Anna Dworakowska - ocena (1) Mecenas Tomasz Aleksandrowicz zasługuje na najlepszą notę. Przesympatyczny,... Anna Dworakowska Diana - ocena (1) Bardzo merytoryczna porada, polecam. Diana Adelina Kleba - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z konsultacji. Prawnik w jasny i zrozumiały sposób... Adelina Kleba
Kamil Kos - ocena (1) Dzięki kancelarii Butny pozbyłem się ciężaru frankowego kredytu. Cały zespół... Kamil Kos wiesław - ocena (1) Rzetelna i fachowa praca, bardzo dobra znajomość prawa, dokładne informowanie... wiesław Miłosz Stopiński - ocena (1) Gdy Straż Miejska w Sopocie postawiła mi zarzut dotyczący art. 343 (używanie... Miłosz Stopiński Rafal - ocena (1) Polecam serdecznie . Profesjonalna,kompetentna obsługa. Pełne zaangażowanie. Rafal Zbigniew - ocena (1) Kancelaria godna polecenia. Pan mecenas Tomasz Witt ma profesjonalne... Zbigniew Yuliia - ocena (2) Bardzo polecam Pani Joannę. Profesjonalne podejście, świetny kontakt i duże... Yuliia Mirro Hey - ocena (1) Polecam Kancelarię Pani Mecenas. Pełen profesjonalizm, ogromne zaangażowanie... Mirro Hey Monika Sultanyan - ocena (1) Z Panem Wojciechem czułam się bardzo zaopiekowana na każdym kroku mojej... Monika Sultanyan Mateusz - ocena (1) Zdecydowałem się na współpracę z tym radcą prawnym i to była bardzo dobra... Mateusz Patryk - ocena (1) Korzystałem z usług tego radcy prawnego i jestem bardzo zadowolony.... Patryk Marek Porwol - ocena (1) Dzięki tej kancelarii odzyskałem moje główne konto na Facebooku, które... Marek Porwol Iwona M - ocena (1) Frankowiczu! Polecam usługi Kancelarii Żurawska Piotrowski. Kancelaria... Iwona M Mateusz - ocena (1) Chciałbym podziękować ogromnie Pani mecenas Annie Patralskiej. Konkretną i... Mateusz Justyna B. - ocena (1) Frankowiczu! Polecam usługi Kancelarii. Aktualnie prowadzą smoją sprawą... Justyna B. Malwina - ocena (1) Wybitna Pani Mecenas! Profesjonalna, kompetentna, skuteczna, zaangażowana w... Malwina Patryk - ocena (1) Świetne podejście. Fachowa pomoc wiedza i merytoryka. Polecam Patryk Rafał - ocena (1) Polecam. Profesjonalne podejście do sprawy i do klienta. Rafał