Michalina - ocena (1) Szukając wsparcia prawnego, zależy mi przede wszystkim na jasnej komunikacji... Michalina Paweł - ocena (1) Profesjonalne doradztwo, wszystko wyjaśnione w najmniejszych szczegółach. Paweł Roman - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony Roman
Artur - ocena (1) Niniejszym wpisem chciałbym bardzo podziękować jeszcze raz Panu Mecenasowi... Artur Gerard Kunkel - ocena (1) Pani Mecenas Kamila Pazur na 100% angażuje się w prowadzenie sprawy, jest... Gerard Kunkel Patrycja - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę. Pani Mecenas wykazała się ogromnym... Patrycja Klient - ocena (1) Pozorne działania. Odradzam współpracę. Pani mecenas sprawia wrażenie... Klient Adam - ocena (1) Krótki czas oczekiwania, prosta komunikacja. Wszystkie wątpliwości związane z... Adam Zibi - ocena (1) Bogdan Moroń - chyba nie wiesz co piszesz lub to nie do końca jest Twoja... Zibi Kamil Zen - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z adwokat Małgorzatą Strzelecką w sprawie z... Kamil Zen Kamila - ocena (1) Polecam Panią Wiktorię. Rozwód z orzekaniem o winie zakończony sukcesem i na... Kamila MM - ocena (1) Poziom współpracy pierwsza klasa. Dostępność telefoniczna w sytuacjach... MM Szymon - ocena (1) Współpracę z Kancelarią wspominam bardzo dobrze. Jako skuteczną i udaną. Szymon Mateusz Zając - ocena (1) Polecam usługi Kancelarii Prawnej Pana Barteckiego szczególne podziękowania... Mateusz Zając Krystian - ocena (1) Profesionalizm, szybki kontakt, zaangażowanie, wnikliwość oceny sprawy,... Krystian Wiolka Czuryńska - biegaczka i trenerka - ocena (1) Współpraca z Kancelarią Adwokacką Pana Macieja Wieczorkowskiego to czysta... Wiolka Czuryńska - biegaczka i t Janina B. - ocena (1) Polecam bardzo, szybki sukces Janina B. Beata - ocena (1) Pan Mecenas jest kompetentny, dostępny ,słowny i ludzki. Pomógł w sprawie... Beata Kasia Pałucha - ocena (1) Bardzo rzetelna i profesjonalna porada. Pełne zaangażowanie. Profesjonalne... Kasia Pałucha KrystynaB - ocena (1) Niestety nieszczęśliwa sytuacja w życiu spowodowała, że potrzebowałam... KrystynaB