I Liceum Ogólnokształcące

Szkoły średnie

Sopot, Książąt Pomorskich 16/18

super szkoła! (3) Bardzo serdecznie polecam tą szkołę! Poziom nauczania na najwyższym poziomie,... uczeń Nie polecam (1) Spędziłam tu 3 lata i nie wspominam dobrze tego miejsca, młodzież (nie... xyz Szkola ma mega poziom (2) Sprawa wyglada tak - latwo dostac sie do tej szkoly ale jeszcze latwiej nie... Dzingo Bango
Polecam (2) Córka w podstawówce miała pasek w gimnazjum już gorzej było 4,4,testy... mama uczennicy Tęsknie :))) (1) Spędziłem bardzo ciekawe 7 miesięcy w tej szkole , ale chodzenie do klasy z... ktoś ... (1) Wyposażenie placówki pozostawia wiele do rzeczenia. Nie tylko jest ono... XXX POLECAM! (1) świetna szkoła! nauczyciele fantastyczni, p. Adamowicz- konkretna kobieta... a. Całkiem fajna szkoła. (1) Jestem mamą obecnego licealisty tej szkoły i uważam, że szkoła spełnia swoje... Mama licealisty :) (2) Jest dobrze ... nie polecam (1) chodziłam do tego gimnazjum przez pół roku, ale się zniechęciłam... złe... uczennica Kiepska szkoła (1) Nie oceniajmy po opakowaniu ! Prawda to iz szkołą jest czysta i dobrze... uczennica Antek - opinia (1) Chodzę do tej szkoły i myślę , że to był dobry pomysł aby do niej pójść. Jak... Antek nie jest tak zle (1) Naprawde nie wiem czemu ta szkola ma taka zla opinie ogolnie szkola jest dosc... Arab Szkoła (1) Jestem uczniem tej szkoły i uważam, że jest to szkoła najlepsza pod wzgl.... Milaszewski Krzysztof :) (1) Jest dobrze:) a.a Są gorsze (1) Ja chodzę do tej szkoły i jest lepiej, niż ogólna reputacja. Azdroj Heh, szkoła... (1) Ukończyłem szkołę w 2006 roku. Jeśli o poziom nauczania chodzi - jeśli ktoś... Azrael