Artur Jabłonowski - ocena (1) Sprawa frankowa od 2017 roku w Sądzie Okręgowym i Apelacyjnym w Gdańsku... Artur Jabłonowski Ewelina - ocena (1) Z całego serca i "doświadczenia" mogę polecić Panią mecenas. Przez lata... Ewelina Małgorzata Ł. - ocena (1) Pani Mecenas, pełen profesjonalizm i empatia. Polecam każdemu kto szuka... Małgorzata Ł.
Anna - ocena (1) Pełny profesjonalizm i gotowość pomocy w rozwiązaniu sprawy. Wszystko co... Anna Barbara - ocena (1) Profesjonalizm i empatia. Polecam. Barbara Łukasz - ocena (1) Polecam serdecznie! Łukasz Renata Netty M. - ocena (1) Byłam dwukrotnie klientką Pani Mecenas i zdecydowanie polecam.... Renata Netty M. Natalia Pakura - ocena (1) Pani adwokat Agnieszka Szwedo jest bardzo dokładną, profesjonalna .Jestem... Natalia Pakura Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią adwokat Ewelina Baranowską... Kasia Zadowolony klient - ocena (1) Polecam Kancelarię Adwokat Katarzyny Ostrowskiej Zadowolony klient Mm - ocena (1) Doskonale uslugi Mm Dorota - ocena (1) Z czystym sercem polecam kancelarię. Pani mecenas Ewelina prowadziła moją... Dorota Mariusz - ocena (1) Konsekwencja w działaniu Pani Mecenas doprowadziła do zakończenia procesu z... Mariusz Maja - ocena (1) Współpracę z panią Mecenas Adwokat Ewelina Baranowską - Haber oceniam na... Maja Joanna Lubecka - ocena (1) Szczerze polecam kancelarię Pana Mecenasa Szczurka. Bardzo dobra współpraca,... Joanna Lubecka Kacper Grudziński - ocena (1) Zgłosiłem się do Kancelarii z powodu wykonawcy, który w ramach dotacji miał... Kacper Grudziński Agnieszka - ocena (1) Pani Mecenas: profesjonalizm połączony z empatią. Polecam wszystkim, którzy... Agnieszka Przemysław - ocena (2) Serdecznie polecam kancelarię prawną i Panią mecenas Matyldę... Przemysław Sylwia - ocena (1) Do Pani Mecenas trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się. Pełen... Sylwia Sylwia - ocena (1) Rewelacyjne podejście do klienta. Radca prawny przygotowany do każdej z... Sylwia