Szymon - ocena (1) Polecam pana Mecenasa Błażeja Haber, moją sprawę karną poprowadził w ten... Szymon Alicja - ocena (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w prowadzoną sprawę. Zawsze mogłam... Alicja Barbara M. - ocena (1) Zawarliśmy korzystną ugodę z mBankiem w sprawie frankowej. Na podstawie tej... Barbara M.
Malwina O. - ocena (1) Do kancelarii Butny trafiłam z polecenia. Sprawa alimentacyjna pomimo swojej... Malwina O. Małgorzata O. - ocena (1) bardzo polecam Kancelarię Haber&Haber i współpracę z Mecenasem Błażejem... Małgorzata O. Jakub Danilewicz - ocena (1) Jestem w pełni zadowolony ze współpracy z kancelarią adwokacką Mecenasa... Jakub Danilewicz Grażyna - ocena (1) Bardzo polecam tę kancelarię prawną. Mecenas Paweł w profesjonalny sposób... Grażyna Antoni Styczeń - ocena (1) Nasza wspólpraca dalej trwa ale po rocznej współpracy i dwóch rozprawach... Antoni Styczeń Ricco - ocena (1) Kancelaria świadczy usługi na najwyższym poziomie! Mecenas Witt - to... Ricco spółka - ocena (1) Świetna współpraca na najwyższym poziomie. Polecam każdemu. spółka Hanna - ocena (1) Super obsługa, polecam! Hanna Aleksandra K. - ocena (1) Pani Patrycja to adwokat z powołania. Poprowadziła moją sprawę alimentacyjną... Aleksandra K. Marta - ocena (1) Mogę z całą pewnością polecić panią Mecenas Ewelinę Baranowską - Haber,... Marta Ewa - ocena (1) Bardzo dziękujemy za profesjonalne podejście do naszego problemu. Pan Mecenas... Ewa Anna - ocena (2) Pani Agnieszka Plejewska, adwokat jest najlepszą prawniczką w Trójmieście.... Anna ANETA - ocena (1) Konkretną i rzeczowa porada prawna. ANETA Łukasz Kasprzeski - ocena (1) Zdecydowanie polecam kancelarię, otrzymałem skuteczną pomoc w sprawie o... Łukasz Kasprzeski Grażyna - ocena (1) Polecam współprace z adwokat Martą Kinal pomogła mi w skomplikowanej sprawie... Grażyna BK - ocena (10) Wizerunek Kancelarii Butny w internecie może sprawiać wrażenie dużego... BK Billy - ocena (1) Fachowo i na temat Billy