TAKA KLASA (1) TAKA KLASA : To były takie czasy, że mimo PeO- zdałem do następnej klasy.... Grzegorz Rymopis powrót do przeszłości (18) jimmy white przed chwilą wygrał turniej. to nic, że to był trzeciorzędny... hobo Koty na świecie (10) Ładne :) http://www.990px.pl/index.php/2010/02/17/pokochac-kota/ Stvoriczko
GDAŃSZCZANIN ZAPRASZA (1) UWAGA ZAPRASZAM, ale w domu zawsze pytam "kto tam". Kto mnie czytywał- wie,... Grzegorz Rymopis Nic nie widzę ale, (2) Las do mnie mówił. Trzy wiadra myśli. Trzy wiadra eliksiru. Razem sześć.... ~~c~~ romantyczna randka (10) Mam prośbę, czy możecie mi doradzić gdzie można się wybrać na pierwszą,... za Bywa... (2) styczniem zrywam maki na łące zbielałej powoli zamarzam z szeptami... *Kropeczka DLA ZDROWIA NIE ZNASZ RZECZY LEPSZEJ- (1) DLA ZDROWIA NIE ZNASZ RZECZY LEPSZEJ- Dla zdrowia nie Znasz rzeczy... Grzegorz Rymopis o co tu chodzi? (1) wiem, jestem po kolejnej podróży. tym razem tylko kujawy, ale od 17ej za... hobo naciągacze (1) Ja również zostałam oszukana przez kinofilmy.pl!!!!!!!! Mimo opłacenia moja... ika Be real (6) Lubie na to patrzeć po porannym treningu przy kawce :) z****iście... c zna się koś na drukowaniu na materiale??? (2) chcę znaleźć taką maszynę, która może drukować reklamy/ logo na materiałach... laik skm bilet (2) mam pytanie, perwszy raz bede w gdyni na miesiac i chcialabym kupic bilet... xyzzzz Różowo-Biało-Czarna Mamba w Morenie! (1) Hej. Co powiecie o "Czarnej Mambie" w bieli? Ja już widziałam reklamy Centrum... anita19 specjalista :) z sieci Orange pilnie potrzebny (1) jeśli jesteś taka osoba zapraszam b190@interia.pl (w poprzednim... mayki specjalista :) z sieci Orange potrzebny (1) jeśli jesteś taka osoba -czekam na kontakt b190@interia.eu mayki Wątek historyczny. (1) Jeśli kto będzie miał ciekawostki jakie z historii, to ja chętnie poczytam... ~~c~~ GEOPOLITYKA (1) Każda kraina z tego jest znana, że pozostaje taka jaka była w chwili twego... Grzegorz Rymopis A SŁOŃCE ZIEMIĘ NADAL I TAK OKRĄŻA (1) Pewien jegomość z Odrowąża, -za resztą ludzi ledwo nadążał. Lecz pozostając... Grzegorz Rymopis BALLADA na pamiątkę ze szpitala (2) Cóż- Wolno piszę tę balladę. Bo jak na złość, stale jakiś gość ( cość... Grzegorz Rymopis