Wasze ulubione obrazy (44) Chętnie obejrzę Wasze gusta. Więc zacznę. Van Gogh "The drinkers"... ~~c~~ Decathlon- praca (3) Hej zastanawiam się czy ktokolwiek dostał pracę w tej firmie? Od dłuższego... Merch RODZINNA KOLEJ (1) Gdzieś między Warszawą a Gdańskiem PeKaP czas traci. Tam chyba teraz... Grzegorz Rymopis
bezpłatny postój - gdzie pytam sie???? (6) Witam, czy ktoś zna jakieś miejsce w centrum Sopotu gdzie można spokojnie na... ulka No proszę ... (1) niekiedy w cyberprzestrzeni można trafić nawet co ja aktualnie czytam w... c polecam 2 najlepsze stronki do nauki angielskiego a w tym ebooki dla pracujacych (1) szczegolnie polecam ROZMOWE KWALIFIKACYJNA Z PRACODAWCA PO ANGIELSKU mozna... amelcia jak ujrzalem i uslyszalem przez przypadek w 1... (4) komitet wlasnej adoracji komorowskiego,to normalnie na lepera bede... icek Apel do Narodu Polskiego (2) Czytajac http://www.polacypobudka.pl bedziecie wiedzieli jak patrzacego na... Marek Kopala czyście spełnili swój obowiązek? (5) i zapaliliście świeczkę chłopakom ze smiersza?... hobo Najpiękniejszy na świecie wiersz o macierzyństwie. (11) Autentycznie się popłakałam. POST NA FORUM: Czuły dotyk, pieszczota,... Stvoriczko co dla ciebie... (4) -co dla ciebie krysiu? -eeeeeee, hmmmmm,eeeeeeeeee -dla mojej krysi... pole autor wymagane (min 2 znaki taksowki sa za drogie...zapraszam do skorzystania z moich uslug (3) Witam, JEŻELI MASZ JUŻ DOŚĆ, ZŁODZIEJSKICH CEN ZA TAKSÓWKI TO DOBRZE... mpwr5 krzyżyk na drogę (1) W taką pogodę, to mówiąc najprościej, krzyżyk na drogę, bo i humor rośnie.... Grzegorz Rymopis Siła czyjejś racji- zależy tylko od motywacji (1) Dla wiernej, co prawda- bliższa jest koszula ciała. Lecz Ona zawsze mówi, że... Grzegorz Rymopis REMONT ELEKTRYCZNEJ MASZYNKI DO GOLENIA (1) Całą mordę mam porżniętą żyletką. Bo jak moja Siostra tak twierdzi- w... Grzegorz Rymopis oddam pieski w dobre ręce. (1) Uratowane zostały 2 szczeniaczki ( suczki). Pieski mają dobrą opiekę,ale nie... Bambi UWAGA NA DZIAŁ OBSŁUGI ZAPYTAŃ I REKLAMACJI!!! (1) NAJGORSZY ZE WSZYSTKICH DZIAŁÓW W DEPARTAMENCIE OBSŁUGI KLIENTA. OBCINAJĄ... NICK Kupie zegar dworcowy (1) witam! jestem zainteresowany kupnem zegara typu http://tiny.pl/htmgw... kraverencja@go2.pl KILKA KILO MIŁOŚCI (1) Ostatnio w domu przytyłem kilka kilo. No i tak to jest- to musi być miłość.... Grzegorz Rymopis zamach czy wypadek: (6) 1. Na godzinę przed samolotem prezydenta wylądował, było wiele innych... as