dla domatora

wiesz to nie ma znaczenia, musi po prostu mnie porwac.. musze ja poczuc.... nie wiem jak to powiedziec hihihihihihii jak ja zobacze to bede wiedzial,ale na pewno musi byc inteligentna, z wyobraznia, spokojna....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zabije ciecia

Jeżeli jescze raz ten CIEC tulacz, jednego dnia napisze 100 ogloszen, to wlasnymi rekami pojde do niego do domu i udusze !

DO RAFALSKIEGO

RAFAŁ ODDAJ MI MOJE PŁYTKI !!!
DZIĘKI !!!

V ROZBIÓR POLSKI

Sami sprzedajemy swój kraj.
Wielkie koncerny budują za psie grosze hale spożywcze, kilka lat są zwolnieni z podatku, rodzimi producenci płacą za miejsce na półkach na swoje produkty, polacy pracują tam za głodowe pensje, traktowani są jak śmiecie a klienci jak potencjalni złodzieje.
(Sorki troche to długie zdanie - jestem oralfabetą :-);)
Opamiętajmy się (sam tam czasami kupuję bo nie lubię chodzić po kilku sklepach), pieniądze wypływają z kraju, a nazywa się to ŚCIĄGANIEM OBCEGO KAPITAŁU !!!
cdn.

Wicherku

Moja droga!
- niestety nie
- a szkoda

Do Studenta

Drogi Wojciechu !!!! Czy pamiętasz ile było tych płyt ??? Ja sobie za nic w świecie nie moge skojarzyć. A tak przy okazji to Mike bywa w firmie czy juz na dobre poszedł do Sopotu ??? A moze masz jakiś kontakt do niego ??? Jakbyś miał numer jego komórki to wyślij mi mailem.

INFO !!!!

Jak będziecie przejeżdżać ulicami miasta Gdańska i natkniecie się na ŻÓŁTE zasłony to bedzie to rezydencja DjBankowego. Prosze uszanować to miejsce i oddać delikatny pokłon w kierunku "pałacu" wielkiego "twórcy"

do kevina

nie przejmuj sie tak ,
ja zawsze wszystko czytam - ale nigdy sie nie wypowiadam ( do tej pory )
gdybys wcześniej przejrzał chociaż parę stron zorientowałbys sie , że dominuja tu dość stałe składy, które koresponduja tylko z sobą - ale czasem fajnie się im poprzyglądać

MIXER NIC DOBREGO

Kiedy??????? dajcie znac cholipa bo sobie czas przygotowac musza.
No wiec ja proponuje czwartek jak juz wiecie zreszta. powiedzmy ze okolo godziny 19.
Gdzie to juz na privatny sposob zalatwimy.
Dajcie mi znac na @@@.
pozdroofka

Alice

Nie zawsze korespondujemy tylko z soba.
Wiesz dlaczego do tej pory tak robilismy?
Poniewaz temat Bina i Buki "Kwadrat" jest poruszany co tydzien, stal sie nudny. A nikt inny nie probuje tutaj zaistniec w ten czy inny sposob.
Poza tym wiekszosc z nas ma modemy.
Co jest lekkim utrudnieniem w aktualizacji strony co najmniej kilka razy dziennie zeby byc na biezaco.
pzodrawiam serdecznie.

Kevin

A tak lamowatego wstepu do korespondencji nei widzialem nawet na lamach HP drukowanego co sobote w Dzienniku Baltyckim.
I Ty sie wyprodukowales?
A co powiesz na temat tego co pisze Miltedus?
Czytales wczesniejsze strony?
Jak mamy cie przyjac skoro nie zaglebiles sie w historie ( a to dobre strona istnieje od niedawna a juz ma historie ) HP a juz juz robisz raban jacy to wy jestescie. Dziekuje za uwage i pozdrawiam serdecznie...

Kevin

Plagiat ma rację, myslisz, ze ktokolwiek zaczyna w tak beznadziejny sposób jak Ty?!
Zproponuj jakiś sensowny temat, to pomyślimy KEVINIE

V Bozbior Polski

Tak a do tego jeszcze sprowadzamy zborze z zagranicy ktor jest gorszej jakosci od krajowego a pozatym naszego by nam starczylo !!! Paranoja

Kevin

Zamiast uzalac sie nad soba wlacz sie do jakiejs dyskusji. Fakt ze nikt nie odpisuje na twoje posty (a nie doswiadczylem tu ich chyba wiele ??) nie oznacza ze nie mozesz sam czegos napsiac do kgos na jakis juz poruszony (nawet w przeszlosci) temat.
W sumie wejscie to rzeczywiscie masz zalosne (mi to sie nigdy chyba jeszcze nie przydazylo a wlaczalem sie w rozne miejsca rozmow: #juvepoland, #gdynia, cafe.wprost. Gratka HP, 3miasto HP ....) ale wszystko moze sie jeszcze zmienic.

poczta

proszę mnie dopisać do księgi Guinnes"a
JAKO PIERWSZY WPROWADZAM DO www.trojmiasto.pl POJĘCIE "POCZTA".
PRZEGLĄDARKA NIE ZNA TAKIEGO SŁOWA,
ANI TAKIEGO RDZENIA!?

