Iga - ocena (1) Szybko sprawnie i na temat bez zbędnego gadania. Polecam bardzo Iga Michał - ocena (1) Najlepsza firma. Polecam Michał Bartłomiej. - ocena (1) Miałem kilka hydraulików wcześniej, ale ten był zdecydowanie najbardziej... Bartłomiej.
Daria - ocena (1) Byłam przerażona, bo z pralki ciekło na podłogę. Uspokoił mnie i naprawił.... Daria Karol - ocena (1) Dłubałem sam przy rurze, aż w końcu pękła. Przyjechał szybko, spojrzał,... Karol Marian - ocena (1) Szybko, czysto, solidnie. W sumie nie wiem, co dodać tak właśnie powinno być Marian Michał - ocena (1) Miałem poważny problem z odpływem w łazience. Myślałem, że skończy się... Michał Tomek - ocena (1) Dobry kontakt, szybki dojazd, zero kombinowania. I co najważniejsze nic po... Tomek Sandra - ocena (1) Nie tylko naprawił, ale też dał kilka praktycznych wskazówek. To nieczęste u... Sandra Celinaaa - ocena (1) Pan był bardzo spokojny, uprzejmy, zrobił wszystko dokładnie. Takich ludzi... Celinaaa Oliwier - ocena (1) Remont łazienki dzięki niemu poszedł bez nerwów. Współpraca bez zgrzytów, a... Oliwier Gabriela S. - ocena (1) Bardzo czysty, dokładny i spokojny. Wszystko mi wytłumaczył, zostawił... Gabriela S. Michalina - ocena (1) Nie robił problemów, tylko pomógł. Był miły i spokojny, co przy awarii bardzo... Michalina Alina - ocena (1) Zadzwoniłam rano, był po południu. Wszystko naprawione bez stresu. Tak... Alina Agnieszka - ocena (1) Wreszcie ktoś, kto nie patrzy z góry tylko dlatego, że jestem kobietą.... Agnieszka Jadzia - ocena (1) Miałam dwie awarie w krótkim czasie. Za każdym razem ten sam pan i za każdym... Jadzia Piotr Zeczkowski - ocena (1) W końcu ktoś, kto traktuje swoją pracę poważnie. Wszystko działa, zero... Piotr Zeczkowski Barbara - ocena (1) Zgłosiłam drobny problem, a pan zauważył też coś poważniejszego i naprawił od... Barbara Alicja - ocena (1) Przyszedł, zrobił i wytłumaczył mi wszystko krok po kroku. Bardzo miłe... Alicja Franek - ocena (1) Nie było łatwo, instalacja stara, ale ogarnął. Mało mówił, dużo robił.... Franek