Dariusz - ocena (1) Pan Dariusz Knera jako radca prawny prezentuje sposób działania, który w... Dariusz Arkadiusz - ocena (1) Kancelaria działa szybko i sprawnie. Nie trzeba się martwić o najmniejsze... Arkadiusz Kazimierz - ocena (1) Świetny rzeczowy i godny polecenia adwokat Błażej Haber. Moją sprawę sądową... Kazimierz
Anna Bogacz - ocena (1) Bardzo dokładnie i rzeczowo został wyjaśniony mój problem. Pomimo braku... Anna Bogacz Nikolina - ocena (1) Wspaniała adwokat! Bardzo merytorycznie wszystko tłumaczy i przygotowuje do... Nikolina Bartłomiej - ocena (1) Profesjonalne rozwiązanie sporu związanego z nieruchomością. Bardzo dobry... Bartłomiej Przemysław Dubowski - ocena (1) Polecam w 100 %.Profesjonalna i rzetelna obsługa na każdym etapie współpracy.... Przemysław Dubowski Vital S. - ocena (1) Jestem bardzo wdzięczny za profesjonalną pomoc prawną w prowadzeniu sprawy... Vital S. Ewelina - ocena (1) Byłam niedawno po poradę prawną u Pana Dominika Kołodziejczyk i polecam z... Ewelina Mariusz - ocena (1) Pani Mecenas Ewelina Baranowska -Haber jest osobą rzetelną oraz bardzo... Mariusz W. i St. Marszałkowscy - ocena (2) Chcielibyśmy serdecznie podziękować Pani Mecenas Agnieszce Plejewskiej za... W. i St. Marszałkowscy Aleksandra - ocena (1) Wszystkim bardzo polecam pana Radcę prawnego Wojciecha Żukowskiego.Jest osobą... Aleksandra Marlena - ocena (1) Pani adwokat jest rzetelna, zaangażowana i niezwykle empatyczna. Pełen... Marlena andrzejF - ocena (1) Profesjonalizm i komunikacja to niewątpliwe atuty Kancelarii. Polecam każdemu... andrzejF Ewa - ocena (1) Profesjonalizm, wysoka kultura osobista, skuteczność. Polecam. Ewa Piotr - ocena (1) Polecam Kancelarie Mecenasa Suszyńskiego, rzetelne i profesjonalne podejście... Piotr Kamil - ocena (1) W ramach współpracy z kancelarią moją sprawą zajmował się p. Paweł... Kamil Elzbieta B - ocena (1) Pan Wojciech wykazał się nie tylko wyjątkowym profesjonalizmem i... Elzbieta B Artur Jabłonowski - ocena (1) Sprawa frankowa od 2017 roku w Sądzie Okręgowym i Apelacyjnym w Gdańsku... Artur Jabłonowski Ewelina - ocena (1) Z całego serca i "doświadczenia" mogę polecić Panią mecenas. Przez lata... Ewelina