Lasy oliwskie

Czy ktoś może wie co sie dzieje w Dolinie Radości na posesji Mieczysława B.? Sprawa coś ostatnio przycichła. Czy buki pod Bernardowem nadal giną? Dawno tam nie byłem, będę wdzięczny za udzielenie informacji.

Mixer

Jak to witomino nie bylo ladne ??? Skad wiesz o widoq z okna ??? Witomono mi b. odpowiadalo, jesli chodzi o wzgledna czystosc powietrza i nie tylko. Cale otoczone lasem, jest tam gdzie spacerowac i rowerkowac. Teraz mieszkajac we Wrzeszczu tesknie za tamtymi okolicami. Tutaj jest tylko wielkomiejski moloch...
Wracam do gdyni jak to tylko bedzie mozliwe :)))))

Bojownik Mandżurski

Popierdzelone paliwo idzie do góry części do mojego samochodu drogie jak nigdy, wokół mnie mieszkają sami idioci i mam kaca jak tu nie być wk...onym.
Ale mam nową miłośc i Ją KOCHAM

PLAGIAT

Przepraszam - moje nieobecnosc przedluzyla sie.
Nie ma mnie juz tutaj. Nie ma mnie juz nigdzie.
Wracam do siebie - do sosen, zapachu podkladow kolejowych, pruchna, wiatru pachnacego wolnoscia. Wracam do DOMU.
Tesknota zabija. A ja chce zyc!
Dzieki za to, ze przez chwile byles.
Tam gdzie bede za jakis czas nie ma komputerow. Jest cisza.
Do zobaczenia kiedys, gdzies tam.
Jak zwykle - SLONECZKA!

Yedi yedi@polbox.com !!

ZASTANAWIALES SIE CZASAMI NAD SOBA ??
NIE ??
TO SIE ZASTANOW !!
MADRY W SLOWACH, A CIENKI W CZYNACH !!
CIAGLE SIE CZEPIASZ bino i buki. A ty co ??
NIC ZERO JAKIEGOKOLWIEK TEMATU("zaistnienia" ),
hm ?? a moze zazdrosc przez ciebie przemawia ze dwie osoby w bardziej czy mniej wesoly sposob ze soba rozmawiaja.( PISZA DO SIEBIE )

A TAK POZATYM HP JEST TYLKO ZABAWA !!!!!!

Ps. PRZECZYTAJ SOBIE WSZYSTKIE STRONKI, A NIE DWIE LUB TRZY PIERWSZE.
I PISZESZ TO JAKI JESTES WIELCE WZBURZONY.

"przejaw mantalnego kretynizmu i zaangażowanego pustosłowia tendencyjnego" - A CO DO TEGO TO CHYBA LEKKO PRZESADZILES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM MILEGO CZYTANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WIELKA NIESPRAWIEDLIWOŚĆ

Wczoraj na naszym uniwerku stała się wielka niesprawiedliwość. Znalazła się profesorka, której nie interesują fakty, mimo, iż wykłada na Psychologii. Wszystkim, którzy zdali poprawkę, niezależnie od wyniku, postawiła tróje, twierdząc, że pewnie test był znany, skoro tyle dobrych ocen. A czyja to wina, że była ona na tyle leniwa, że nie zmieniła pytań z egzaminu? To nie w porządku!!!!! Niesprawiedliwości mówię NIE!!!!!!!!!!!!!!!!

WIELKA NIESPRAWIEDLIWOŚĆ 2

Założę się, że na Psychologii tak się stało, ponieważ studenci wieczorowi napisali dużo lepiej niż studenci dzienni, a niestety owa pani profesor podlega wszelkim schematom i wieczorowych ma za "kupę gówna".
Ciekawe, czy, gdyby oceny kształtowały się odwrotnie, to też powpisywałaby tróje? Pewnie nie, bo przecież studenci dzienni nigdy nie oszukują!!! TO TYLKO SCHEMATY!!!!!!
Na Psychologii po prostu przestrzega się zasady - dzienni dobrzy i zdolni, wieczorowi - niezdolni i do niczego. A przecież kwestia, czy ktoś jest na dziennych, czy na wieczorowych, to nie problem intelektu, tylko szczęścia, ewentualnie (jqak w moim przypadku), czystej chęci bycia studentem studiów wieczorowych!!!!!!!!!!!!

