A MOZE ODRAZU WATYKAN???? (1) Moze Gruzja Tam tez zasluzyl TO STRASZNIE NIE SMACZNY ZART JARKA nie godzien... Mis_Pluszaczek Przesada. Jeśli to pomysł PO to gratuluje. Dobiją lezącego. (1) Kto to wymyślił. J. Kaczyński nie jest głupi.. Wie , że moze sie pojawić taka... adam A Rydzyk swoje dalej knuje i chce skłucać Polakówz resztą swiata. (17) Ta szuja i zakała ludzkosci i jego polecznicy jak Grima Smoczy Jezyk,... obcy w obcym miescie
Stworku, a czy Ty (6) podśpiewujesz sobie tylko amatorsko czy to coś więcej? ;)... ~~c~~ logo- "no risk no fun" (1) „No risk no fun” „to jest motto mojego życia.”... Grzegorz Rymopis dobra pizza i miła obsługa, a czy klub też jest godny polecenia? (1) dostając ulotkę na Starym Mieście,udałem na pizze do Miasta Aniołów gdzie za... sebek Nowa republika ? Co to jest? (31) Czy ktoś wie co jest ta Nowa republika?? wszyscy mówiąo zmianach na lpsze :(... agusia oszust na allegro (2) Słuchajcie prosze o rade co mam zrobić kiedy na allegro kontahent, z którym... brrrr Firma niedaleko lodziarni "Miś" (1) Witam. Zwracam się z nietypową prośbą. Szukam namiarów na firmę znajdującą... dominika Pobicie i kradzież kasku Gdynia (1) Witam wszystkich, dzisiaj ok godz 11.45 mniej więcej na wysokości... bazyl1560 Wywal zielonych! (1) wywal zielonych!... anty ŚWIAT... (1) „ŚWIAT...” jest to program który lubię. Wręcz program moich... Grzegorz Rymopis SONDA KLUBOWO - IMPREZOWA!!! (1) Witam. Przeprowadzam sondę wśród mieszkańców Trójmiasta, która ma na celu... kajo92 SONDA KLUBOWO - IMPREZOWA!!! (1) Witam. Przeprowadzam sondę wśród mieszkańców Trójmiasta, która ma na celu... kajo92 SAMI GENIUSZE (1) Mickiewicz większość pisał w formie sonetów. Kto mi to powie , bo ciągle... Grzegorz Rymopis Manson! (21) :) http://www.funpic.hu/files/pics/00038/00038392.jpg Stvoriczko Jak to z wami Facetami.... (53) Kobieta jak ma pracę stabilną i jest zadowolona to siedzi i pracuje. A facet?... Ancia czy ktos wie gdzie mozna kupic ksiazke? (3) bumerang-beatarak.com.pl ??? Była wiosna 2003 roku jak się poznaliśmy.... ????? hmmm????? (1) www.bumerang-beatarak.com.pl yyyyyyyyy Pierwsza gwiazdka spadla w rangi (4) Sie dorobilem odznaczenia na forum. Sierzanta wkrotce dostane i awans na... Aptekarz