Zaświadczenia (2) Jeżeli chcemy coś załatwić w tym urzędzie najeży mieć przynajmniej 2 godziny... Katarzyna Brak kompetencji w przypadku kryptowalut (3) Brak kompetencji w przypadku kryptowalut. Będą karać i wymagać bez... Marcin Jestem mile zaskoczona.. (1) Obsługą, pomocą, nastawieniem do petenta. Załatwiałam sprawy spadkowe i Panie... Katarzyna
Duże zmiany w urzędach (1) Byłem 31 stycznia złożyć PIT. Czekałem zaledwie 10 min a straszono mnie źe... WITEK Taaaaka miła obsługa :) (1) Może to niepopularne chwalić Urząd Skarbowy, ale sprawę załatwiłam w 3 minuty... Katarzyna Brak informacji telefonicznej (3) Ze strony www powinny być usunięte numery telefonów kontaktowych. Nikt nie... Ja Jestem bardo zadowolony (4) Byłem załatwić sprawę w urzędzie .Zostałem załzawiony perfekcyjnie .... Henryk Dziekuje (1) Pani Magdalenie ze stanowiska drugiego, która cierpliwie i w miłej atmosferze... Petent przerwa na papieroska (1) wczoraj (24.04) składałem pity, kolejka do schodów ale trudno, wiem, że... janusz Bałagan (1) Przy stanowiskach "wsparcie podatnika PIT", pani informuje, że nie udziela... maro Brak organizacji (1) Jedna kolejka do wszystkiego. Brak organizacji, szkoda słów na opis praktych... Zbych Jak dla mnie ok ale... (1) Jak dla mnie ok bylam 3 marca składać zeznanie pit szybko poszlo bo wszystkie... Agnieszka pani Ewa Beskow (1) Bylam dzis zalatwic zaswiadczenie o dochodach oraz zlozyc pit zostalam... Agnieszka Szybka sprawna odpowiedz na pytania (1) tak jak w nagłówku, nie miałem żadnych problemow z uzyskaniem odpowiedzi od... gosh889 Karta podatkowa (1) Uwaga numer nieaktualny K masakra (1) To,co się dzieje w tym urzędzie, to burdel na kółkach - inaczej trudno to... B. Jachu - opinia (2) NO takiego wystawiania sobie not to jeszcze nie widzialem. PRosze przeczytac... Jachu Niespodzianka (1) 4 kwietnia byłem złożyc zeznanie roczne i muszę przyznać, że zostałem mile... zadowolony TO JEST TO... (1) Wczoraj odwiedziłam ten Urząd przed godz.16.00. Byłam załamana, gdy... GW Gdybym tylko mógł - omijałbym z daleka ...... (2) Ile razy prosiłem o pomoc w interprtacji przepisów tyle razy nie otrzymałem... x