Bojownik Uzbekistański

Kwadratową zamykają i bardzo dobrze małolactwo w dresach nie będzie miało gdzie chodzić i pójdzie do syfu kazamaty ja wszystkie dziewczyny zabraszam na Lelewela do 4 potem do Maxa do 9 jest super

Dzień bez samochodu

wydaje się niemożliwy, prawda? Wyglądam za okno, na parking, idę po mieście, widzę jak wielką częścią istnienia w cywilizacji stał się samochód. Nie ważne jaki, chociaż raczej im droższy tym... droższy, bardziej osobiście traktowany. Koszulki z populistycznym nadrukiem: Dziesięć powodów, dla których piwo jest lepsze od kobiety, juz wkrótce zastąpią, albo już to zrobiły, tkaniny wychwalające samochód jako idealną partnerkę dla tak zwanego mężczyzny. Wkrótce. Teraz jeszcze nie, ewolucja musi trwać. Z kobiet do samochodu przez półkobietypółauta, autokobiety, wykształcą się samochody, na które będzie się mówić - ta, tamta, tą... Tą mi k**** ukradli, tamtą widziałem, mam ją na warsztacie... Ale ewolucja to nie tylko żeńska jej część. Samochód jako przedłużenie penisa. Arogancja w akceptacji, coś w rodzaju dresiarstwa drogowego. Syndrom łokcia - prezentuj swój łokieć jadąc autem. Najlepiej w coś ubrany.
Sprawa jest poważna, ale istnieje nadzieja. W Polsce spada spożycie samochodów, sprzedaż maleje. Dobrze, brawo. Tylko przyczyny są mniej optymistyczne. Jedyny chyba pozytywny aspekt spadku dochodów. Czy notoryczne grzebanie przy samochodzie, mycie go, pielęgnowanie to nie przypadkiem coś w rodzaju fetyszyzmu samochodowego? Samochód się uczłowiecza. Albo tak daleko postępuje dehumanizacja. Przód malucha przypomina twarz sąsiada, a forda sierry twarz kobiety z kiosku. Jak ma na imię wasze audi?

"Krótka wypowiedź na kolejny niespełniony dzień bez samochodu"

Wróciłem hehe

no ... a wiec po pewnych problemach natury technicznej wrocilem na forum .
Elzair nie przejmuj sie hehe , przeciez znasz Ta Pani Profesor zbyt dobrze zeby dziwic sie temu co zrobila. Ale coz. Przeciez jestesmy gorsi , i wieczorowi , no i na dodatek ja nie jestem inteligentny huehuehue .

OGŁASZAM ŻAŁOBĘ

otóz dnia 18.09.2000 odszedł z Tego świata

Pan ALMA DRWAL .

w tej przesmutnej chwili łączymy się myślami z wdową , Panią Mają Drwal.

KWADRATOWA

kwadratowej nie zamkna. i juz sie o to postaram . hehe . nie ma mowy o tym zebym mial sie nudzic we wtorki. 3 paski maja imprezownie w calym trojmiescie , a jedyny klub gdzie leci metal i hardcore i jest ku temu osobna impreza to wlasnie Kwadratowa we wtorki .

Chcialem zlozyc propozycje zalozenia Stowarzyszenia Obrony Kwadratowej :]

Tlum wszystko moze i wszystko potrafi.

Kyliks .. ?

znamy sie ? , ta sama uczelnia , wspolni znajomi .. no i znam skads twoj email ...

kim jest Piotr Skurczynski ?

:]

hehe , no wlasnie . kim jest nasz szczesliwiec ?

Kwadrat

Faktem jest, ze sa podejmowane dzialania w kierunq niezamykania kwadratu, na polibudzie mozna gdzieniegdzie natknac sie na studentow zbierajacych podpisy pod petycja aby nie zamykac. A wiec buka i bino (i kogo to tam jeszcze dotyczy) - jest szansa ! :)))

Re: Kwadrat

iEFsqJ zcrhfotoqzas, mceuokxlgeot, hafgygqldtii, http://imtibsuqdwsr.com/

Samochod

Miltedus - bardzo trafnie to ujales :)) ja zasuwam wszedzie komunikacja publiczna i jest calkiem wesolo - rozne nieprzewidziane rzeczy sie zdarzaja :)) No, czesto uzywam tez rowerq :)
Uwazam, ze Gdansk jest nieprzyjazny dla rowerzystow, niestety.... :(((

atma dobrze powiedziane

... nieprzyjazny :]
no coz .. niestety daleko nam jeszcze do kultury jaka mozemy spotkac w krajach europy zachodniej gdzie rowerzysta traktowany jest naprawde bardzo dobrze przez zmotoryzowanych kierowcow. druga sprawa to fakt, iz strach jest zostawic rower gdziekolwiek przed jakimkolwiek sklepem. .. poza tym mysle ze i instytucje szkolnictwa rowniez nie dokladaja wiele staran aby zachecic swoich uczniow / studentow do korzystania z tego wspanialego srodka transportu. u mnie , zarowno na UG , jak i w studium brak jest jakiejkolwiek mozliwosci garazowania rowerow.

W TEMACIE ŻAŁOBA...

