gdzie jest HALEWICZ? (65) kto będzie podnosił ciśnienie użytkownikom forum? ;) ja Oświetlona Gdynia (6) Cześć i czołem ! Ktoś wie może kiedy zapalą lampki na placu kaszubskim? :D autor kabaret (3) Czy znacie ,,Kabaret pod napięciem'' z Gdańska? ziuta
dojazd do Pruszcza (5) Hej, jak dojechać do Pruszcz Gdańskiego z Wrzeszcza komunikacją miejską?... zxc A może by tak o życiu duchowym dżdżownicy ? (31) Patrząc na niektore wątki i wpisy nie mogę się oprzeć wrodzonej złośliwości.... zetjot wymiata... (4) http://www.youtube.com/watch?v=Vo0Cazxj_yc Serial Życie nad rozlewiskiem. (29) Mam uprzejme pytanie : we wczorajszym odcinku nr 6 Życie nad rozlewiskiem w... Marian. Pieniążki i inne formy gwałtu zadanego poprawnej polszczyźnie (23) Witajcie Forumowicze! może zamiast "błyskotliwych" zdrobnień... OSOBA UWAGA! (13) Ostatnio masowo giną koty! Przede wszystkim wysterylizowane, domowe!!! Giną... samajola Coś na jesienną burę... (11) ...burkę i kaburkę. Piosenka pełna kolorów :)... Stvoriczko kabaret (2) Czy znacie kabaret z Gdańska o nazwie ,,Kabaret Pod Napięciem''? cel Jest ktoś? (250) Kolejna bezsenna noc...dawno mnie nie było,a mimo to tu bez zmian:) Jest ktoś? czekolada-chili ślimak ślimak pokaż ... (6) ... rogi, dam Ci mięty na mojito ~;) http://www.youtube.com/watch?v=ehJKmgzpmGQ spokój na zawietrznej przepis na nalewkę (31) Poproszę truskawkową jak zrobić aby była pyszna i nie trzeba było czekać... *Kropeczka brakuje mi na forum Hala (17) ...zupelnie szczerze tesknie za jego tekstami m. NIEPODLEGŁOŚĆ (19) Jestem zbulwersowana słowami pana Frasyniuka wypowiedzianymi kilka dni temu... Dorota czekanie i sens (33) Już jakiś czas szukam. Spędzam czas samemu jak umiem. Nie nudzę się, o nie (w... facet Co rozbawiło Was dzisiaj? (42) No dobra, ewentualnie wczoraj. "Pracuję w zagranicznej firmie, która robi... Stvoriczko zagadka na miarę czasów (24) Witajcie drodzy Forumowicze! Mam dla Was zadanie bojowe. Oto ono: Jak w tym... Filozof Prezes Szadółek (3) Czy skandal jaki zafundowała rada nadzorcza zakładu utylizacyjnego w... Śmieciarz