Ząbki. Aaaaa! (5) Tak wygląda czaszka dziecka w okresie wymiany zębów z mlecznych na stałe.... Stvoriczko Poszukuje ludzi którzy nie wierzą w obecny porządek świata//medytują zadają pytania szukają odpowiedzi.... (2) - http://www.youtube.com/watch?v=mBJylNBz1oI -... unobomber Nie wiem co zrobić (70) Co ja powinienem zrobić? jechałem wieczorem.z pracy Hutniczą w stronę Gdyni... kierowca
po koncercie Tiny (100) Okey, wypowiadam sie na temat wczorajszego "mega" koncertu babci Tiny Turner.... MIRA Z pieskiem nad morze... (112) Zbliżają się zawody kynologiczne w Sopocie. Przyjadą ludzie z pieskami z... PL imprezy w sopocie poniżej 18 lat (9) jade z siostra do sopotu na wakacje, ona nie ukonczyla jeszcze 18 lat, a... asiaaa likwidujemy RENOMĘ (2) Poszukuję dziwnych historii nt. tej firmy, i/ lub nieludzkich rozpatrzeń... jajo Zakazane piosenki - recydywa (4) Znowu mamy zakazane piosenki, półkowniki, drugi obieg oraz całkiem nowy... zetjot Zgubiony dokument, jak to jest...? (8) Cześć. Tutaj wielu światłych i doświadczonych ludzi, więc zapytam, może... ażebyto Tykanie w pracy (18) Czy w Waszej pracy rowniez zwracacie sie do klientow, do siebie i do... Pannakotta Cały kłopot polega (3) " Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni... mam zrobmy jakas głupote w duzej grupie (72) zróbmy jakąś głupią rzecz w dużej grupie czekam na propozycje xD Mariuszek sissel czemu zaczepiasz ludzi? (25) ludzie narzekają na Ciebie Very Imbecil Person Ukradli telefon w pracy co zrobić?????????? (74) Witam W miejscu pracy zostawiłam w toalecie komórkę, gdy sobie... Smutna el condor po metalowemu.... (5) http://www.youtube.com/watch?v=tsFlR_gYXU0&feature=fvwrel mam ale nie dam TESCO DĄBROWA (3) czy też spotkaliście tam pana, który prosi o kupno jedzenia? nie wygląda... hippo czy to już koniec lata? (2) Pewnego lata dopadła mnie pryszczata. I mówi: mój kochany, wiąże z tobą... plażowicz Rahabilitacja komuny czy debilizacja dziennikarzy ? (25) Czy darzą Państwo Radio Gdańsk zaufaniem ? Wbrew pozorom nie dotyczny to... zetjot Też lubię taką pogodę (14) Dzisiaj było super pójść sobie na plażę po ciężkim dniu pracy pochodzić sobie... Armaros jeżeli... (5) ...Jeśli żyjesz dla opinii innych ludzi, jesteś martwy. stefan z wasem i sygnetem na mal