Dołączam się do kondolencji składanych na ręce Pani MAJKI DRWAL, mam nadzieję, że w tak trudnej chwili otoczona jest gronem przyjaciół...

DO BUKI

Cieszę się, że o naszej "ulubionej" Profesorce myślisz podobnie, ale to, że ona Ci wytyka brak intelektu wpuść lewym uchem a wypuść prawym.
Ktoś, kto z powodu własnego lenistwa nie zmienia pytań egzaminowych jest naprawdę bardzo mało inteligentny...

ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ, ATMA

Masz rację, Gdańsk jest nie tylko nieprzyjazny rowerzystom, ale również nieprzejezdny. Spróbuj, nie łamiąc przepisów przejechać z Moreny do Jelitkowa, po drodze masz dwie ulice, które musisz minąć, a po których ruch rowerowy jest zabroniony.
Warto by było coś z tym zrobić.

Kwadratowa

Podpisałam się pod listą protestujących przed zamknięciem Kwadratowej, zróbcie to- zwracam się do sympatyków tego klubu, a wiem, że jest ich wielu! Każdy podpis jest ważny, każdy z nas może przyczynić się do podtrzymania Kwadratu przy życiu. To najlepszy klub, w którym można się pobawić w zależnosci od swego muzycznego gustu. Nie wyobrażam sobie braku wtorków i czwartków! A w dresach, z tego co mi wiadomo, do Kwadratu nie wpuszczają.

nic dobrego

wroc do nas
albo przynajmniej napisz mi w @ swoj numerek tel. bo gdzies mi przepadl po reinstalce...
poczte wcielo... korespondencja poszla do kubla na smieci... i takie tam...
pozdrowka

HP w DB

To już po prostu jakaś paranoja! Naprawdę, tak mało ogłoszeń jest wysyłanych? Nie! Oni nie drukują dwóch trzecich kuponów. To już koniec.

buka a tak pozatym co slychac??

ja dzisiaj w pracy.
we wtorek chyba idziesz??
wiadomo gdzie!!

POZDROWIONKA WSZEM !!

Hyde Park w Dzienniku Bandyckim

Tydzień temu wycięto z HP ok. 50 ogłoszeń. W tym wydaniu Hyde Parku na polecenie szefostwa gazety zostało wyciętych około 270 ogłoszeń. Bez żadnej konkretnej przyczyny. Tak na chybił trafił, w ostatniej chwili zdecydowano się skrócić HP o ponad połowę. Wpisane już do komputerów ogłoszenia poszły do wirtualnego śmietnika. Szefowie dziennika sądzą, że wszystko im wolno? Chyba tak. Co tam sfrustrowana młodzież, oni są nie ważni, istotne są tylko zyski gazety.
W planach redukcja etatów osób tworzących HP i Gratkę.
I co wy na to? Poczekacie aż zlikwidują was do końca?

Hyde Park w DB

Poczekajcie jeszcze trochę, a na pewno szefowie DB zaczną się tłumaczyć z ograniczeń w ilości ogłoszeń tym, że brak na to funduszy...
To takie tendencyjne!

DB

Przykro mi to pisac ale jezeli tak dalej pojdzie to naprawde nie bedzie sie wogole chcialo pisac do gratki. napisze epitafium
tylko potrzebne sa kupony.
kto mi pare pozyczy?

RAFALSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieje ze to przeczytasz z rana i bedziesz pamietal o tym ze chcialbym pozyczyc twojego laptopa wiec jesli to aktualne to poprosze o telefon o godz 10.00
pozdrawiam

Ostatnio...

.... malo ludzi tutaj wypisuje swoje zlote mysli.
dlaczego tak sie dzieje?
nudzi im sie.
to juz nie to.
tak samo jest z HP z DB

Spódnica z dzianiny przebijającej zielenią

leżąca gdzieś w wielkiej stercie starych szmat jest niezwykle trudna do wykrycia, tym bardziej jeśli jednocześnie szuka jej siedemnaście rencistek. Sklep śmierdzi a ceny sa wyjątkowo zawyżane (10 złotych za kilogram). Rzeczypospolita Polska. The republic of Poland. Trzecia RP. Świeża dostawa co poniedziałek. Wybory prezydenckie 2000. Analogia z lumpexem jest celowa i trafna.

Był tu niedawno jakiś populista małpujący sprany slogan wyborczy. Zapraszam go do dyskusji na temat tego, co SIĘ DZIEJE. Zapraszam go do lumpexu, aby wyczuł analogie, aby zobaczył tłumy wypranych i poplamionych kandydatów leżących na surowych stołach, w których przebierają stare kobiety, traktujące tą czynnośc niemal jak dawno już zapomniany sex.

Widział kiedyś kto, żeby szmaty plamiły się nawzajem? Proszę, ten niebieski sfeter ma strasznie tłustą plamę na przodzie. Stara plama nie da się tak łatwo wywabić. Wyszło w praniu? I farbuje od innych? Zielony, czerwony, czarny, biały, w krzyże, sfastyki, sierpy... Tyle wzorów a ten sam materiał.

