Idealny partner seksualny :) (21) Czy myslicie ze idealnego partnera seksualnego spotyka sie tylko raz w zyciu?... Nastka nice boys/girls dont play rock n roll ? (4) Jak bardzo bunt młodości jest słuszny a później taki niemądry? Czy zawsze... Ktoś i Kasandra airlines (7) http://img406.imageshack.us/img406/9261/81003543.png matik
Wątek specjalnie dla haters`ów - Halewicz zaprasza:) (31) Tu możecie, nie zaśmiecając wątków tematycznych, wylać swoje żale,... Halewicz Gildia (4) Czy ktoś wie gdzie poprzenosili się sprzedawcy z gildii? Konkretnie chodzi mi... Joanna Nuda .... zapraszam.......... (270) Może ktoś gdzieś tam też się nudzi i ma ochotę popisać :) ona :p Dzisiejszy autobus 171 !! (2) Dziś jechałam tym autobusem,zauważyłam,że nie zatrzymuje sie na przystankach... Anonimowy Sprzedaz ciasteczek na miescie. (8) Czy myslicie że, ze sprzedazy kilku ladnie zapakowanych ciasteczek da rade... w potrzebie teorie spiskowe tajemnicze pochodzenie czlowieka... (1) http://www.youtube.com/embed/A1NawJTAVUg?rel=0 scandal bezsennosc? (13) zacznijcie temat...chetnie skresle pare slow przystojny on piwooo (6) jak sie wyleczyc z codziennego picia piwa?ktos wie? ^&%^& co to bedzie? (10) "Rok 2013. Polaków nie stać już na zakup paliwa więc przesiadają sie na... rostko Fontanna Neptuna (7) Mnie coś się wydawało, czy to prawda? Że Neptunowi włożyli pod laczka piłkę... dbig Całkowicie nowy klimat rapowy zapoczątkowany przez tego człowieka (1) Co o tym myślicie ? moim zdaniem koleś będzie kiedyś wielki, piszę ten temat... MartulaGDA Pub Sopot (1) Witam. Mam pytanie do znawców sopockich pubów. Czy jest w Sopocie pub... Mike Alimenty- ile należy się na 3 letnie dziecko? (11) Witam Mój partner płaci mi dobrowolne alimenty (czy mieszkamy razem, czy też... Iza Halewicz tak o tobie piszą przypomnij sobie (29) Dużo żółci w Tobie Panie Halewicz. Nie lubisz siebie (być może wykreowanego... Halewicz znawca damskich podpase Hal i Cross (2) To jest forum dla każdego,dla tych co mają własne zdania,opinie ,poglądy i... Iwona Graffiti :) (10) Witam :) Chcialabym zapytac czy ktos zna sie na graffiti? Chcialabym... Nataszka nuda ; D . Pozytywnie zakręceni ; p (18) Kto ma ochote popisac o byle czym . ? ;P Daria18