochodzę z kujawsko pomorskiego, wczoraj miałem okazję... longin22 Postanowienie na dziś (57) Nie kupię sobie przystawki STB do odbioru cyfrowej tv... ...I świat będzie... letni_a Nie wszystko jest tym czym się wydaje... (5) ...na pierwszy rzut oka.... Cross sentymentalnie... (226) http://www.youtube.com/watch?v=nfp-DRAUN8E muszę się wykrzyczeć (22) muszę bo wybuchnę aaaaaaaaaaajoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa joaś Wesoych Swiat dla tych co w pracy! (7) Szczegolnie na morzu i na nocnej zmianie :) Pavlo Byl juz ten koniec swiata? Nie wiem, bo spalem... (7) Dopiero wstalem na nocna zmiane i nie czytalem jeszcze wiadomosci Pavlo Nie zabijam, nie kradnę, nie wierzę (43) co myslicie o taj akcji? sa tu jacys ateisci? mnie oczywiscie przed... Risika czy ss jest legalne?? (3) Mam pytanie. Moi sąsiedzi fascynują się faszyzmem. Kolekcjonują mundury,... krysia wesołych! (3) Życzymy wszystkim wesołych i udanych świąt, pozdrawiamy mistrzowie szeptów :) levitation W sprawie końca świata... (8) Zastanawiałem się, o której będzie jutro koniec świata, żeby nie przegapić... sadyl Czy wam też tak rośnie ? (46) Rośnie, nie da się ukryć. Czy wam też rośnie ? Od paru miesięcy poszukuję... zetjot W 38 sekund o tym dlaczego Majowie błędnie obliczyli dzień końca świata (3) Gdański pastor w 38 sekund o tym dlaczego Majowie błędnie obliczyli dzień... Tata Gdański pastor na temat KOŃCA ŚWIATA i kalendarza Majów (1) 21 grudnia 2012 r. (czyli jutro) ponoć kończy się kalendarz Majów. W opinii... Tato ULICE (8) Mam prośbę do włodarzy miast o umieszczanie nazwy ulicy na jej początku i... DO NFZ cudotwórcy (1) a oglądanie serialu okazuje się zbawienne... ;))) Halewicza nadal brak (17) bardzo lubiłam poczytać ,,mądrości,, naszego ,,guru,, GDZIE SIĘ PODZIAŁEŚ... psehalfan