A aktywiści Radia Rydzyk sugerują fałszerstwo! Szmaty są podrobione? Nie, tylko nie wszystkie sa oryginalne. Podobno niektóre są sprowadzane z bliskiego wschodu. I kobieta, która je waży, może oszukiwać. Dlatego wszystkie karty do głosowania zostaną przesłane prosto z urn o. Dyrektorowi, aby mógł sam osobiście policzyc głosy.

A koszula ministra bezpieczeństwa jest poplamiona! Nie pytajcie czym. Tak było z Clintonem i omal nie... Ale klienci wszystko zaakceptują, wiadomo, przecież kupują tylko tanie szmaty. Po praniu i wyprasowaniu można spróbować je nosić. Ale i tak na żadną imprezę gdzieś na mieście nikt ich nie ubierze.

Pytanie do szanownych obecnych

czy ktoś się może orientuje czy można gdzieś sprawdzić na co idą pieniądze z kasy chorych(ile kto gdzie, i czemu jak ide do ośrodka zdrowia to płace za byle gówno)

Do Brain

Po pierwsze zal mi ze musze pisac odpowiedz na HP bo Brain nie podal swego adresu e-mail zby mu odpowiedziec.
1. Do dialogu prywatnego uzywa sie e-mail'a a nie HP na www.trojmiasto.pl, ktora czyta cala Polska, i jesli ktos z Polski czyta w HP tresci typu:
"Buka buka zaraz ktos ci nastka.." to opinia nie moze byc najlepsza o internautach z trojmiasto.
2. HP ma pewne zasady: piszemy o: "co nas w Trójmieście cieszy, denerwuje, przeszkadza ...", wiec moje zdanie jest takie:
Denerwuje mnie, ze na oficjalnej stronie Trojmiasta, ktora jest wizytowka tego miasta, "internauci" nie potrafia czytac, nie do konca pojmuja chyba co to jest e-mail i do czego sluzy,
i nie miesci sie im w glowie, ze nie wszystkich interesuje, ze np. "BINO BINO jak zdam to stawiam WINO" lub "BUKA BUKA bino w niedziele do Ciebie zastuka!!" ( moze powienien stkunac i to chyba mocno ale w glowe)

3. I ostatnia opinia, nie warto wchodzic na adres: www.trojmiasto.pl/hydepark

Yedi

Jest OK

Słuchajcie, "jest dobrze bo to impreza a nie pogrzeb". Giągle tylko marudzicie. uśmiechajcie się dopóki jeszcze macie zęby.Choć już koniec wakacji nie psuje mi to humoru. Wyluzujcie się i optymistycznie patrzcie na świat. A propos tej psorki z psychologii to macie racje - wredna baba. a swoją drogą - tak między nami - to z doświadczenia wiem, że ci wieczorowi są naprawdę głupsi od dziennych i to nie tylko moja opinia.

chat...Wrzeszczan...

Cierpliwie czekam na chat Wrzeszcza- najlepiej taki sam jak Rumianek na http://www.rumia.gd.pl
no i na nazwe...Wolna Wyspa Wrzeszcz ?!!!
Krzyk Wrzeszcza ? co myslicie ? oczywiscie nocki
w Klubie na Bialej 1 w podziemiach to okazja chatowania ...i nowe pomysly...058-3479728
masz pomysl szalony- zadzwon...

Romeo mówi...

Dłuuugo czekałem na Hyde Park, gdzie można wypowiadać się bez ograniczeń, skracania, gubienia kuponów, itp. Niestety, DB wprowadził takie utrudnienia, że na jakiś czas zrezygnowałem. Nie było mnie ponad dwa lata; ale nie zniknąłem, ani czołgiści nie wrzucili mnie pod gąsiennice (tu ukłon w stronę PŁK.). Nie udało się w Gratce, może więc popiszę sobie trochę tutaj... Krótko mówiąc - Romeo wraca !!!

Plagiat

Jestem...
Ale musze odpoczac. Pobyc sama z soba. Musze.

Romeo

HMMM Chyba jestem tym mlodszym pokoleniem i nie pamietam ciebie z gratki, swoja droga, skad sie wziela twoja ksywa?
he?

nic dobrego

napisz jak sie pobyt udal. do czego doprowadzil, bo zdaje sie ze do jakichs zlych przemyslen.
jesli masz ochote sie komus wypisac, ew caly czas jest aktualne zaproszenie na reddsa ("bezcieniagoryczy") z mixerrem i ze mna.

Ludzie

Ludzie ucichli juz nie podnosza glosu.
Umarli wszyscy, nie ma juz dusz.
Martwe drzewo przy drodze stoi.
Kto zgadnie kim bylo w swej niedoli?

