Piotrek - ocena (1) Wszystko super. Piotrek Krystian Winiarski - ocena (1) Hydraulik wykazał się pełną znajomością tematu, stosując trwałe i dobrze... Krystian Winiarski Piotr - ocena (1) Naprawa przebiegła szybko, ale jednocześnie z wielką dbałością o szczegóły.... Piotr
Sergiusz - ocena (1) Naprawa była przeprowadzona dokładnie tak, jak oczekiwałem, bez pomijania... Sergiusz Aniela - ocena (1) Fachowiec wykonał pracę na najwyższym poziomie. Od razu zauważyłam, że wie,... Aniela Jolanta - ocena (1) Naprawa kranu i uszczelnienie odpływu wykonane szybko i profesjonalnie, bez... Jolanta Anna Sz. - ocena (1) Najlepsza firma w 3city. Pozdrawiam Anna Anna Sz. Kuba - ocena (1) Miałem sporo pytań dotyczących instalacji i możliwych modernizacji w... Kuba Lena - ocena (1) Szybko zrobione. Pan miły. Cena dobra. Wszystko ok. Lena Jakub - ocena (1) Hydraulik jasno określił koszty usługi już na początku, a o wszelkich... Jakub Krzysiek Jarewski - ocena (1) Hydraulik nie tylko naprawił usterkę, ale także wyjaśnił, dlaczego problem... Krzysiek Jarewski Albert Mikolajczyk - ocena (1) Zarówno podejście do pracy, jak i efekt końcowy przerosły moje oczekiwania.... Albert Mikolajczyk Jonasz - ocena (1) Hydraulik wykonał swoją pracę bardzo schludnie, nie zostawiając po sobie... Jonasz Halina Worczewska - ocena (1) Naprawiona instalacja działa lepiej niż wcześniej. Usługa została wykonana w... Halina Worczewska Michalina Kwiecinska - ocena (1) Wszystkie elementy zostały dopasowane perfekcyjnie, bez najmniejszych... Michalina Kwiecinska Karol Bs. - ocena (1) Usługa została wykonana szybko, ale solidnie. Zdecydowanie warty polecenia,... Karol Bs. Anastazja - ocena (1) Cena była dokładnie taka, jaką uzgodniliśmy na początku. Wszystko... Anastazja Angelika - ocena (1) Przyjechał punktualnie i wykonał usługę w czasie, który wcześniej określił.... Angelika Lukasz - ocena (1) Skontaktowałem się rano, a już po południu hydraulik był u mnie i naprawił... Lukasz Bozena Sz. - ocena (1) Od pierwszego telefonu wiedziałam, że trafiłam na odpowiedniego fachowca.... Bozena Sz.