mam taki postulat (17) żeby szanowni politycy odczepili się od bobrów. i nie kazali do nich strzelać... hobo doradzcie w sprawie internetu (2) Jaki internet na Ujeścisku??? proszę o opinie jj Prosimy o pomoc (1) Powiedz, która ROBOCZA wersja reklamy bardziej Tobie odpowiada LEPSZA... www.mewa-tv.pl
a mówią, że pewnych granic przekraczać nie można... (32) :) można, można... i dziś jestem tego szczęśliwym przykładem lubię jak... ćma barowa Przed snem proponuję... (6) maseczkę zimną w dotyku skórę odżywię smarując przed snem... *Kropeczka szukanie pracy a wiek i oferty, kiedy zrobi sie normalnie? (10) co sądzicie o przyszłości, kiedy ruszy się z pracą i zaczną zatrudniać, bo na... poszukujący pracy. NAIWNIAK (1) Tylko naiwniak powie, że lepiej wyjść poza własne ramy I w telewizji... Grzegorz Rymopis szukam dorywczej pracy (3) najlepiej w Gdańsku. Posiadam samochód osobowy. Jestem osobą kontaktową i... Mateusz pobieraczek niezła afera uwaga (4) oczywiście zachęcony 10 dniowym darmowym testem zalogowałem się i oczywiście... lovepobieraczek odsprzedam bilet miesięczny pkp z Wrzeszcza do Tczewa (2) Witam, Odsprzedam bilet miesięczny normalny na pkp "tam i z powrotem" na... korostel SKM (3) Orientuje się ktoś ile czasu jedzie skm z Gdynia Leszczynki do Gdańsk... yoshiharu bez znaczenia wątek (2) "Miałem kiedyś plan zostawić wszystkich was odmienić dziwny los zbudować... ~~c~~ DOSTĘP TO SUKCES (1) Łatwość dostępu jest podstawą sukcesu i z tego względu dobra... Grzegorz Rymopis Aukcje charytatywne - pomoc dla kibica Lechii! (1) Pomożecie? http://www.lechia.net/201002071281/wiadomosci/pomoc-dla-pawa... DarioB WENA TWÓRCZA NA ORGANIE (1) Jeśli kiedykolwiek ktoś jest nie w sosie. Ten niech z zapałem dłubie w... Grzegorz Rymopis Mam kłopot (1) Jestem samotnym facetem. Nie mam pracy i z tego powodu muszę w tym tygodniu... sthan54 ech. nic ważnego. tak mi się przypomniało. (41) :D to były takie czasy, gdy się spieprzało za zachodnią, kiedy tu już było... ćma barowa Ile czasu zajmie przejazd z Gdańska do Gdyni tą trasą? (3) Ile czasu zajmie przejazd z Gdańska do Gdyni tą trasą:... czlowiek z daleka PROST O TA (1) Jeśli wiersz i limeryk się chwieje, to lepiej pisać fraszki i lepieje. Na... Grzegorz Rymopis ZAWSZE NA FALI (1) W Warszawie kierowca to ma inne życie. Bo najlepiej jest mu jeździć o... Grzegorz Rymopis