Martwy glaz lezy opodal drogi.
Martwy czarny mech porasta jego rogi.
Martwe liscie leza pokotem.
Martwy kot spadl z plotu.

Garnki martwe swe uczy pogubily.
Sroki martwe swiecidelka roztrwonily
Na wszystkie strony swiata.
Nikt juz z nich nie skorzysta.

Wszystko martwe, nawet natura
pastelami malowana, kultura,
umarla wraz ze spoleczenstwem.
Nami i naszym bezpieczenstwem.

Jak to sie stalo? Jak to zmienic?
Przestan sie rumienic!!!
Przeciez nic juz nie zrobisz.
Dobrze o tym wiesz.

Tymczasem martwy bog spoglada
z gory na to wszystko, katorga
to dla jego oczu. Samzes sobie winien
zes cos takiego stworzyl!!!

Mixerrrrrr

Co tam u ciebie?
znowu zafloodowalem hydepark przynajmniej teraz widac ze cos sie tu dzieje.

Yedi yedi@polbox.com !!

Czlowieku ty chyba naprawde nic nie QMASZ !!ALE COZ !!

Yedi yedi@polbox.com

FAJNIE SIE KOGOS OBRAZA ??
twoje wypowiedi tez sa MARNE !!

Yedi yedi@polbox.com !!

A TAK POZATYM SKAD WIESZ CZY AKURATY PISALY TO TE OSOBY A MOZE SIE KTOS ZA NICH PODPISAL ??
SKAD JESTES TAKI PEWIEN ZE TO ONI !!
KONIEC !!

Do Myszki !!!

Kochanie moje. Jesteś balsamem na moją zchochrowana duszę,treścią życia,esencją
samych najpiękniejszych wrażeń.Chcę żyć
dla nas obojga i być w końcu szczęśliwy.Pokonam
wszystkie trudności i przeciwności losu,abyśmy
dobrneli nasza łódką do wspólnej życiowej przystani.

Plagiat

Poki co jestem sama z soba. I tak chce.
Za kilka dni wyjezdzam na dwa, trzy tygodnie. Potem wroce do Gdanska.
Po powrocie sie odezwe - i moze wtedy...
Nr komorki masz - gyby cokolwiek - dzwon. Kiedy tylko chcesz. Przepraszam, ale na wieksze towarzystwo zupelnie nie mam teraz ochoty - nie slysze tego co we mnie. A musze posluchac!
Swiat jest koloru bordowego!!! Musze to zmienic! Rozjasnic. Dodac zieleni, blekitow. Musze!!!
Postrofki.
Ps. Moge juz wiecej nie pisac - zrozum mnie, prosze.

Do Myszki !!!

Bardzo za Tobą tęsknię i liczę godziny do mojego powrotu.Wiem,że wszysko będzie dobrze !
Pozdrowienia dla Grażyny iwszystkich dobrych ludzi.

Plagiat

To bardzo stare dzieje. Zadebiutowałem w Gratce 8 marca 1997 roku. Pisałem jakiś rok, potem zaczęto wprowadzać utrudnienia, a i moje życie trochę się pokomplikowało (zarówno w pozytywnym, jak i negatywnym sensie). Wiele razy chciałem zacząć od nowa, ale jakoś nic z tego nie wyszło.
A co do ksywki - czasem wypisuję sobie jakieś bzdury; kiedyś pewien człowiek przeczytał to i tak mnie "ochrzcił". No i zostało Romeo.
Pozdrawiam :o)

Jakies godne polecenia miejsca w trojmiescie ?

Wasze propozycje...
czy jest cos ciekawego w Glownym, kiedys byl Zak teraz...nic znalesc nie mozna...nic, wiocha...

Z innej beczki to jak na wizytowke miasta stan drog w Gl., jest %#$@# , fajnie co? Czy gorze to nie przeszkadza?

Yedi yedi@polbox.com

Człowieku, Ty chyba nie masz innych zajęć, skoro wciąż czepiasz się tekstów pisanych na łamach HP. To, że lubimy czasami pożartować, nie znaczy, że wystawiamy naszemu miastu złą etykietkę...
Ale nie da się niestety tego powiedzieć o Tobie, zachowujesz sie jak sztywniak w garniturku!!!
WIĘCEJ UŚMIECHU I MOŻE COŚ Z CIEBIE BĘDZIE!!! A Buce i Binowi daj spokój!!!!!

notforyou

Znam kilka ciekawych miejsc w centrum Gdańska - polecam Ci kafejkę internetową w "Rudym Kocie" lub "Saxon pub" nad Motławą, w którym panuje swoisty klimat. A jeśli ruszysz się w okolice Oliwy, to polecam klub studencki "Y".

nic dobrego

rozumiem

Romeo

Romeoantycznie.
mnie nazwano plagiatem bo juz kiedys ktos widzial kogos o ksywie takiej jak uzywalem wczesniej, a wiec jestem plagiatem, plagiatem wszystkich i wszystkiego. i dobrze mi z tym.

