Prośba o wypełnienie ankiety (1) Witam! Mam w planach otwarcie kawiarni, która zdecydowanie będzie się... Jakub P Nagroda za znalezienie plecaka (1) W dniu 08.07.2010 (czwartek) na plaży w Jelitkowie skradziono mi plecak... Rafał B. czerwone stopy (9) Witam, ostatnio kiedy zdjąłem skarpetki moje stopy były bardzo czerwone.... screnbaaaby
STOP ! WIELKI DZWON SIĘ WALI WAŻNE AKTUALNE SPRAWY (1) Rymopis chcąc w gusta Czytelników trafiać, musi pisać o ważnych aktualnych... Grzegorz Rymopis skoki spadochronowe w tandemie w Elblągu (1) Zapraszamy na skoki spadochronowe do Elbląga. Kursy spadochronowe z pierwszym... figrindan Uwielbiam. (1) http://maron89.wrzuta.pl/audio/5WILFZ34kiO/maryla_rodowicz-_na_odleglosc c Pociągiem InterCity do Warszawy,który skład wybrać? (2) Czy ktoś z was korzysta czasem z połączeń PKP Trójmiasto-Warszawa. Jaki... sebek TEN OGROMNY ŚWIAT- Z GRUBEJ TURY (1) TEN OGROMNY ŚWIAT- Z GRUBEJ TURY Nie ma już wioch zabitych dechami.... Grzegorz Rymopis Flash Mob: 22 Lipca - Atak Cinkciarzy! Czyli CINCZ MANY! (1) Z okazji proletariackiego święta "22 Lipca" całą Polskę zaatakują cinkciarze!... Raaf PRAWDZIWY MĘŻSZCZYZNA (1) Z uśmiechem idzie za więzienną kratę. Ale k... m...., Nie potrafi się... Grzegorz Rymopis JAK MUROWANA (1) Nie ma już wsi zabitych dechami. Są ale z lepszym bądź gorszym murem.... Grzegorz Rymopis insekty ... (2) http://www.youtube.com/watch?v=uKZFxuSf_5M&feature=PlayList&p=4F9C13C378BCF23... NitkaN Gdańsk bez ludzi. :) (7) Może zna ktoś jakieś miejsca w Gdańsku gdize można mieć trochę prywatności,... xxx CZĘSTOCHOWSKIE WYBORY (1) Cz ja zdrowy, czy ja chory- to napiszę ten rym częstochowski. Pójdę... Grzegorz Rymopis ZGUBIONO portfel w SOPOCIE (1) z 1/2 lipca ok. 2 w nocy zgubiono w SOPOCIE na osiedlu 23 Marca jasnobrązowy... Ana PIWO FRYTKI ZAPIEKANKI (3) PIWO FRYTKI ZAPIEKANKI W Brzeźnie stoi bar przy plaży, jaki... Grzegorz Rymopis Pomoc dla blondynki (5) Rany, jakie to trudne, muszę dostać się do promu do Szwecji, potrzebuję info... blondi firma gargnas (1) To jakies bzdety i ktoś sobie jaja robi z atlasa i jego lidera.Niech lepiej... nowy brasil spuszczona w kiblu, (1) jak slysze" oranie " to mnie krew(pomaranczowi to trudne slowo) zalewa..... icel Zarost Wielki : (1) Kazimierz Wielki, według pocztu, to tylko broda. Taką to chce mieć każdy... Grzegorz Rymopis