Zapraszam fanów dobrej muzyki (1) http://www.pruszcz.com/component/k2/item/2941-dni-pruszcza-2010 QQ Wyższa Szkoła Kultury Fizycznej i Turystyki (WSKFiT) (1) Co ?: Wyższa Szkoła Kultury Fizycznej i Turystyki (WSKFiT) Gdzie ?:... wskfit00000 małzeństwo czy konkubinat (27) mówią, że małżeństwo ma niewymierne możliwości życia we dwoje i strumieniem... native
WERSJA ROBOCZA (1) WERSJA ROBOCZA Normalny człowiek to na widok pełnej butelki i talerza. To... Grzegorz Rymopis czekam... (16) ...na burzę ćma barowa Trampki (1) mam pytanie: gdzie można kupić w trójmieście takie klasyczne, zwykłe, szare... Andrzej Geoban (1) hej. czy moze ktos z Was tam pracuje?? albo byl na rozmowie?? poczytalam... Risika Powaliła mnie ta kobieta... (1) a właściwej to co i jak śpiewa. I muza w ogóle taka, że sobie sporządziłem... ~~c~~ Sprawdzenie firmy (1) Kto pomoże sprawdzić czy firma istnieje pod podanym adresem w Gdańsku ?... Ania Nowe dane (2) Witam ja rowniez zostalem oszukany tylko troche w inny sposob poniewaz firma... lukasz Święto Bożego Ciała - czy dla niego szacunek (5) Na wielu forum zauważyłem, że chętnie wypowiadają się na ten temat... native zostaję dzisiaj w domu, nie idę do pracy (1) W dzisiejszych czasach praca, to najpierw trudne zadanie do zdobycia (choć... native to nieprawda (2) widziałam ją jak sprężystym krokiem szła przez miasto wysokie obcasy i... ćma barowa Własna działalność - co jak i za ile?? (5) Witam serdecznie. Za jakiś czas zamierzam otworzyć jednoosobową firmę,... jarosz To będzie dobry dzień. (3) Pora się pakować szkoda dnia. Świetny wschód Słońca dziś był. Trzeba kawę... ~~c~~ Giełda Pruszcz Gdański (8) Chciałabym sprzedać parę rzeczy na giełdzie. Gdzie można wykupić miejsce? Ile... alicjaw MUZYKA (1) „O k**** ja pierdolę”. Cóż- tak sąsiedzi wyrzucają mnie, gdy... Grzegorz Rymopis Firefox (5) (bo do niedawna nie wiedziałam) to panda. Też. "Na terenach występowania... Stvoriczko szukam (12) 1.domu 2.spokoju 3.bezpieczeńtwa 4.stabilizacji 5.prawdziwej miłości Isana Kocham Cię (18) Współczesny Romeo Nie zabija się Lecz wyjmuje Telefon komórkowy I... *Kropeczka