KINO FILMY.PL (4) a gdzie wpisac kod ktory mi przesłali bo chyba nas tez nabili w... SZYMON Temat na dziś, Testament (1) zabiorę ze sobą wszystkie pętle na szyi zaciśnięte szale od stóp... *Kropeczka Zarabiaj na swojej stronie ! (1) Jeśli masz swoją stronę internetową i chcesz na niej zarobić to ten temat... Misiaczek1412
Czy w Gdańskich autobusach można kupić bilet 24 godziny ? (2) Mam Pytanie. Czy istnieje możliwość kupienia 24 godzinnego biletu... lol Bilety Pomocy (1) Witam serdecznie jestem z Łomży i kolekcjonuje bilety komunikacji miejskiej... Ptysiu kotki (2) szukam domu dla małych kotków do wyboru 4 kotki i dwa kocurki są prześliczne róża seksualno - narkotyczne watki wielkich mistrzów lieteratury ;) (2) Zapraszam do ujawniania prawdziwego oblicza dzieł wielkich pisarzy. Tajemnicy... Ktoś i Kasandra gdańsk 5 sierpnia CHŁOPAK tańczący breakdance (23) byliście na deptaku w czwartek 5 sierpnia?? była tam grupa chłopaków, jeden z... Gosia Iwona (3) Dajcie sobie spokoj...policja..nic nie zrobi...bo to nieudacznicy...mialam... Łukasz UWAGA OSZUŚCI !!!! (1) Widze ze juz kilka miesiecy oszusci działaja nadal trzeba z tym skończyc i... oryl1979 RANO o brzasku (1) Skoro świt- kiedy kogut tylko zapieje- - najlepiej pisać kulinarne lepieje.... Grzegorz Rymopis SZEŚĆ SIEDEM, NA KLONIE (1) Gdy człowiek się wspina ciężko dysząc w skale czy na gałęzi. To nie ma... Grzegorz Rymopis dlugie oczekiwanie na regon tragedia (6) witam czekam na regon juz ponad 3 tygodnie moze wie ktos ile srednio sie... as Giełda w Trójmieście ?? (5) Gdzie mógłbym dostać informacje na temat jakiejś giełdy w okolicach... Sprzedawca UWAGA- NIE DOTYKAĆ (1) To czarni obrazili się na ludzi. UWAGA- NIE DOTYKAĆ, aby się nie ubrudzić.... Grzegorz Rymopis Dobrze to było panie, może- przed wojną ? (1) Skoro teraz w Polsce jest źle, to kiedy było dobrze- kto to wie ? Tylko... Grzegorz Rymopis Jaka szkoda że mnie tam nie ma... (5) "12.45 Poziom abstrakcji sięga zenitu. W tłum wmieszała się... Stvoriczko Prośba o pomoc dla studentki dziennikarstwa. (2) Pomoc polega tylko na wypełnieniu ANKIETY poniższej, potrzebnej do zebrania... Dziennikarz pomieszczenia do pracy dla tzw freelancerów? (3) Witam! Czy wiadomo Wam coś o miejscu gdzie można pracować wśród ludzi... zenek dzieci z FAS (29) Dziś na Zaspie urodziła się dziecko z 4,3 promila alkoholu we krwi. To że... NitkaN