gdzie badania do licencji POF w gdansku ? (1) Witam czy orientuje sie ktos czy mozna w gdzies indziej zrobic badania do... on Smutno (13) Smutno i ciemno. Deprim slaby. Moze macie jakies poprawiacze nastroju? Smutnawa Onet donosi: PGE Arena Gdańsk, wielka klapa pierwszego operatora (14) Zanim się portal (oczywiście przez wielkie P) obudzi, to poczytajcie tu... Halewicz
Converse Starion gdzie można dostać takie w trójmieście? (1) Szukam butów converse starion, masa tego na allegro ale wolę przymierzyć niz... zoran Noc w Gdansku (12) Witam drodzy mieszkancy, pytanie na pewno bedzie nietypowe. Na poczatek... adi żandarmeria (3) Witam Wczoraj ok 17.15 na Targu Drzewnym zauważyłem konwój składający się z... Wypad Toksyczne odpady w Porcie Pólnocnym (7) Po wczorajszym bulwersujacym programie UWAGA o 12 000 ton toksycznych odpadów... ekolog Okiem pracodawcy (18) Duzo sie mowi o nieuczciwych pracodawcach... Ale odwrocmy perspektywe.... Pannakotta Tak wygląda dyrektor 6 LO podczas oficjalnej uroczystości... (13) Zobaczcie jak wygląda dyrektor jednego z gdańskich ogólniaków (6 LO w... Tomek Trojmiasto w Warszawie (2) Czy Warszawa ma portal na wzor trojmiasto.pl? warszawiak tak do piwa... (3) chwalmy pana... http://www.youtube.com/watch?v=N7gh-5oI_lE&feature=related anonim Czy ja jestem nienormalny? (12) Proszę o odpowiedz normalnych.dziś podjechałem po sam to taki sklep co sie... kierowca Wiosna zaskoczyła... "sklepowców"? (17) Halo, pora włączyć lodówki chyba:) Nie wiem, czy miałam wczoraj po prostu... Lysenna DO ADEK137 (7) CO TU SIĘ KU3WA DZIEJE? JA SIE PYTAM SIE? ADMINIE LARUM BIJĄ.... HYDE PARK... MATIK Wesołe miasteczko (5) Witam Planujemy wizytę w trójmiejskim zoo 3 maja i w związku z tym mam... Tomek Proszę o pomoc (10) Witam wszystkich ! Potrzebuję o podpowiedz gdzie mogę w Sopocie znaleźdz... Marcin Prawda jest naprawdę blisko (9) I nie podaję żadnego linka do wejścia :) Dziś na przykład prawie przez cały... Stvoriczko Przekrój... (4) wypadków samodzielnej z reglamentacji słowa kocham rozdrapię twój intymny... *Kropeczka dzieciaki wymiatają ;) (1) pamiętacie jo było przed maturą? ;) ja pamiętam ten moment podejścia do... Ktoś i Kasandra Status studenta. (14) Mądre głowy, potrzebuje burzy mózgów. Dostałem fajną pracę, ale w ciągu... xyz