D. N. - ocena (1) Krzysztof Lipski to zaściankowy pieniacz, który zróżnicowane poglądy i... D. N. Agata - ocena (2) Profesjonalnie, skutecznie i co ważne w dobrej atmosferze. Świetny kontakt z... Agata The best and most skilled lawyer - ocena (1) When you need support and stability, you will find a strong, intelligent,... The best and most skilled lawyer
Marzena - ocena (1) Świetnie poprowadzony rozwód. Dziękuję. Marzena Karol - ocena (1) Podczas wizyty wszystko wyjaśnia w prosty i zrozumiały sposób. Jej pomoc i... Karol Beata K. - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Panią Mecenas. Reprezentowała mnie w dwóch... Beata K. Anna Zielińska - ocena (1) Skorzystałam z pomocy kancelarii w sprawie rozwodowej. Otrzymałam fachową... Anna Zielińska Olga - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, polecam Olga Olga - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, polecam Olga Wojciech - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Kancelarie Radcy Prawnego Pani Danuty... Wojciech Piotr W. - ocena (1) Wygrałem z bankiem! Dzięki Pani Mecenas Agnieszce Plejewskiej, która... Piotr W. Tomasz R. - ocena (1) Pierwsze wrażenia ze współpracy bardzo pozytywne. Zleciliśmy wraz z byłą... Tomasz R. Kasia - ocena (2) Polecam Kancelarię z czystym sumieniem. Pan Piotr konkretnie, rzeczowo i... Kasia Adam Kolasa - ocena (1) W sprawie o rozwód z nieorzekaniem o winie, jak najbardziej polecam... Adam Kolasa Jan - ocena (1) Adwokat na poziomie. Ceny dla ludzi. Nie zdziera i tłumaczy. Polecam. Jan Ewa Próchnicka - ocena (1) Polecam bardzo kancelarię Haber@Haber,a zwłaszcza nieocenioną pomoc Mecenasa... Ewa Próchnicka Dominika - ocena (1) Dzięki wsparciu Pani Adwokat rozwód przebiegł spokojniej, niż się... Dominika Aleksandra - ocena (1) Polecam ze względu na profesjonalizm i zaangażowanie. Pani Marta, z którą... Aleksandra Mira - ocena (1) Korzystałam z pomocy kancelarii przy okazji procesu alimentacyjnego,... Mira Wiktor - ocena (1) Doświadczony adwokat. Bardzo polecam! Wiktor