Fraszka o fraszkach i (1) Fraszka nie trzyma się żadnych zasad. Tylko rym musi być pierwsza klasa.... Grzegorz Rymopis kropka! (1) żyjesz? słuchasz trójki? to na żywo leci? ja płaczę. ryczę jak bóbr hobo Blog dla Prawdziwych Polaków (9) Zapraszamy do bloga http://www.piskiller.blog.onet.pl piskiller
Ciekawe miejsca :) (10) Witam, zna ktoś jakieś ciekawe miejsca? jakieś romantyczne, lub jakieś hmm...... Adam23gda Wspaniałe. (4) Zakochałam się. Szczególnie w pysze i zazdrości.... Stvoriczko CO NAGLE- TO PO DIABLE. (1) Muszę robić to jednak pochopnie. Że tak powiem zbyt skromnie- -dostaję... Grzegorz Rymopis Wolni Farmerzy Najlepsza gra na przeglądarkę (1) Witam. Przedstawiam wam najlepszą na świecie grę przeglądarkową - Wolni... farmer poduszka rehabilitacyjna (1) witam. szukam dobrej poduszki rehabilitacyjnej dla ojca. Nie mam zupelnie o... MagdaL Karta miejska (2) Witam, chciałbym zapytać czy na bilecie semestralnym można jeździć również po... BriaN94 Bajki na rzutnik (2) Szukam bajek na rzutnik, może macie gdzieś na strychu, czy na dnie skrzyni,... mayasun Tym razem oficjalnie (1) http://www.parp.gov.pl/index/more/17225 Ponury MASAŻE Z DOJAZDEM - GDYNIA - DYPLOMOWANA MASAŻYSTKA Z TYTUŁEM TECHNIKA!!! (1) MASAŻE Z DOJAZDEM DO DOMU - PEŁEN KOMFORT I WYGODA! Oferuję państwu... PATI89 Jak dojechać? (17) Witam, chciałbym poprosić was o wytłumaczenie Mi trasy z Gdańska do Gdyni.... BriaN94 CZARY MARY CZARY MARY – LICZĄ SIĘ TYLKO ROZMIARY : (1) W taką piłkę i na takim boisku, gdy człowiek przypieprzy. To od razu... Grzegorz Rymopis PIJ JEDZ I TYJ , ALE ZAWSZE „NA KRZYWY RYJ” (1) Ktokolwiek zakłada deficyt budżetowy - ten nie spełnia swojej misji. Już na... Grzegorz Rymopis Polskie agencje zatrudnienia czy agencje utrudnienia zycia ?! (2) Własnie zostałem zwolniony z pracy w jednym z francuskich hipermarketow w... GumpBoy CZY TO FRASZKA, CZY WIERSZ ? (1) Wierszem jest wszystko, co się rymuje. A jak kto umie, to i nie zginie w... Grzegorz Rymopis HCV odszkodowanie (4) Witam, mam taki oto problem: Dwa lata temu dowiedziałem się, że mam hcv z... dariun Mały czarny kotek do oddania (4) Na naszym podwórku (Reda) pojawił się maluteńki czarny kotek. Wygląda na... m. Przywróćmy PIWO GDAŃSKIE !!! (6) Jestem w 1000000% za przywruceniem tego zacnego trunku. jaca