Paweł - ocena (1) Polecam. Sprawa wygrana. Dobry kontakt. Pełen profesjonalizm. Paweł Zawiedziony klient - ocena (1) Brak zaangażowania oraz inicjatywy, brak wiedzy na temat obsługiwanej sprawy... Zawiedziony klient Anna - ocena (1) Polecam usługi kancelarii Pana Mecenasa pomógł mi w sprawie o alimenty.... Anna
Olga - ocena (2) Polecam, Pan Mecenas Michał Sokołowski swoim zaangażowaniem pomógł nam... Olga Zbigniew - ocena (2) Polecam kancelarię, Pan Adwokat Michał Sokołowski prowadził moją sprawę o... Zbigniew Asia - ocena (2) Pan Mecenas Sokołowski to człowiek o wielkiej wiedzy i kulturze. Kancelaria... Asia Krystyna - ocena (2) Pan Mecenas prowadził kilka naszych spraw o odzyskanie należności,wszystkie z... Krystyna Kasia - ocena (2) Serdecznie poleca usługi Kancelarii. Pan Mecenas Sokołowski pomógł mi w... Kasia Beata - ocena (2) Pan Mecenas ma olbrzymią wiedzę i empatię do klienta, pomógł naszej rodzinie... Beata Radosław - ocena (2) Serdecznie polecam usługi Pana Mecenasa Radosław Mariusz - ocena (2) Serdecznie polecam, kancelaria pomogła odzyskać środki Mariusz Ania M - ocena (1) Serdecznie polecam. Pani Mecenas to osoba niezwykle kompetentna, rzetelna ale... Ania M Ania - ocena (1) Chcemy od całego serca podziękować Panu Błażeju Haber za bardzo dobrą pracę... Ania Marcin S. - ocena (1) Gorąco polecam pana mecenasa Makarewicza, sprawa rozpatrzona pozytywnie, co... Marcin S. Anna - ocena (1) Moje doświadczenie z Panią mecenas i Panem Markiem było niestety bardzo... Anna Bartosz - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta Bartosz Barbara - ocena (1) Profesjonalizm, zaangażowanie, skuteczność, wieloletnie doświadczenie. Bardzo... Barbara Michał Kosmacz - ocena (1) Kancelaria wygrała dla nas bardzo ważną sprawę. Jestem pod wrażeniem... Michał Kosmacz Anna - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam radcę prawnego Wojciecha Żukowskiego. Naszą... Anna Anna - ocena (1) Sprawa rodzinna o podział gospodartswa rolnego dzięki zaangażowaniu pani... Anna