Gratka umarla...

razem z nami, epitafium nie zostanie juz wydrukowane, nic nie zostanie wydrukowane, nie ma nad czym rozpaczac, tylko kilkadziesiat osob, ktore nie moga w ten czy inny sposob nawiazac kontaktu z ludzmi z roznych powodow, zostalo pozostawione samym sobie, internet tez tu duzo nie pomoze, jest pelen ludzi szukajacych okazji, nie tylko zeby zarobic pieniadze, nie winie internetu jako takiego ale ludzi za to jacy sa, nie zwazaja na dobro innych tylko na swoje, na to zeby w kieszeni byla odpowiednia suma pieniedzy, inaczej nie starczy prezesowi dziennika na nowego mercedesa, a innym ludziom bedzie trzeba obciac pensje jesli go nie kupie za oszczednosci na papierze na ktorym drukuje sie hydepark, co prawda nieduzo tego ale zawsze cos na kilkuset tysiacach egzemplarzy. panie drogi prezesie, drodzy redaktorzy dziennika baltyckiego, drodzy posrednicy reklamy, uratujcie hyde park w dzienniku baltyckim, bo stracicie zysk, jaki osiagaliscie na sprzedazy dwoch trzech egzemplarzy swojej gazety dla jednej osoby, nas bylo wiecej, kazdy kupowal po dwa trzy egzemplarze, dopoki hyde park wychodzil jako wkladka do gratki, pozniej WY to zniszczyliscie, mialo byc lepiej "obiecanki cacanki a glupiemu radosc" coz najpopularniejsze przyslowie Polaka.
my jestesmy glupi i dlatego mozna nas sie pozbyc szybko latwo i bezbolesnie, bez straty zyskow, ale powiadam wam, to sie jeszcze zmieni, ktos o nas pomysli, przeniesiemy sie gdzie indziej. i tak bedzie, albo pozostaniemy sami ze swoimi myslami. tak to jest koniec tego wywodu o niczym, o nas ktorych juz nie ma, ktorych nikt nie widzi, o nas szarakach, o nas zwyklych ludziach.

Do Myszki!!!

Dzisiaj ,w końcu Cię zobaczę i uściskam.
Liczę minuty: zostało ok.500.

Do Myszki!!!

To,że Cię Kocham jest absolutne i nie musisz nikomu sie chwalić.Wiesz o tym,ze zrobie wszystko aby nam się udalo.Cieszy mnie i zadowala fakt Twojego istnienia w moim sercu.
Jesteś jak słodki poranek po chmurnej i niepogodnej nocy.Dla mnie znaczysz bardzo wiele
i to jest najwarzniejsze,a jeśli i Ty mnie Kochasz,
to już jest cudownie.

Hi starzy i nowi

Oj dawno dawno nie pisalem do HP, dzieki HP poznalem fure fajnych ludzi, ale to chyba zamknieta karta historii mojego zycia :))) Czlowiek sie zmiania, i zmienia podejscie do wszystkiego. Nie smieszy mnie przeszlosc, raczej napawa nostalgia i budzi wiele wspomnien. Wszystkiego najlepszego moim znajomym, nieznajomym, tym ktorzy o mnie slyszeli. Przed metamorfoza Manson, po metamorfozie Corrs.

Manson - Corrs

Ciekawie bardzo dwa rozne gatunki muzy. Wielka odmiana. Czy ty jako czlowiek sie zmieniles?
Czy tylko zmiana ksywy pociagnela za soba popularnosc? lub jakikolwiek zabieg zeby ja uzyskac? he?
nie mialem okazji czytac starych hp, a wiec, przykro mi ale to pytanie moze ci sie wydac bardzo ale to bardzo zlosliwe i zjadliwe, a ja to robie z czystej ciekawosci.

Zamozagłada

Hej Gdańszczanie !

Czy ktoś wie i może uświadomić dlaczego w nocy , wolne soboty , niedziele i dni wolne od pracy tak potwornie śmierdzi z naszej Rafinerii ??????????????

ALICE

Dzięki za odpowiedż. W końcu chyba załapałem o co tu chodzi. Mam nadzieję że nie będzie tu tak nudno jak przypuszczałem.Przepraszam za tę przerwę i obiecuję częstrze odwiedziny. Pozdrowienia dla twych znajomych... Nara.

PLAGIAT

Dzięki za pouczenia... bardzo się przydadzą postaram się już o to by nie popełnić nigdy więcej podobnych błędów. Widzę że ty , ALICE i parę innych osób tworzycie równieZ coś w rodzaju paczki na tych syronach...

SAMOZAGLADA

Smierdzi bo ty wrociles do GDANSKA. dzieki tej smierdzacej rafinerii masz pajhiwo do swojego pierdziela 126 wiec nie plumkaj samozaglado jedna ty...

Ludności ty moja...

