transport z Trójmiasta do Warszawy (szukam) (1) Drodzy forumowicze. CZy jedzie ktoś z Was może w niedługim czasie do... milka37 Dziwisz beeeeeee (2) Sympatkom pis nie podoba sie juz Dziwisz bo przyjął na audiencji Komorowskigo... pełowiec El koto pasiasto (6) Do waleriany ma stosunek absolutnie obojętny. Na kocimiętkę patrzy z... Stvoriczko
My Z Westerplatte (1) Razem do nieba czwórkami szli, żołnierze z Westerplatte. W marszu każdy z... Grzegorz Rymopis A znacie ten utwór? (1) :)) Pewnie nie. :) http://www.youtube.com/watch?v=9fIXvVKzc7g c PARZĄCE WYBORY (1) Słuszny idzie w górę, ale nie do końca. Bo zapowiadają drugą turę.... Grzegorz Rymopis straż pożarna ??? (1) ostatnio chłopaki jechali na południe polski ratować powodzian, układać wały... Podkład-kolejowy nie nie i jeszcze raz nie (5) nie. nie czekam. pieprzę czekanie. pod kasjopeją już rozjaśnia się niebo... ćma barowa w temacie na bliskim. (3) Martini W kieliszku na dnie przysiadła na piętach zmęczona zabawą do... *Kropeczka nie nie i jeszcze raz nie (2) nie. nie czekam. pieprzę czekanie. pod kasjopeją już rozjaśnia się niebo... ćma barowa zapraszam na FLASHMOB!! (1) Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w pierwszym tego typie flashmobie w... wrotka ROBOTNICA (1) Przez okno widzę jak ulicą idzie fajna laska. I na plecach cóś ciężkiego... GRZEGORZ RYMOPIS wątpliwości (3) siedziałeś. rozbierałam włos na czole potem rzęsę uniosłam z lekka. usta... *Kropeczka Castle Party (1) Castle Party - jeden z największych w Europie festiwali muzyki w klimacie... cpinfo a ja w sprawie tej małej (6) co ją na oceanie indyjskim uratowali. i bardzo dobrze, że popłynęła. sam... hobo Jak grom z jasnego nieba (2) Naprawdę. Zajrzałem w telefon. Właśnie. 13 czerwca mamy. No tak....... ~~c~~ Nie działaja filmy (5) Ja dzis wykupiłem na KinoFilmy.pl abonament 10,98zl brutto na miesiac I co... PM Autobus na Soniphere Gdańsk>Warszawa>Gdańsk 16.06 (1) Siemanko. Organizujemy wyjazd na koncert 16.06. Autobus z bajerami, kibel,... Jajo SKLEPTOMKA Tomasz Skrok - Uwaga OSZUST! (26) skleptomka.bazarek.pl - To oszust!!!!!! Zamówiłam u niego ponad 35 dni... oszukana1111 PISZ LEPIEJE WEDŁUG INNYCH WIERSZY. (1) Bo jeśli w życiu nic się, ku..., nie dzieje- To najlepiej pisać-... Grzegorz Rymopis