A znacie ten utwór? (1) :)) Pewnie nie. :) http://www.youtube.com/watch?v=9fIXvVKzc7g c PARZĄCE WYBORY (1) Słuszny idzie w górę, ale nie do końca. Bo zapowiadają drugą turę.... Grzegorz Rymopis straż pożarna ??? (1) ostatnio chłopaki jechali na południe polski ratować powodzian, układać wały... Podkład-kolejowy
nie nie i jeszcze raz nie (5) nie. nie czekam. pieprzę czekanie. pod kasjopeją już rozjaśnia się niebo... ćma barowa w temacie na bliskim. (3) Martini W kieliszku na dnie przysiadła na piętach zmęczona zabawą do... *Kropeczka nie nie i jeszcze raz nie (2) nie. nie czekam. pieprzę czekanie. pod kasjopeją już rozjaśnia się niebo... ćma barowa zapraszam na FLASHMOB!! (1) Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w pierwszym tego typie flashmobie w... wrotka ROBOTNICA (1) Przez okno widzę jak ulicą idzie fajna laska. I na plecach cóś ciężkiego... GRZEGORZ RYMOPIS wątpliwości (3) siedziałeś. rozbierałam włos na czole potem rzęsę uniosłam z lekka. usta... *Kropeczka Castle Party (1) Castle Party - jeden z największych w Europie festiwali muzyki w klimacie... cpinfo a ja w sprawie tej małej (6) co ją na oceanie indyjskim uratowali. i bardzo dobrze, że popłynęła. sam... hobo Jak grom z jasnego nieba (2) Naprawdę. Zajrzałem w telefon. Właśnie. 13 czerwca mamy. No tak....... ~~c~~ Nie działaja filmy (5) Ja dzis wykupiłem na KinoFilmy.pl abonament 10,98zl brutto na miesiac I co... PM Autobus na Soniphere Gdańsk>Warszawa>Gdańsk 16.06 (1) Siemanko. Organizujemy wyjazd na koncert 16.06. Autobus z bajerami, kibel,... Jajo SKLEPTOMKA Tomasz Skrok - Uwaga OSZUST! (26) skleptomka.bazarek.pl - To oszust!!!!!! Zamówiłam u niego ponad 35 dni... oszukana1111 PISZ LEPIEJE WEDŁUG INNYCH WIERSZY. (1) Bo jeśli w życiu nic się, ku..., nie dzieje- To najlepiej pisać-... Grzegorz Rymopis Zapraszam fanów dobrej muzyki (1) http://www.pruszcz.com/component/k2/item/2941-dni-pruszcza-2010 QQ Wyższa Szkoła Kultury Fizycznej i Turystyki (WSKFiT) (1) Co ?: Wyższa Szkoła Kultury Fizycznej i Turystyki (WSKFiT) Gdzie ?:... wskfit00000 małzeństwo czy konkubinat (27) mówią, że małżeństwo ma niewymierne możliwości życia we dwoje i strumieniem... native WERSJA ROBOCZA (1) WERSJA ROBOCZA Normalny człowiek to na widok pełnej butelki i talerza. To... Grzegorz Rymopis