I. - ocena
Jako, że każdy ma prawo do najlepszej obrony (swych praw), postanawiamy, aby w sądach królestwa naszego każdy człowiek niezależnie od stanu mógł i powinien mieć swego zastępcę, adwokata, który jego sprawy by prowadził...Ja zdecydowałam się na Panią Mecenas Magdalenę Frieske- Pszczółkowską i jej cudowny zespół prawny... sprawa rozwodowa to był kluczowy temat , który został roztrzygniety zgodnie z założonym rezultatem pozytywnie dla mnie . Ogromne wsparcie na sali rozpraw i podtrzymanie na duchu w ciężkich chwilach dla mnie to jest właśnie to !!!... czego nie znajdziecie w każdym miejscu prawnym. Ja to otrzymałam i dziękuję za tą pomoc i polecam z czystym sumieniem Kancelarie Pani Mecenas i jej cudowny zespół z Panią Iwonką w czołówce...:-). Proszę pamiętać, że
Obrońca nie jest narzędziem sądu, lecz czynnikiem ustalenia prawdy i pomocą dla nas ...jest naszą ochronną tarczą... Polecam w 100% Panią Mecenas Magdę:-). Nie zawiedzie a pomoże:-).
Obrońca nie jest narzędziem sądu, lecz czynnikiem ustalenia prawdy i pomocą dla nas ...jest naszą ochronną tarczą... Polecam w 100% Panią Mecenas Magdę:-). Nie zawiedzie a pomoże:-).