The HOLLOW MAN to totalny kibel ... syf nieprzeciętny. Kto ył na tej tandecie w kinie ten niepoważny jest chyba ... Tak samo jak ja z resztą... OCHYDA !!! Reklamówka jest super w porównaniu z tym co zobaczyłem w kinie ...

Kevin

Nie ogladaj telewizji bo bedziesz mial w glowie glizdy
jak to kiedys smolen laskowik i paczka ludzi stwierdzila za czasow komuny osmieszajac nasza sluzbe zdrowia.
a ze film bedzie tandetny mozna bylo przewidziec, w 2000 roku nie wyszedl chyba jeszcze dobry film.
Ahh gdziez ten Cube sie podzial. Gdzie sa filmy z tamtych lat...

Kevin

Jak zapewne sie domyslasz Hyde Park to nie jest zadna tam paczka, ale miejsce gdzie ludzie moga sie spotykac i wymieniac poglady, ew. rozmawiac na byle jaki temat. Niestety nas pozbawiono, lub niedlugo pozbawia naszego miejsca w DB w ktorym pisalismy do siebie rozne rzeczy. Nie ma tam paczek ani grup znajomych rozmawiasz z kim chcesz, wcinasz sie do rozmow, krytykujesz. Wtedy sie robi ruch. Cos sie dzieje. A nie tak jak ty piszesz, "czemu nie piszecie" a poruszyles temat?

Mixerr

napisz jak tam wyniki. bo ja sie dowiem albo w sobote albo dopiero w niedziele pod bo

Samozagłada

Cześć XX-XL ku i inni Gdańszczanie !
Pierwsza odpowiedz swiadczaca o braku rozsadku .
Zastanow sie czy jedzac obiad musisz sie upaprac od stop do glowy?Czy produkujac paliwo konieczne jest wylaczanie systemow ochronnych-(w dni powszednie w godzinach pracy nie smierdzi - pewnie boją się kontroli) .
To co smierdzi to weglowodory a weglowodory sa rakotworcze . Czy w grobie potrzebne ci bedzie paliwko do Twojego Rolls'a.Co do mojego maluszka 126p to owszem takiego posiadam ale poza nim jest jeszcze do jezdzenia Merc, Renault i Nissan , i nadal nie rozumiem dlaczego w USA , u Niemców , Austryjaków , Holendrów z takich samych rafinerii nie śmierdzi a są często położone nad samym brzegiem czystych jezior, zatok , blisko miast i osiedli itp.I nie próbuj przekonywać mnie , że to dlatego , że oni są bogatsi .SĄ BOGATSI - BO NIE SĄ BYLEJACY W PRACY. A Ty i Twoi znajomi , koledzy , rodzina możecie stworzyć "grupę nacisku" do walki z taką BYLEJAKOŚCIĄ.
Co mi teraz powiesz mondralo?

Swoją drogą

to musze przyznac, że rozruszałem swoją osobą to HP. Teraz można przynajmniej poczytać troche ciekawych text'ów na mój temat, czyli jaki jestem głupi itp.. A to już dyskusja, choć poziom jeszcze odbiega od moich oczekiwań. Ale jest to promyk nadzieji na następne dni.

Ad. Sprawa Yediego

o ile dobrze umiem czytać to nagłówek brzmi: Trójmiejski Hyde Park i każdy może tu bazgrzyć co mu ślina na klawisze przyniesie - Yedi też.

Ogłoszenie

zbieram na piwo, a mam dziure w portfelu, chętnie przyjmę każdą gotówkę, może być używana lub powypadkowa - bilon niespecjalnie

do anonima

jakieś dwa metry na północ siedze

lelon/

cieciu gdzies Ty w tym hide parku zaginal?

do anonima II

aleś ty elokwenty buraku w ząbek czesany

Hmmm

Lelon ping pong ...

hę..??!!

kyry myry fyry ?

Plagiat

Dzieki za sms'a, a wlasciwie sms'y.
Odezwe sie za jakies trzy tygodnie.
Usmiechy na ten czas!

BEZ NAGŁÓWKU

A MI NAJLEPIEJ PISAŁO SIĘ W HYDE PARKU WIECZORZE WYBRZEŻA. I TYLE... POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ZNAJOMYCH I NIEZNAJOMYCH KTÓRZY MNIE PAMIĘTAJĄ! SHAIGAN AEGIRSSON(CHWAST) PS PISZCIE!

ASASASAS ...

Tylko ten kto zna moc ASASASA, jest deBESTciak !!!

POMOCY

Poszukuję naprawdę dobrej szkoły językowej z angielskim. W naszym przepięknym Gdańsku jest ich od groma, ponoć co jedna to lepsza, więc niezbyt łatwo się zdecydować... Poradźcie, do której warto pójść, czas nagli, rok akademicki za pasem.. A, i jeśli ktoś chodził do "Berlitza", to jakie ma wrażenia?

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

GODZINA ŁASKI (8 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....