Pomoc dla blondynki (5) Rany, jakie to trudne, muszę dostać się do promu do Szwecji, potrzebuję info... blondi firma gargnas (1) To jakies bzdety i ktoś sobie jaja robi z atlasa i jego lidera.Niech lepiej... nowy brasil spuszczona w kiblu, (1) jak slysze" oranie " to mnie krew(pomaranczowi to trudne slowo) zalewa..... icel
Zarost Wielki : (1) Kazimierz Wielki, według pocztu, to tylko broda. Taką to chce mieć każdy... Grzegorz Rymopis KAMPANIA 76 10 (1) KAMPANIA 76 10 „Gierek Partia, Gierek Partia”. Sam... Grzegorz Rymopis Kończąc... (7) smak wczorajszych marzeń posypał się na brudny dywan w pokoju obok... *Kropeczka Zablokowałeś wątek szefuncio (74) a my tu mamy tyle sobie do powiedzenia. :D Byłem w lesie. Spostrzegłem,... ~~c~~ nabór do gimnazjów (1) UWAGA. Serwis http://www.nabor.pomorze.edu.com.pl nie potrafi dodawać, suma... JACK MOJA DROGA TĘSKNOTA (1) Drogę do Ciebie wskaże mi tęsknota. (Ciebie przytulę, a jej dam z kopa).... Grzegorz Rymopis chile jako 1 druzyna (2) pokazalo jak nalezy grac od 1 do 90 minuty a ze odplyneli to juz inna bajka w... alw : (11) pamiętam, czym jest dzisiejszy dzień, ale czy ta pamięć coś zmienia,... ćma barowa "Nil" (9) obejrzałem przedpremierowy pokaz filmu o generale Fieldorfie "Nilu". bardzo... hobo Arytmia uczuć (26) Nie założę Ci nigdy w życiu żadnej obroży. Mężczyźni z obrożami na szyi i tak... *Kropeczka Niech Rząd lata - na Mistrzostwa Świata. (1) Rząd jak piłka nożna. Słowo honoru. Tylko najlepszy tutaj się liczy.... Grzegorz Rymopis BALKONIK I RODEO (1) Inwalida na chodziku zastanowi się i ze zdziwienia stanie. Gdy spaceruje... Grzegorz Rymopis ŻEŃ SIĘ , bo to szczęście ! (1) Żeń się ! Bo gdy tylko Mama z domu wyjedzie. To Masz szczęście! Nie trzeba... Grzegorz Rymopis Piszę do Ciebie lista znad morza (3) stoisz na brzegu morza a błękitne fale zapamiętale pieszczą Twoje stopy... *Kropeczka szukam rzutnik do bajek ANIA (5) witam! może ktoś ma zapomniany,sprawny rzutnik do bajek ANIA? chętnie... Renata kupie 1-4 bilety 4-dniowe bez pola na Opener Festiwal (1) po cenie nizszej niz 350zł jeśli ktoś sprzeda 4, to licze na ładny... ma Karnet 4-dni z polem namiotowym Open'er 2010 (1) jak w temacie. zainteresowany? pisz na maciek_kombi@op.pl pozdrawiam ma