HydroProRem

Usługi hydrauliczne i wodnokanalizacyjne Usługi remontowe

Gdynia, Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 11

Ocena dobra (1) Fachowiec zna sie na swojej pracy. Widac, że juz troche sie tym zajmuje. Ceny... Wojciech Uwaga na ceny (2) Raczej fachowiec tel. 507390674 Ale ceny ma z księżyca. Za wymianę zaworu do... Zbyszek niezapowiedziana awaria ;) (1) bardzo polecam..szybko i sprawnie ;) no i skutecznie.. moniatatoo
Hydraulik godny polecenia (1) Miałem bardzo poważnie zapchaną kanalizację. Dwóch hydraulików wcześniej... Marcin Fachowiec godny polecenia (1) Polecam Pana Hydraulika! Szybko i skutecznie naprawił zatkany zlew, który... Katarzyna Szyszkowska Zatkany odpływ (1) Firma godna polecenie: Pan hydraulik miał czas pomimo późnej pory, znalazł... Iwona Polecam (1) Pan bardzo szybko przyjechał, umówił się że będzie za 2 godzinki ale po... lepa_ Zadowolony. (1) Mailem problem gdyż w niedziele (swieto) nikt nie chciał do mnie przyjechać.... Wojciech Uratowane mieszkanie!!! (1) Uratowane mieszkanie przed zalaniem - i to w weekend! Szybko, bardzo czysto i... Asia Polecam, uratował mnie od awarii hydraulicznej! (1) Rura nam pękła wczoraj pękła. Obdzwoniliśmy chyba większość hydraulików w... Edgar ocena usług (1) Od zgłoszenia do realizacji czas 0,5 godziny i to w dzień świąteczny.... Klient Szybko, sprawnie i czysto. (1) Dzisiaj z rana miałem problem z zatkanym pionem w toalecie. Znalazłem wiele... Arni