aaaaależ bym zjadła... (7) ...paellę z owocami morza albo z kawałkami różnych ryb. matko i córko. tu... ćma barowa DROGA DO TĘSKNOTY (1) (motto) Drogę do Ciebie wskaże mi tęsknota. (Ciebie przytulę, a jej dam z... GRZEGORZ RYMOPIS Bezrobocie (17) Tak się zastanawiam ile jest bezrobotnych (Statystyki i media kłamią) i z... Bezrobotny
SĄDDDNY DZIEŃ (1) Ostatnio spotkaliśmy się w sądzie. Jak zwykle poszło o pieniądze. (Drogę... Grzegorz Rymopis Prośba o wypełnienie ankiety (1) Witam! Mam w planach otwarcie kawiarni, która zdecydowanie będzie się... Jakub P Nagroda za znalezienie plecaka (1) W dniu 08.07.2010 (czwartek) na plaży w Jelitkowie skradziono mi plecak... Rafał B. czerwone stopy (9) Witam, ostatnio kiedy zdjąłem skarpetki moje stopy były bardzo czerwone.... screnbaaaby STOP ! WIELKI DZWON SIĘ WALI WAŻNE AKTUALNE SPRAWY (1) Rymopis chcąc w gusta Czytelników trafiać, musi pisać o ważnych aktualnych... Grzegorz Rymopis skoki spadochronowe w tandemie w Elblągu (1) Zapraszamy na skoki spadochronowe do Elbląga. Kursy spadochronowe z pierwszym... figrindan Uwielbiam. (1) http://maron89.wrzuta.pl/audio/5WILFZ34kiO/maryla_rodowicz-_na_odleglosc c Pociągiem InterCity do Warszawy,który skład wybrać? (2) Czy ktoś z was korzysta czasem z połączeń PKP Trójmiasto-Warszawa. Jaki... sebek TEN OGROMNY ŚWIAT- Z GRUBEJ TURY (1) TEN OGROMNY ŚWIAT- Z GRUBEJ TURY Nie ma już wioch zabitych dechami.... Grzegorz Rymopis Flash Mob: 22 Lipca - Atak Cinkciarzy! Czyli CINCZ MANY! (1) Z okazji proletariackiego święta "22 Lipca" całą Polskę zaatakują cinkciarze!... Raaf PRAWDZIWY MĘŻSZCZYZNA (1) Z uśmiechem idzie za więzienną kratę. Ale k... m...., Nie potrafi się... Grzegorz Rymopis JAK MUROWANA (1) Nie ma już wsi zabitych dechami. Są ale z lepszym bądź gorszym murem.... Grzegorz Rymopis insekty ... (2) http://www.youtube.com/watch?v=uKZFxuSf_5M&feature=PlayList&p=4F9C13C378BCF23... NitkaN Gdańsk bez ludzi. :) (7) Może zna ktoś jakieś miejsca w Gdańsku gdize można mieć trochę prywatności,... xxx CZĘSTOCHOWSKIE WYBORY (1) Cz ja zdrowy, czy ja chory- to napiszę ten rym częstochowski. Pójdę... Grzegorz Rymopis ZGUBIONO portfel w SOPOCIE (1) z 1/2 lipca ok. 2 w nocy zgubiono w SOPOCIE na osiedlu 23 Marca jasnobrązowy... Ana PIWO FRYTKI ZAPIEKANKI (3) PIWO FRYTKI ZAPIEKANKI W Brzeźnie stoi bar przy plaży, jaki... Grzegorz Rymopis