BK - ocena (4) Wizerunek Kancelarii Butny w internecie może sprawiać wrażenie dużego... BK A - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Pełen profesjonalizm, klasa, ogromna wiedza i siła... A Anna Kwiatkowska-Pełcz - ocena (1) Pełne wsparcie, świetne przygotowanie dokumentów, sukces w sądzie. Dziękuję! Anna Kwiatkowska-Pełcz
Agnieszka - ocena (1) Dzięki kancelarii BUTNY mogę spać spokojnie, kredyt frankowy mamy już za sobą :) Agnieszka Maria - ocena (1) Polecam Panią Mecenas, prowadziła mi sprawę, którą mi wygrała, wykazała się... Maria Michał - ocena (3) Z pełnym przekonaniem polecam Kancelarię BUTNY | Adwokaci i Radcowie Prawni.... Michał Monika - ocena (1) Polecam kancelarię Pana Mecenasa, pomagał mi w sprawie spadkowej, którą udało... Monika Natalia Licznerska - ocena (1) Polecam kancelarię, szybka i profesjonalna pomoc. Kolejnym razem na pewno... Natalia Licznerska Adriana - ocena (1) Polecam Panią Mecenas Małgorzatę Strzelecką, która prowadząc mi sprawę... Adriana Alicja Kalinowska - ocena (1) Bardzo dziękuje za pomoc panu mecenasowi Piotrowi Witkowskiemu, cudowny... Alicja Kalinowska Magdalena Bobowicz - ocena (1) Współpracuję z Panem Mecenasem Antonim Koprowskim od dwóch lat. Od pierwszego... Magdalena Bobowicz Wioletta - ocena (1) Miałam przyjemność korzystać z usług Pana mecenasa Dominika Maniszewskiego w... Wioletta Dariusz Banachowicz - ocena (1) Chciałbym z całego serca podziękować Pani Mecenas A. Rogozińskiej za... Dariusz Banachowicz Beata.B. - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Panią Mecenas A. Rogozińską jako niezwykle... Beata.B. Agnieszka - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam kancelarię prawniczą Dominika Maniszewskiego.... Agnieszka Łukasz - ocena (1) Polecam, konkretną porada. Łukasz Mario - ocena (1) Profesjonalnie podejście do klienta i do sprawy . polecam Mario Małgorzata - ocena (1) Kompetentna pani adwokat, sprawa o kontakty z dzieckiem załatwiona szybko i... Małgorzata Katarzyna - ocena (1) Pan Marcin, bardzo rzetelna i profesjonalna osoba. Bardzo latwy kontakt... Katarzyna Natalia - ocena (1) Kancelaria Pana Mecenasa pomaga mojej firmie w wielu sprawach,w tym... Natalia