BALON MIEJSKI (1) W Gdańsku-Brzeźnie jest malutka uliczka Osterwy. Zimą cała śniegiem... Grzegorz Rymopis blanszowanie fasolki czyli baaaardzo poważna sprawa (4) pomny przykrych zeszłorocznych doświadczeń związanych z wekowaniem fasolki... hobo oddam kota... (21) Przeprowadziłam się z moim kotem przyzwyczajonym do swobodnego wybiegu.... *Kropeczka
a na trójce (32) puścili przed chwilą last christmas hobo Wyczekiwanie (3) Skąpana w trawach minionego lata Tęsknotę maluję na zielono Wiatrem się... *Kropeczka ANTY-KI (1) Lepszy jest aferzysta teść. Tylko z takim życie to ma sens i treść..... Grzegorz Rymopis Poszukuję Wojtka który był w Szwecji (1) Mercedes beczka kombi biały.... Jest rok 2003 może 2004 Michał i Tomek... Tomasz Sz Niepokój (5) "Jest ze mną zawsze To on każe mi odchodzić od kolorowych i tańczących i... ~~c~~ W SKALE, CZY NA GAŁĘZI ? (1) We wspinaczce chodzi o psyche i bułę. ( Trzeba przełamać „skalną... Grzegorz Rymopis A może to mnie Bóg upatrzył Sobie na ateistę (1) Nie może być Boga, skoro przez Kościół biegnie ta droga- Czy to ZOMO,... Grzegorz Rymopis OUN-UPA Ludobojstwo na Kresach (5) Witam Serdecznie ! Zakładam ten wątek z potrzeby szerzenia informacji... Kresy POLITYKA DLA KOŚCIOŁA NIE ISTNIEJE (1) Kościół nie powinien walczyć z komuną. Ale„Nie lękajcie się. Niech... Grzegorz Rymopis BAZUNA NA BALKONIKU (1) BAZUNA NA BALKONIKU Najlepiej pisać o Zamkach, podczas odwilży... Grzegorz Rymopis SKANDAL!!! KOLEINY!!! (1) Zaczynają pokazywać się koleiny na w miarę nowym odcinku drogi na odcinku... piotrek Kaczynski na Wawelu (6) PROTESTUJE niestety zapedy Jarka sa ogromne a nasi , ktorzy powinni... Barbara Samozwańczy Ośrodak Badania Opinii Publicznej pyta: (3) "The Eagle Has Landed" Czy to obraża wasze uczucia?... Aptekarz Gdzie mówią po rosyjsku? (5) Witam! Orientujecie się może, gdzie w Trójmieście czy w okolicy można... Renia Czy bierzecie udział ? (1) Znalazłem taki konkurs : http://www.energa.pl/konkurs czy ktoś z was bierze... tańcy Ile mierzycie Panowie ? (5) Ja 6 cm w pozycji wpół do szóstej i 17 cm prostopadle do brzucha. Uważam, że... kutacz ile czasu jedzie 189 (1) Witam Mam pytanie Ile czasu jedzie 189 między z rana koło 7 z maćkowych do... dar