HISTORIA PEWNEJ MIŁOŚCI (2) HISTORIA PEWNEJ MIŁOŚCI Na początku między nami nic nie było. Potem... Grzegorz Rymopis hala widowiskowa gdynia (1) Pomóżcie ,nie znam hali a chcę kupić bilety na przedstawienie dla dziecka... kate LIPY NIE ODWALASZ, BO IDZIESZ DO SZPITALA . (1) Bo ze spuszczoną głową powoli, wracasz do domu i łeb cie boli. Ból... Grzegorz Rymopis
STARA WYBOISTA DROGA (1) Szedł Staruszek na cmentarz, lecz zmylił drogę. Tak mocno kopnął w... Grzegorz Rymopis LIST DO RODAKOW!!!! (18) NIE POZWOLMY NA TWORZENIE KOLEJNYCH MECZETOW W POLSCE!!!NIE WPUSZCZAJMY... occ poranna refleksja (3) To ja teraz chciałem o najstarszych sprawach pod słońcem czyli o alkoholu i... ~~c~~ PAMIĘCI JOHNA LENNONA (97) WIDZIAŁAM ESKADRĘ ŚCIGACZY... NA WSZYSTKICH MORZACH ŚWIATA, TROPIŁY ZAJADLE... NIRVANA brak orgazmu (38) HEJ:) Mam 23 lat i nie dawno staciłam dziwictwo. Jeszcze ani razu nie... MM seryjni mordercy (6) Jak widzę takie rzeczy (pomyśleć, że chciałem iść na psychiatrię) jestem za... ~~c~~ Dlaczego kiedy piszę o Rokicie... (3) włącza się blokada antyspamowa? Stvoriczko trafiło się ślepej kurze ziarno :) (45) ale za to jakie! jeśli boogie chilli niedawno w gdyni energetycznie zmiotło... ćma barowa Czy też mieliście przepięcie ok. godz. 11:30 dziś? (9) U nas w pracy rozwaliło jeden zasilacz (Rumia), w tym samym czasie... Misia Kluby muzyczne/PUBy/Restauracje - SZUKAM (14) Witam, szukam jakiś klubów muzycznych, PUBów itp. gdzie można spędzić fajnie... sebek_sdz No i wszystko jasne :) (15) http://www.mmtrojmiasto.pl/8694/2010/3/24/awaria-energetyczna-w-gdansku-prad-... Henryka pomóż mi wymyślić nazwę firmy (22) Chciałabym założyć wypożyczalnię kajaków ale czym dłużej myślę to mi nic do... eska ROZMYŚLANIA (1) Krew ma jednak, smak o lekko słonym odcieniu. Łatwo przekonasz się, że... Grzegorz Rymopis Tak trochę umarłam dziś ze śmiechu (3) http://www.dobramama.pl/pokaz/18970/imie_dla_coreczki_czy_warto_dawac Stvoriczko Skąd ten facet brał takie testy? (2) To jedna z niewielu rzeczy, których jeszcze nie wiem.... ~~c~~ incubus (1) nie zagub się w tej masie otaczających cię problemów, w labiryncie... *Kropeczka mandat zkm (6) mandat jest z 2007, przysłali niedawno ostateczne wezwanie do zapłaty. czy... ulka